Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Na Nový rok by na stole neměla chybět čočka! Vyberte si z českých i světových receptů

Novoroční čočka se sladkokyselou omáčkou a osmaženou cibulí

Novoroční čočka se sladkokyselou omáčkou a osmaženou cibulí Zdroj: Vánoční Tradinář

  • Zavřít
Novoroční čočka se sladkokyselou omáčkou a osmaženou cibulí

Novoroční čočka se sladkokyselou omáčkou a osmaženou cibulí Zdroj: Vánoční Tradinář

Jak na Nový rok, tak po celý rok! Podle tohoto rčení je první den nového roku důležitější než jiné dny. Vztahují se k němu mnohé pověry a zvyky. A jedním z nich je i konzumace čočky, která má díky svému tvaru připomínajícímu mince zajistit dostatek peněz po celý rok.

Seznam.cz banner

Není to jediná pověra, v podstatě jde o to, že cokoli na Nový rok uděláte, potáhne se to s vámi celý rok. Proto bychom si měli užít hezký den s rodinou nebo s přáteli, vyvarovat se konfliktů a hádek. Nezapomeňte se hezky obléknout, ideálně vyneste něco novéhoo, aby vám to slušelo celý rok. Domov by měl být uklizený, ale o to se postarejte už den předem, na Nový rok by se nemělo zametat, abyste si z domu nevymetli štěstí. A věšení prádla dokonce přináší neštěstí, nebo dokonce smrt někoho blízkého, takže na Nový rok raději neperte.

Co se týká jídla, čočka je součástí novovročního menu od nepaměti. Je zdravá, sytivá a dostupná, takže se podávala i v těch nejchudších setnicích. Pokud to možnosti dovolily, k oslavám Nového roku patřil i kus vepřového masa, které už od pohanských dob znamenalo blahobyt. Naopak v tento den je nežádoucí připravovat drůbež, zajíce ani rybu, aby vám štěstí neuletělo, neuteklo nebo neuplavalo.

Nejlepší recepty s čočkou

Nejlepší recepty s čočkou

Čočka, jak ji máme rádi

Nejoblíbenějším receptem z čočky u nás je úprava na kyselo. Běžně se připravuje z hnědé nebo zelené velkozrnné čočky. Ta se vaří déle než drobnozrnné druhy, proto je dobré si na to vzpomenout už na silvestra a čočku předem namočit. Díky tomu se uvaří rychleji a zbaví se části látek, které mohou způsobit nadýmání. To dále můžete eliminovat přídáním bylinek, např. saturejky, tymiánu nebo bobkového listu.

K čočce můžete podávat kus uzeného masa, dobré párky, sázené vejce a nesmí chybět kyselá okurka. A chuťovou tečku obstará dokřupava osmažená cibulka.

Novoroční čočka se sladkokyselou omáčkou a osmaženou cibulí Recepty

Novoroční čočka se sladkokyselou omáčkou a osmaženou cibulí

21
Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem Recepty

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

273
Tymiánová čočka s uzeným a vejci Recepty

Tymiánová čočka s uzeným a vejci

25

I ve světě mají čočku rádi

Čočka je oblíbenou surovinou v mnoha zemích, proto můžete tentokrát vsadit na něco trochu exotičtějšího. Vyzkoušejte recepty z orientální nebo indické kuchyně, které oplývají voňavým kořením a pikantním švihem. V této kuchyni se častěji setkáte s čočkou červenou nebo žlutou, která se nemusí namáčet a uvaří se asi za 20 minut.

Jednoduché čočkové kari z trouby Vegetariánské

Jednoduché čočkové kari z trouby

24
Indický dhál z červené čočky z pomalého hrnce Recepty

Indický dhál z červené čočky z pomalého hrnce

35
Mačkaná čočka puy se sezamovou pastou tahini a římským kmínem Recepty

Mačkaná čočka puy se sezamovou pastou tahini a římským kmínem

28
Indická rajčatová polévka s červenou čočkou Recepty

Indická rajčatová polévka s červenou čočkou

26
Indická žlutá čočka s mrkví Recepty

Indická žlutá čočka s mrkví

27

Polévková hitparáda

Čočka je součástí mnoha receptů na polévky. Díky vysokému obsahu bílkovin a schopnosti zasytit, se nejčastěji používá do hustých polévek, ve kterých stojí lžíce a které s přehledem můžete servírovat jako hlavní chod. Častěji se do polévek používají drobnozrnné druhy čočky – puy, beluga nebo horská. Oblíbená je také červená čočka, která se po 15 minutách začne rozvářet a tím polévku přirozeně zahustí.

Hustá čočková polévka s knedlíčky z vinné klobásy Recepty

Hustá čočková polévka s knedlíčky z vinné klobásy

28
Červená čočková polévka po řecku Recepty

Červená čočková polévka po řecku

27
Čočková polévka s uzeným masem od Yotama Ottolenghiho Recepty

Čočková polévka s uzeným masem od Yotama Ottolenghiho

34
Čočková polévka s hlívou Recepty

Čočková polévka s hlívou

19
Poctivá čočková polévka Recepty

Poctivá čočková polévka

319
Čočková polévka se špenátem a česnekovým jogurtem Recepty

Čočková polévka se špenátem a česnekovým jogurtem

24
Čočková polévka s kokosovým mlékem Recepty

Čočková polévka s kokosovým mlékem

18
Španělská čočková polévka s chorizem Recepty

Španělská čočková polévka s chorizem

22
Čočková vyprošťovací polévka s norimberskou klobáskou Recepty

Čočková vyprošťovací polévka s norimberskou klobáskou

129
Kořeněná čočková polévka s křupavou slaninou Recepty

Kořeněná čočková polévka s křupavou slaninou

23
Egyptská čočková polévka Recepty

Egyptská čočková polévka

24

Zkuste něco nového

Pusťte do kuchyně nové druhy čočky. Máme na mysli především drobnozrnné druhy, které si do českých obchodů a domovů našly cestu celkem nedávno. Oblíbená je například francouzská čočka puy, která má šedozelenou barvu a je perfektní například do salátů. Velmi efektní je černá čočka beluga, která má jméno po kaviáru, kterému je podobná. Nejnovějším přírůstkem do čočkové rodiny je čočka horská, kterou najdete v obchodech i pod jejím německým názvem Berg Linsen. Má hnědo-oranžovou barvu a hodí se do polévek i jako příloha.

Horská čočka s kořenovou zeleninou a tempehem  Vegetariánské

Horská čočka s kořenovou zeleninou a tempehem

28
Zapečené špičaté zelí s černou čočkou a uzeným sýrem Recepty

Zapečené špičaté zelí s černou čočkou a uzeným sýrem

28
Čočkový salát s pečenou zeleninou a kozím sýrem Recepty

Čočkový salát s pečenou zeleninou a kozím sýrem

23
Čočka s mangoldem, koprem a sýrem feta z pomalého hrnce Recepty

Čočka s mangoldem, koprem a sýrem feta z pomalého hrnce

27
Řepa po burgundsku s čočkou Recepty

Řepa po burgundsku s čočkou

23
Čočka s mangoldem, olivami a citronem Recepty

Čočka s mangoldem, olivami a citronem

24
Černá čočka beluga s kurkumou Recepty

Černá čočka beluga s kurkumou

38

Čočka místo masa

Jak už jsme zmínili, luštěniny mají vysoký obsah bílkovin, proto mohou nahradit maso. A jejich struktura přímo vybízí k přípravě různých karbanátků, burgerů a sekané, s uvařenou čočkou se totiž pracuje podobně jako s mletým masem. Takže se hodí i do omáček typu boloňská. Nechte se inspirovat...

Veganská boloňská omáčka s čočkou Těstoviny

Veganská boloňská omáčka s čočkou

20
Vegan lilkové lasagne s čočkou a kešu sýrem Recepty

Vegan lilkové lasagne s čočkou a kešu sýrem

28
Grilování bez masa není nuda: Čočkový burger s červenou řepou Recepty

Grilování bez masa není nuda: Čočkový burger s červenou řepou

26
Sekaná z červené čočky a ořechů z Sugar Daddy by Bejzment Recepty

Sekaná z červené čočky a ořechů z Sugar Daddy by Bejzment

27
Čočkové burgery s houbami Recepty

Čočkové burgery s houbami

23
Čočkové karbanátky s vlašskými ořechy Recepty

Čočkové karbanátky s vlašskými ořechy

25
Bezmasá sekaná s tofu a čočkou Recepty

Bezmasá sekaná s tofu a čočkou

22
Houbová sekaná z čočky Recepty

Houbová sekaná z čočky

21
Čočkové karbanátky s kořenovou kaší Recepty

Čočkové karbanátky s kořenovou kaší

41
Boloňská omáčka z čočky Recepty

Boloňská omáčka z čočky

74
Čočkové karbanátky Recepty

Čočkové karbanátky

22

Tipy z redakce

Na závěr si dovolíme upozornit na dva skvělé recepty od šéfkuchaře Yotama Ottolenghiho. Rodák z Izraele žijící v Londýně s luštěninami pracuje často. Nebojí se propojit levantskou kuchyni s tou moderní západní, často vytváří neotřelé kombinace, které ale skvěle fungují.

Čočka s masovými koulemi podle Ottolenghiho Recepty

Čočka s masovými koulemi podle Ottolenghiho

34
Mžaddra – rýže s čočkou a osmaženou cibulkou Recepty

Mžaddra – rýže s čočkou a osmaženou cibulkou

37

Zdroj: autorský text

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky čočka polévka recept nový rok luštěnina čočka jedlá

Návrhy pro vás

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society Sladké

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem


Přečtěte si také

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Maso
Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Novinky
Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

Sladké
Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Maso
Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Naplánujte si pečení cukroví na celý advent. Poradíme, kdy a jaké druhy postupně péct

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Dýňový cheesecake s perníčkovým kořením podle Bread Society

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Maso
Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem Maso

Kuře na paprice s klobásou – poctivý domácí paprikáš s pikantním šmrncem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Budou letos Vánoce zase drahé? Podívejte se, kolik bude stát vánočka nebo bramborový salát Mladík nepřežil bouračku na Tachovsku. Další lidé jsou zraněni, zasahovalo šest sanitek Střet zájmů? Babiš hraje zdržovací hru, míní Lipavský. Vondráček je zklamaný z Pavla

prima-zeny

Lékař, který držel v rukou srdce: Příběh doktora Horna inspiroval seriál Sestřička dohlížela na Lukáše Vaculíka: Ježíšmarja, ne! Takhle si ruce myje automechanik Scénář Nočního operatéra se Vaculíkovi líbil hned. Herec si na Vánoce dopřeje kapra i řízek

prima-zoom

Kde je nejstarší archiv na světě? Záhadný zabiják postřílel rodinu, zřejmě si ji vybral náhodně. Čtyřletá dívka se osm hodin schovávala v autě Proč tolik lidí nenávidí umělou inteligenci? V odpovědi možná poznáte sami sebe

prima-fresh

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Z větve do lisu za 2 hodiny! Proč je rychlost pro kvalitu španělského oleje tak důležitá?

prima-cool

Pattinson se chce vrátit do Stmívání Největší film roku 2026: Nové fotky z Nolanovy Odyssey ukazují armádu i trójského koně Nejžhavější romance ovládne Valentýna. Nový trailer ukazuje spalující touhu hvězd Barbie a Euforie

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Ochraňte vánoční výzdobu před kočkou a naopak: Využijte alobal a vysoké škrabadlo Tradiční dekorace z jablek nás provedou od podzimu do Vánoc Tajemství dlouhých zimních večerů: Přástky byly veselé a ne moc mravné...

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.