Menu
Recepty
Články
TV Program
Časopis
Recepty z TV
Speciál: Cukroví
Těhotnej kuchař
Sledujte prima+
Vyhledávání
Můj profil
Nastavení účtu
Odhlásit se
Máte již účet?
Přihlásit se
Jste tu poprvé?
Vytvořte si účet
Trendy:
Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Témata
Recepty
Články
TV Program
Časopis
Recepty z TV
Speciál: Cukroví
Těhotnej kuchař
Sledujte prima+
Přihlášení
Můj profil
Odhlásit se
Sledujte nás
Oblíbené recepty
Houby
Dýně
Rychlovky
Přílohy
Hranolky
Knedlíky
Kaše
Polévky
Česká klasika
Silné vývary
Krémové
Saláty
Těstoviny
Sladké
Bezmasá jídla
Populární kuchaři
Zdeněk Pohlreich
Jaroslav Sapík
Karolína Kamberská
Videorecepty
Teď vaří šéf!
Česko na talíři
Karolína, domácí kuchařka
Tipy a triky
Kam za jídlem
Vychytávky
Na nákupech
Novinky
Blog šéfredaktorky
Soutěž Fresh
Časopis
Prima+
CNN Prima NEWS
Prima ZOOM
Prima LIVING
Prima Ženy
Prima LAJK
Sledujte nás
`
Trendy:
Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Vyhledávání
Hledat
Hledat
Návrhy pro vás
Nápoje
Chai latté jako z kavárny
Těstoviny
Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho
Přílohy
Čočkové palačinky – bezlepkové placky pouze z čočky a vody jsou plné bílkovin
Recepty
Čokoládový number cake aneb nejlahodnější dort k narozeninám
Předkrmy a chuťovky
Bramborová focaccia pugliese – nadýchané pečivo z jihu Itálie voní po rozmarýnu
Maso
Sulc z vepřového masa s nakládanou zeleninou podle Martina Peciny
Recepty
Pomalu pečená krůtí stehna na kysaném zelí - ideální sváteční pečínka
Sladké
Voňavý a šťavnatý hruškový koláč s mandlemi
Přečtěte si také
Prostřeno!
Prostřeno: Domácí pečivo s pomazánkou podle tanečnice
Prostřeno!
Prostřeno: Rýže s kuřecím masem a teriyaki omáčkou
Prostřeno!
Prostřeno: Banánové cupcakes tanečnice Karáskové
Prostřeno!
Prostřeno: Hráškový krém podle Sabiny Karáskové
Nápoje
Chai latté jako z kavárny
Těstoviny
Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho
Soutěžící
Sabina Karásková se vařit teprve učí
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Listy květáku nevyhazujte! Hodí se do polévky i na pesto