Jak na to - Tipy a triky v kuchyni 8 Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa
Sladké Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem
Sladké Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem
Kam za jídlem Fine dining s pivním párováním: Restaurace Vallmo & Pivovar Matuška společně boří předsudky
Zelenina Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos
Sladké Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem
Polévky Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku