Novinky Poslední předvánoční týden je jako dělaný na vyzkoušení nových druhů cukroví! Máme pro vás 7 nevšedních receptů
6 PR článek Dva ze tří Čechů si připlatí za kvalitní potravinu. Chtějí jídlo ze zdejších polí a příběh
Novinky První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy
Ryby a mořské plody Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti
Sladké Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá