Časopis Prima FRESH Jarní znovuzrození Zdroj: Prima FRESH
Časopis Prima FRESH & Jarní znovuzrození
K jaru neodmyslitelně patří nejdůležitější křesťanské svátky – Velikonoce. My jsme tentokrát zalovili ve starých kuchařkách a připravili jsme sváteční velikonoční recepty podle Viléma Vrabce, které vnesou na slavnostní tabuli eleganci a šarm.
Podívali jsme se i za naše hranice, a dokonce až za oceán… V tomto čísle jsme se rozhodli prozkoumat všechny kouty Spojených států amerických a najít ty nejzajímavější recepty, které možná neznáte. Ale doma je doma a milovníci české kuchyně také nepřijdou zkrátka. O své lety prověřené recepty se s námi podělil mistr svého řemesla, šéfkuchař Martin Jiskra ze Zájezdního hostince U Jiskrů.
Hostů v čísle máme ale mnohem víc! S Mirkou van Gils Slavíkovou si můžete upéct zamilované retro dezerty, které si pamatujete z dětství. Zdeněk Pohlreich překvapil a vydal kuchařku s recepty bez masa, z které přinášíme reprezentativní ukázku. Zdravé, barevné a lákavé recepty připravila Markéta Pavleje alias Kitchenette. A máme velkou radost, že vám můžeme přinést i několik receptů z nové knihy Yotama Ottolenghiho, který dokáže vždy překvapit neotřelými kombinacemi.
Užijte si jaro plné svěžesti, barev a chutí s novým číslem časopisu Prima FRESH!
Roční předplatné s dárkem od Podravky
Objednejte si roční předplatné jen za 349 Kč. Dostanete 4 čísla časopisu plná sezonních receptů přímo do schránky a jako dárek získáte výrobky Podravka v hodnotě 500 Kč zcela ZDARMA. Balíček je plný nezbytných surovin pro všechny kuchaře. Najdete v něm i výrobky Podravka Natur, díky kterým dochutíte své pokrmy zcela bez „éček“, obsahují totiž jen přírodní suroviny podle receptu matky přírody, tedy jen zeleninu, vybrané koření a nic víc.
Předplatit časopis
Společnost Podravka
Společnost Podravka byla založena v Chorvatsku a svou činnost zahájila již v roce 1947. Skupina Podravka je mezinárodní společností a je zároveň také jednou z předních potravinářských společností. Působí ve více než šedesáti zemích na všech pěti kontinentech.
Součástí skupiny Podravka je i původní česká značka Lagris, která je známým výrobcem zejména přílohovin a luštěnin na českém trhu. Prostřednictvím rodinné firmy Lagris jsou výrobky Podravka na českém trhu již řadu let. Od roku 2002 se stal Lagris součástí skupiny Podravka. Nejprodávanějšími výrobky na českém trhu jsou Podravka přísada do jídel, nyní také ve verzi Natur, čistě zeleninová příloha Ajvar či například výrobky z rajčat. Značka Lagris je oblíbená hlavně díky širokému portfoliu rýží a luštěnin.
V České republice získaly naše výrobky celou řadu ocenění, jako například „Volba spotřebitelů – novinka roku“ a „Volba spotřebitelů – obal roku“. Prestižní ocenění „Superior taste award“ získávají výrobky Podravka pravidelně každý rok v mnoha kategoriích, ocenění „Superbrands award“ získala značka Podravka i značka Lagris. Od konkurenčních společností se Podravka liší především schopností porozumět potřebám spotřebitelů, vysokou kvalitou výrobků a pracovních procesů a svými jedinečnými a silnými značkami.
Podravka Natur Zdroj: Prima FRESH