Časopis Prima FRESH Sezona hojnosti Zdroj: Prima FRESH
Časopis Prima FRESH & Sezona hojnosti
V novém čísle se nám sešli hned dva velcí milovníci české kuchyně. Šéfkuchař Jan Punčochář sází na poctivou a bezchybně uvařenou klasiku, Martin Pecina, vítěz kulinární soutěže, se nebojí známé české recepty obléct do moderního kabátku. Oba dva rádi pracují i s vnitřnostmi a „obyčejnými“ surovinami, které umí proměnit v dokonalý pokrm.
Vydali jsme se na průzkum k našim bývalým sousedům. Tentokrát jsme vynechali notoricky známé maďarské recepty jako je lečo nebo langoše a našli jsme méně známé, ale o to zajímavější recepty, které vydaly staré kuchařky a průvodce po maďarských regionech.
Pokud věčně hledáte nápady, co uvařit rodině k večeři, budou se vám hodit recepty na masové kuličky z různých koutů světa. A nechybí ani zajímavé postupy, jak zpracovat zvěřinu, která si zaslouží větší zájem. Je totiž překvapivě dostupná a zdravá.
Pro milovníky sladkého jsme připravili báječné jablečné dezerty a také lákavé moučníky z kynutého těsta s podrobným postupem. A pokud rádi pečete, oceníte i velmi originální recepty na domácí chleby.