Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?
Novinky Jak vypadají Vánoce ve Španělsku? Zapomeňte na svařák a adventní trhy, čeká vás vino dulce, flamenco i betlémy!
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Jak zachránit nepovedené cukroví? Tipy a triky, když se při vánočním pečení nedaří
Novinky Olda Matoušek přibližuje, proč se šneci vracejí na sváteční stůl. Ochutnali jste tuto lahůdku?
Ryby a mořské plody Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy