Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Kamila Ulčová

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Znáte filírování, konfitování a další techniky? Zkuste se v tom konečně vyznat!

Kulinární slovník: Filírování

Kulinární slovník: Filírování Zdroj: iStock

  • Zavřít
Kulinární slovník: Filírování

Kulinární slovník: Filírování Zdroj: iStock

Víte, co je filírovat, blanšírovat nebo gratinovat? I když se na to právě nechystáte ve vlastní kuchyni, udělte si malou lekci kuchařských technik, aby vás nezaskočilo žádné menu ve vybrané restauraci.

Seznam.cz banner

Pošírované kuře s… Jaké? Lámete si hlavu nad jídelním lístkem. Co to asi znamená? A další. Konfitované husí stehno, flambované ovoce, filírovaný flank steak. Co to s nimi ten kuchař asi v kuchyni vyváděl? My vám to objasníme jednou pro vždy.

Filírování

Pokud si v restauraci hodláte dát filírovaný steak a očekáváte neobyčejné chutě, pak můžete být i zklamáni. Filírování není totiž nic jiného než nakrájení masa na jemné a tenké plátky. Filírovat se dá v podstatě jakékoliv maso, ať je vařené, dušené, smažené nebo pečené. Krájí se těsně před podáváním a to ostrým nožem na plátky o síle 0,5–1,0 cm, které jsou poté přenesené na talíř.

Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou
Maso

Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou

16

Blanšírování

Další technika, kterou ovšem snadno zvládnete i doma v kuchyni a oceníte její dobré vlastnosti. Nejčastěji se blanšíruje zelenina, což spočívá v krátkém ponoření do vroucí vody a následném rychlém ochlazení ve vodě studené, ideálně s kostkami ledu. Blanšírování je skvělé před tím, než se rozhodnete zeleninu zmrazit, ale také proto, že zachová spoustu vitamínů, chutí a krásné barvy. Blanšírování používáme také v případě, když chceme zbavit rajčata nebo mandle slupky. Blanšírovat se dá i maso, ale spíše to jemné.

5 dobrých důvodů, proč blanšírovat zeleninu Novinky

5 dobrých důvodů, proč blanšírovat zeleninu

Tajemství dokonalé zeleniny: Jak správně blanšírovat Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Tajemství dokonalé zeleniny: Jak správně blanšírovat

Flambování

Za kolébku flambování se považuje, jak jinak, Francie. Název tohoto způsobu úpravy jídel je odvozen od francouzského slova flamber – hořet. A přesně o to jde. Pokrm se zastříkne vysoce kvalitním alkoholem, ideálně s 45 až 50 % lihu, a zažehne plamenem. Je to vyšší kulinářská škola a raději to doma nezkoušejte. Flambuje se nejčastěji v restauracích přímo před hosty, což zvyšuje gastrozážitek. Asi nejslavnější flambovaný dezert jsou slavné Crépes Suzette, tenké palačinky s pomerančovou omáčkou, flambované pomerančovým likérem Grand Marnier.

Vyzkoušejte flambované ovoce se zmrzlinou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Flambované ovoce podle Zdeňka Pohlreicha

Pošírování

Pošírování je takové vaření–nevaření. V zásadě jde o to, že vodu, ve které vaříte, udržujete těsně pod bodem varu, kdy se povrch kapaliny začíná jen neznatelně čeřit. Někdy se tomu říká "utajený var". Voda má kolem 90 stupňů a nesmí začít vařit úplně. Pošírovat se ovšem dá i v jiných kapalinách jako třeba v mléce. K pošírování jsou vhodné potraviny, které mají tendence vysychat nebo se během vaření rozpadnout. Pošírovat můžete maso, zeleninu i ovoce. Nejčastěji se pošíruje drůbeží maso, které je pak jemné, šťavnaté a lahodné. Tato technika je také velmi vhodná pro rybí maso.

Pošírovaný losos na kořenové zelenině podle Besky Ryby a mořské plody

Pošírovaný losos na kořenové zelenině podle Besky

16
Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou Recepty

Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou

19
Pusinky s pošírovanou hruškou Recepty

Pusinky s pošírovanou hruškou

28
Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem Recepty

Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem

12

Konfitování

Takové konfitované husí stehno je lahoda. Konfitování je v podstatě způsob pečení masa v hluboké vrstvě tuku a následné konzervace. Tato úprava pochází z Francie, ale masa naložená ve vlastním sádle, to byla klasika i české kuchyně. Právě sádlo je naprostý základ, maso se v něm upeče a následně krásně uchová do doby, než se ho rozhodnete sníst. Je díky tomu fantasticky křehké a šťavnaté, navíc je konfitování praktické, protože si vytvoříte zásoby dopředu.

Konfitovaný květák se smetanovou omáčkou s podmáslím a makovým olejem Zelenina

Konfitovaný květák se smetanovou omáčkou s podmáslím a makovým olejem

16
Konfitovaný česnek: dokonalá chuťovka, kterou budete připravovat zas a znova Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Konfitovaný česnek: dokonalá chuťovka, kterou budete připravovat zas a znova

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

12
Konfitovaná rajčata s česnekem v olivovém oleji Recepty

Konfitovaná rajčata s česnekem v olivovém oleji

26
Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím Recepty

Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím

24
Kachní konfit s dušenými fazolemi Recepty

Kachní konfit s dušenými fazolemi

20
Konfitovaná kachní stehna Recepty

Konfitovaná kachní stehna

18

Gratinování

Je to v podstatě zapékání se žádoucí krustou na povrchu. Samotné slovo má opět francouzský původ a znamená právě zapékání. Při gratinování vzniká lahodná krusta, podpořená často použitím strouhaného sýra nebo strouhanky a tuku. Zlatavá připečená kůrka je na gratinovaných pokrmech to nejlepší! Doma klidně vyzkoušejte základní gratinované brambory, které jsou slavnostní verzí bramborové přílohy. Gratinovat můžete ale i zeleninu, ovoce nebo těstoviny, vše bude vynikající.

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH

Vyzkoušejte gratinované brambory se smetanou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Gratinované brambory se smetanou

Janssonovo pokušení – švédské gratinované brambory se smetanou a ančovičkami Zelenina

Janssonovo pokušení – švédské gratinované brambory se smetanou a ančovičkami

12
Gratinovaný pórek se sýrem a šunkou Karolína, domácí kuchařka

Gratinovaný pórek se sýrem a šunkou

15
Gratinovaný mangold v bešamelu se sýrem Gruyère Recepty

Gratinovaný mangold v bešamelu se sýrem Gruyère

30
Gratinovaná kapusta se smetanou a sýrem Recepty

Gratinovaná kapusta se smetanou a sýrem

27
Gratinované batáty s kysaným zelím a chilli Recepty

Gratinované batáty s kysaným zelím a chilli

19
Gratinovaný květák v sýrovém bešamelu Recepty

Gratinovaný květák v sýrovém bešamelu

20
Gratinované brambory s uzeným lososem podle Květy Fialové Recepty

Gratinované brambory s uzeným lososem podle Květy Fialové

15
Gratinovaný kozí sýr na listovém salátku s jablkem Recepty

Gratinovaný kozí sýr na listovém salátku s jablkem

77
Gratinovaný fenykl Recepty

Gratinovaný fenykl

23

Kamila Ulčová

Autor článku

Kamila Ulčová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jak na to ovoce zelenina restaurace maso technika rajče steak mandle sádlo pošírování flambování konfitování blanšírování gratinování filírování kuchařské techniky

Návrhy pro vás

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Sladké

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Sladké

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou


Přečtěte si také

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Soutěžící
Filip Groman vždycky spálí topinku

Filip Groman vždycky spálí topinku

Sladké
Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Novinky
Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

Novinky
První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy

První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy

Sladké
Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Prostřeno!
Prostřeno: Treska s medovo-miso glazurou, orzo na zeleno a fenyklový salát

Prostřeno: Treska s medovo-miso glazurou, orzo na zeleno a fenyklový salát

Prostřeno!
Prostřeno: Tart s rajčaty a šlehaným sýrem

Prostřeno: Tart s rajčaty a šlehaným sýrem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou Maso

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Seznam Čechů pro případ mobilizace? Pavel je pro. Armáda navrhne administrativní odvody Valeš: Pavel už své karty vystřílel, Turek je ve hře. Rošáda Motoristům uškodila, říká Palička Ukrajinci sestřelili ruský létající kolos: Ztrátu nelze nahradit, motory vyráběl nepřítel

prima-zeny

Leoš Mareš se loučí s Hezuckým. Miluju tě, kamaráde, řekl a oznámil koncert pro Patrika Herečka Míša Pecháčková si vyzkoušela roli modelky. Při focení se cpala řízky Petr Švancara prozradil, jak zvládá rok bez alkoholu: Je mi smutno, ale doporučuju

prima-zoom

Louvre vyřešil zlepšení bezpečnosti Výbuch 11 letadel plných lidí zhatil požár. Pokus o nejstrašnější teroristický útok byl základem pro 11. září Smrt dvou Rusů odhalila tajuplnou sektu. Její členové podstupovali dobrovolnou kastraci

prima-fresh

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

prima-cool

Nejlepší hrou roku není Kingdom Come 2 První trailer Strážců Galaxie 4. Tedy pardon, Supergirl Katniss se vrací do Hunger Games a není sama. Oblíbená sci-fi sága vítá zpět Jennifer Lawrence

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční jmelí pro zdraví: Co léčí a jak ho bezpečně užívat? Pusinky, nebo hubinky? To je jedno! Základem je správně vyšlehat bílky! Svatá Lucie noci upije. Podle tradice doma neuklízejte, neperte prádlo a buďte hodní

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.