Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Kamila Ulčová

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Znáte filírování, konfitování a další techniky? Zkuste se v tom konečně vyznat!

Kulinární slovník: Filírování

Kulinární slovník: Filírování Zdroj: iStock

  • Zavřít
Kulinární slovník: Filírování

Kulinární slovník: Filírování Zdroj: iStock

Víte, co je filírovat, blanšírovat nebo gratinovat? I když se na to právě nechystáte ve vlastní kuchyni, udělte si malou lekci kuchařských technik, aby vás nezaskočilo žádné menu ve vybrané restauraci.

Seznam.cz banner

Pošírované kuře s… Jaké? Lámete si hlavu nad jídelním lístkem. Co to asi znamená? A další. Konfitované husí stehno, flambované ovoce, filírovaný flank steak. Co to s nimi ten kuchař asi v kuchyni vyváděl? My vám to objasníme jednou pro vždy.

Filírování

Pokud si v restauraci hodláte dát filírovaný steak a očekáváte neobyčejné chutě, pak můžete být i zklamáni. Filírování není totiž nic jiného než nakrájení masa na jemné a tenké plátky. Filírovat se dá v podstatě jakékoliv maso, ať je vařené, dušené, smažené nebo pečené. Krájí se těsně před podáváním a to ostrým nožem na plátky o síle 0,5–1,0 cm, které jsou poté přenesené na talíř.

Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou
Maso

Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou

16

Blanšírování

Další technika, kterou ovšem snadno zvládnete i doma v kuchyni a oceníte její dobré vlastnosti. Nejčastěji se blanšíruje zelenina, což spočívá v krátkém ponoření do vroucí vody a následném rychlém ochlazení ve vodě studené, ideálně s kostkami ledu. Blanšírování je skvělé před tím, než se rozhodnete zeleninu zmrazit, ale také proto, že zachová spoustu vitamínů, chutí a krásné barvy. Blanšírování používáme také v případě, když chceme zbavit rajčata nebo mandle slupky. Blanšírovat se dá i maso, ale spíše to jemné.

5 dobrých důvodů, proč blanšírovat zeleninu Novinky

5 dobrých důvodů, proč blanšírovat zeleninu

Tajemství dokonalé zeleniny: Jak správně blanšírovat Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Tajemství dokonalé zeleniny: Jak správně blanšírovat

Flambování

Za kolébku flambování se považuje, jak jinak, Francie. Název tohoto způsobu úpravy jídel je odvozen od francouzského slova flamber – hořet. A přesně o to jde. Pokrm se zastříkne vysoce kvalitním alkoholem, ideálně s 45 až 50 % lihu, a zažehne plamenem. Je to vyšší kulinářská škola a raději to doma nezkoušejte. Flambuje se nejčastěji v restauracích přímo před hosty, což zvyšuje gastrozážitek. Asi nejslavnější flambovaný dezert jsou slavné Crépes Suzette, tenké palačinky s pomerančovou omáčkou, flambované pomerančovým likérem Grand Marnier.

Vyzkoušejte flambované ovoce se zmrzlinou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Flambované ovoce podle Zdeňka Pohlreicha

Pošírování

Pošírování je takové vaření–nevaření. V zásadě jde o to, že vodu, ve které vaříte, udržujete těsně pod bodem varu, kdy se povrch kapaliny začíná jen neznatelně čeřit. Někdy se tomu říká "utajený var". Voda má kolem 90 stupňů a nesmí začít vařit úplně. Pošírovat se ovšem dá i v jiných kapalinách jako třeba v mléce. K pošírování jsou vhodné potraviny, které mají tendence vysychat nebo se během vaření rozpadnout. Pošírovat můžete maso, zeleninu i ovoce. Nejčastěji se pošíruje drůbeží maso, které je pak jemné, šťavnaté a lahodné. Tato technika je také velmi vhodná pro rybí maso.

Pošírovaný losos na kořenové zelenině podle Besky Ryby a mořské plody

Pošírovaný losos na kořenové zelenině podle Besky

16
Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou Recepty

Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou

18
Pusinky s pošírovanou hruškou Recepty

Pusinky s pošírovanou hruškou

28
Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem Recepty

Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem

12

Konfitování

Takové konfitované husí stehno je lahoda. Konfitování je v podstatě způsob pečení masa v hluboké vrstvě tuku a následné konzervace. Tato úprava pochází z Francie, ale masa naložená ve vlastním sádle, to byla klasika i české kuchyně. Právě sádlo je naprostý základ, maso se v něm upeče a následně krásně uchová do doby, než se ho rozhodnete sníst. Je díky tomu fantasticky křehké a šťavnaté, navíc je konfitování praktické, protože si vytvoříte zásoby dopředu.

Konfitovaný květák se smetanovou omáčkou s podmáslím a makovým olejem Zelenina

Konfitovaný květák se smetanovou omáčkou s podmáslím a makovým olejem

16
Konfitovaný česnek: dokonalá chuťovka, kterou budete připravovat zas a znova Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Konfitovaný česnek: dokonalá chuťovka, kterou budete připravovat zas a znova

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

12
Konfitovaná rajčata s česnekem v olivovém oleji Recepty

Konfitovaná rajčata s česnekem v olivovém oleji

26
Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím Recepty

Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím

24
Kachní konfit s dušenými fazolemi Recepty

Kachní konfit s dušenými fazolemi

20
Konfitovaná kachní stehna Recepty

Konfitovaná kachní stehna

18

Gratinování

Je to v podstatě zapékání se žádoucí krustou na povrchu. Samotné slovo má opět francouzský původ a znamená právě zapékání. Při gratinování vzniká lahodná krusta, podpořená často použitím strouhaného sýra nebo strouhanky a tuku. Zlatavá připečená kůrka je na gratinovaných pokrmech to nejlepší! Doma klidně vyzkoušejte základní gratinované brambory, které jsou slavnostní verzí bramborové přílohy. Gratinovat můžete ale i zeleninu, ovoce nebo těstoviny, vše bude vynikající.

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH

Vyzkoušejte gratinované brambory se smetanou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Gratinované brambory se smetanou

Janssonovo pokušení – švédské gratinované brambory se smetanou a ančovičkami Zelenina

Janssonovo pokušení – švédské gratinované brambory se smetanou a ančovičkami

12
Gratinovaný pórek se sýrem a šunkou Karolína, domácí kuchařka

Gratinovaný pórek se sýrem a šunkou

14
Gratinovaný mangold v bešamelu se sýrem Gruyère Recepty

Gratinovaný mangold v bešamelu se sýrem Gruyère

29
Gratinovaná kapusta se smetanou a sýrem Recepty

Gratinovaná kapusta se smetanou a sýrem

27
Gratinované batáty s kysaným zelím a chilli Recepty

Gratinované batáty s kysaným zelím a chilli

19
Gratinovaný květák v sýrovém bešamelu Recepty

Gratinovaný květák v sýrovém bešamelu

19
Gratinované brambory s uzeným lososem podle Květy Fialové Recepty

Gratinované brambory s uzeným lososem podle Květy Fialové

14
Gratinovaný kozí sýr na listovém salátku s jablkem Recepty

Gratinovaný kozí sýr na listovém salátku s jablkem

77
Gratinovaný fenykl Recepty

Gratinovaný fenykl

23

Kamila Ulčová

Autor článku

Kamila Ulčová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jak na to ovoce zelenina restaurace maso technika rajče steak mandle sádlo pošírování flambování konfitování blanšírování gratinování filírování kuchařské techniky

Návrhy pro vás

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem Sladké

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti Sladké

Polomáčené kaki – zdravější sladkost do mikulášské nadílky nejen pro děti

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera


Přečtěte si také

Prostřeno!
Prostřeno: Panna cotta s jahodami a bílou čokoládou

Prostřeno: Panna cotta s jahodami a bílou čokoládou

Prostřeno!
Prostřeno: Tagliatelle carbonara podle Karola Kotlára

Prostřeno: Tagliatelle carbonara podle Karola Kotlára

Prostřeno!
Prostřeno: Pappa al pomodoro podle Karola

Prostřeno: Pappa al pomodoro podle Karola

Prostřeno!
Prostřeno: Prosciutto & cantaloupe na špízu

Prostřeno: Prosciutto & cantaloupe na špízu

Sladké
Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Sladké
Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Soutěžící
Karol Kotlár je pohodář, který má rád drama

Karol Kotlár je pohodář, který má rád drama

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta Sladké

Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem Sladké

Tradiční české sádlovky – známé sádlové koláčky zdobené džemem nebo oříškovým krémem

Maso
Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Trump utahuje šrouby kolem Madura. Hraje o svobodu Venezuely i vlastní pověst před rivaly Putin pohrozil Evropě: Na válku jsme připraveni hned teď Mrazy, deště i sněžení. Česko čekají chmurné dny, na konci týdne přijde zlom

prima-zeny

Vítězka Zrádců Mia: U policie jsem byla shořelá jako svíčka. Poznám, když mi partner lže Jsem ráda, že vyšla naše strategie, oslavuje triumf Mii Daniela. Role věrné jí seděla víc Vítězka Zrádců Mia prozradila původ své přezdívky. Jméno jí bezděčně vybrala maminka

prima-zoom

Záhada ruského pokladu od Slavkova Explozivní zkáza ruských tankerů. Ukrajinci vzali prosazování sankcí do vlastních rukou Kočky jsme domestikovali překvapivě pozdě, předchozí odhady byly zcela mimo

prima-fresh

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Přemkova pečeť aneb domácí verze oblíbené čokolády v bílém provedení se sušeným ovocem a oříšky podle Přemka Forejta

prima-cool

Novým Bondem má být hvězda Pottera Zrádkyně Mia prozradila, na co půjde výhra, i jak dostala věrnou soupeřku Kateřinu Samurajský seriálový hit vyráží v novém videu dech. Vše bylo reálné, bez CGI

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční výzdoba v Bílém domě: Trump z lega i stovky motýlů Tajemství svátku sv. Barbory: Řezání barborek a chození Barborek Adventní a vánoční pranostiky: Tipnete si, jaká zima nás čeká?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.