Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Cat & Cook
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím

Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím

Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím Zdroj: Cat & Cook

  • Zavřít
Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím

Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím Zdroj: Cat & Cook

Moje hodnocení
16x

Víte, co je konfitování? Jde vlastně o velmi pomalou příprava masa ve vlastním tuku. Maso si díky ní zachová výtečnou šťavnatost, původní chuť a v tuku v lednici vydrží až měsíc. Nicméně tuto famózní husu sníte ještě ten den, za to vám ručíme! :)

4 porce
120 minut
česká
Seznam.cz banner

Husa

  • husí stehna 4 ks
  • rozmarýn 8 snítek
  • husí sádlo 1,3 kg
  • hrubozrnná sůl 400 g

Bramborový knedlík

  • brambory (varný typ C) 1 kg
  • hrubá mouka 300 g
  • bramborový škrob 1 lžička (pouze pokud nemáte varný typ C)
  • vejce 2 ks
  • máslo (na potření hotových knedlíků)
  • sůl

Zelí

  • bílé kysané zelí 500 g
  • máslo 30 g
  • hladká mouka 1 vrchovatá lžíce
  • cibule (malá ) 1 ks
  • sádlo 1 lžíce
  • cukr (dle chuti)
  • sůl
Otestujte nejlepší recepty na husu a kachnu

Otestujte nejlepší recepty na husu a kachnu

Postup přípravy

  1. Husa: Pokud máte celou husu, naporcujte ji na stehna, prsa a ze zbytku udělejte vývar nebo kaldoun.
  2. Do menšího pekáčku navrstvěte část soli, na ni položte husí stehna/prsa, rozmarýn položte těsně ke stehnům/prsům a ta zasypte zbytkem soli. Vložte zakryté potravinářskou fólií do lednice na 8–12 hodin.
  3. Po této době stehna vyndejte ze soli, omyjte a osušte. Připravte je do pekáčku/zapékací mísy s vyšším okrajem, kam se vejdou tak akorát. Důležité je, aby byla zcela ponořená, jinak by se maso vysušilo, proto podle toho zvolte správný typ nádoby.
  4. Troubu rozehřejte na 95–100 °C. Sádlo rozehřejte na plotně na stejnou teplotu. Zalijte stehna a vložte péct do trouby na 7–9 hodin (ideálně husu připravujte přes noc).
  5. Zda jsou stehna hotová, poznáte tak, že kost jde lehce oddělit od masa – ale upřímně, zkoušet to nemusíte, protože pokud vše dodržíte, bude to prostě bomba.
  6. Po této době slijte téměř všechen tuk, ve kterém se husa konfitovala (pozor, slévejte velmi opatrně, protože husa se bude rozpadat). V pekáčku nechte asi jen 1–2 cm tuku. V troubě zapněte gril na co nejvyšší teplotu a stehna pod ním opečte dozlatova.
  7. Bramborový knedlík: Na knedlík použijte varný typ C. Pokud je neseženete, do těsta přidejte 1–2 lžičky bramborového škrobu.
  8. Kdykoliv pracujete s bramborovým těstem, je nutné se řídit jedním pravidlem: Voda čeká na knedlíky. Bramborové těsto totiž rychle řídne, a pokud si nepospíšíte, knedlíky se vám rozvaří. Než začnete knedlíky připravovat, vždy si dejte nejdříve vařit vodu.
  9. Brambory uvařte ve slupce ideálně den předem nebo s dostatečným předstihem, aby stihly zcela vychladnout.
  10. Do velkého širokého hrnce dejte vařit vodu tak, aby sahala těsně nad polovinu. Brambory oloupejte a nastrouhejte najemno na vál. Zasypte je moukou (případně i škrobem), řádně posolte a uprostřed vytvořte důlek.
  11. Do důlku vyklepněte vejce a začněte zadělávat těsto. Ideální je začít vidličkou postupným rozkvedláváním vajec, kdy postupně budete přibírat více a více brambor s moukou.
  12. Poté odložte vidličku a zadělejte těsto ručně. Pracujte svižně a snažte se z těsta jakoby vymačkat vzduch. Je to důležité, aby se knedlíky poté nerozpadaly.
  13. Těsto rozdělte na 3 stejně velké části. Z každé části vytvarujte pravidelný knedlík. Já si vždy vytvaruji kuličku a poté oběma rukama válím knedlík. Hlavně u toho nezapomeňte koukat na tvar vašeho hrnce, aby se vám tam knedlíky vešly.
  14. V tuto chvíli už by vám měla poklička nadskakovat pod vroucí vodou. Do vody přidejte lžíci soli a nechte ji zase vařit.
  15. Na vál položte čistou utěrku a zabalte do ní knedlíky jeden po druhém tak, aby se navzájem nedotýkaly a aby vám na koncích zbyly delší konce utěrky (knedlíky balte do utěrky na šířku).
  16. Nyní sundejte pokličku z hrnce a velmi svižně přemístěte knedlíky do hrnce tak, aby konce utěrky lehce vyčuhovaly z hrnce. Opatrně je přeložte přes knedlíky, přikryjte pokličkou a vařte 25 minut.
  17. Než budou knedlíky hotové, rozpusťte si v rendlíčku lžíci másla. Po 25 minutách opět velmi svižně vyndejte knedlíky v utěrce na vál. První knedlík opatrně rozkrojte a ujistěte se, že je uvařený skrz naskrz. Knedlíky vyndejte z utěrky a ihned potřete rozpuštěným máslem pomocí mašlovačky.
  18. Zelí: Nejdříve si připravte jíšku. Pravidlo je jednoduché: 1 lžíce másla (30 g) a 1 vrchovatá lžíce hladké mouky. V rendlíku rozehřejte máslo, přidejte mouku a smažte při střední teplotě, dokud nebude krásně vonět.
  19. Trvá to asi 2–3 minuty. Jíšku můžete udělat klidně trochu tmavší (lehce osmaženou do světle hněda). Poté ji přelijte do misky a nechte vychladnout. Vychladnutí je velmi důležité, u jíšky totiž vždy platí pravidlo teplotního kontrastu, jinak by nám v pokrmu hrudkovatěla.
  20. Cibulku oloupejte a nakrájejte najemno. Na sádle ji osmažte dozlatova. Ze zelí vylijte šťávu do hrníčku a vysypte ho do rendlíku s cibulí.
  21. Podlijte vodou jen tak do ⅔, osolte a nechte dusit pod pokličkou. Bude to trvat asi 10–15 minut, než zelí změkne.
  22. Pokud bude potřeba, přilejte do rendlíku ještě vodu. Poté přidejte vychladlou jíšku. Když do zelí dáváte jíšku, mělo by tam být ještě dostatek tekutiny, cca do ½ zelí.
  23. Nechte provařit ještě 15 minut. Nakonec zelí podle chuti oslaďte a osolte. Já ho dělám hodně nasládlé.
  24. Jakmile je vše hotové, můžete podávat.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Cat & Cook

Zdroj receptu

Cat & Cook

Ivana Jindřichová Cat & Cook

„Jídlo, vaření a pečení je mojí životní vášní, kterou reflektuji především na svém blogu catandcook.cz, ve svých kuchařkách a na svých sociálních sítích. Zaměřuji se především na tradiční recepty z celého světa, učím se o surovinách a různých kuchařských technikách a v zábavné formě to pak předávám svým fanouškům napříč všemi platformami,“ říká o sobě Ivka, která má dnes na kontě již 4 kuchařky, které jsou zároveň i tak trochu osobní zpovědí. Jídlo, vaření a pečení miluje od dětství, vždy byla vybíravá na kvalitní potraviny a ráda hostila své kamarády. Jejím poznávacím znamením jsou dopodrobna popsané recepty, které zvládne doopravdy každý. „Lidé mají často strach z tradičních receptů, ale díky mému podrobnému popisu je opravdu zvládnou a jsou pak nadšení a nemají strach se pustit do dalších,“ doplňuje Ivka.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky maso sůl mouka husa máslo hlávkové zelí těsto knedlík jíška bramborový knedlík

Návrhy pro vás

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku Maso

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Sladké

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Maso

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku Recepty

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa Maso

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky Sladké

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny


Přečtěte si také

Maso
Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Sladké
Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Novinky
Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink

Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink

Maso
Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Recepty
Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Předkrmy a chuťovky
Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Maso
Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Sladké
Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Sladké
Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky Sladké

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu Sladké

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu

Maso
Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Maso

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa Maso

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den Saláty

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Nápoje
Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Ryby a mořské plody
Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Předkrmy a chuťovky
Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Jednoduchý slaný chlebíček se sušenými rajčaty a fetou podle Buchty v troubě Předkrmy a chuťovky

Jednoduchý slaný chlebíček se sušenými rajčaty a fetou podle Buchty v troubě

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží Vegetariánské

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Sladké
Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník Sladké

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník

Dunajské vlny s višněmi – vrstvené řezy s pudinkem a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny s višněmi – vrstvené řezy s pudinkem a čokoládovou polevou

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Saláty
Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko Maso

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

prima-cnn-news

EXKLUZIVNÍ výzkum: Členství v NATO podporuje většina Čechů, EU dělí společnost půl na půl Hoří České Švýcarsko: Plameny vyšlehly v těžko přístupném terénu, hasičům pomohl vrtulník Zrádné bankomaty, nevýhodné kurzy nebo poplatky. Na co dát pozor při placení v zahraničí?

prima-zeny

Marie Rottrová nazpívala ústřední píseň k novému seriálu Polabí Špatné vysvědčení? Takže se budeš celé prázdniny učit! Odborníci před tímto nápadem varují Prima slaví 32. narozeniny. Přináší nabitý letní program i řadu podzimních trháků

prima-zoom

Záhadné zrychlení rotace Země Začal nejteplejší týden roku. Kde bude až 37 °C a jak se Praha chrání před požáry? Letadlo se 158 lidmi se zřítilo poblíž New Yorku. Řada těl byla plná drog, dispečeři prý neudělali chybu

prima-fresh

Kuřecí medailonky s pikantní melounovou omáčkou – nevšední kombinace pro letní grilovačku Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert Mixér: zmrzky s alkoholem, letní nabídka restaurací, dobroty na grilovačku a signature KVIFF drink

prima-cool

V Rychle a zběsile 11 bude i Paul Walker James Cameron zkritizoval Christophera Nolana. Jeho nový film ukáže hrůzy, kterým se Oppenheimer vyhnul Obří hit Netflixu má pokračování. První trailer láká na souboj prastarých monster

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé a efektivní, peníze vydělaný, komentoval prohru Kuběnka. Koho vyzval do dalšího zápasu?

prima-living

Vila Šafránkové a Abrháma zeje prázdnotou. Potomci se o dům ani zahradu nestarají První prázdninový týden bude tropický. Jaká je kvalita vody v přírodních koupalištích? Angrešt je vitaminy nabité ovoce. Vynikne v bublanině i kompotu

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.