Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Cat & Cook
Pin it

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím

Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím

Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím Zdroj: Cat & Cook

  • Zavřít
Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím

Konfitovaná husa s bramborovým knedlíkem a zelím Zdroj: Cat & Cook

Moje hodnocení
24x

Víte, co je konfitování? Jde vlastně o velmi pomalou příprava masa ve vlastním tuku. Maso si díky ní zachová výtečnou šťavnatost, původní chuť a v tuku v lednici vydrží až měsíc. Nicméně tuto famózní husu sníte ještě ten den, za to vám ručíme! :)

4 porce
120 minut
česká
Seznam.cz banner

Husa

  • husí stehna 4 ks
  • rozmarýn 8 snítek
  • husí sádlo 1,3 kg
  • hrubozrnná sůl 400 g

Bramborový knedlík

  • brambory (varný typ C) 1 kg
  • hrubá mouka 300 g
  • bramborový škrob 1 lžička (pouze pokud nemáte varný typ C)
  • vejce 2 ks
  • máslo (na potření hotových knedlíků)
  • sůl

Zelí

  • bílé kysané zelí 500 g
  • máslo 30 g
  • hladká mouka 1 vrchovatá lžíce
  • cibule (malá ) 1 ks
  • sádlo 1 lžíce
  • cukr (dle chuti)
  • sůl
Otestujte nejlepší recepty na husu a kachnu

Otestujte nejlepší recepty na husu a kachnu

Postup přípravy

  1. Husa: Pokud máte celou husu, naporcujte ji na stehna, prsa a ze zbytku udělejte vývar nebo kaldoun.
  2. Do menšího pekáčku navrstvěte část soli, na ni položte husí stehna/prsa, rozmarýn položte těsně ke stehnům/prsům a ta zasypte zbytkem soli. Vložte zakryté potravinářskou fólií do lednice na 8–12 hodin.
  3. Po této době stehna vyndejte ze soli, omyjte a osušte. Připravte je do pekáčku/zapékací mísy s vyšším okrajem, kam se vejdou tak akorát. Důležité je, aby byla zcela ponořená, jinak by se maso vysušilo, proto podle toho zvolte správný typ nádoby.
  4. Troubu rozehřejte na 95–100 °C. Sádlo rozehřejte na plotně na stejnou teplotu. Zalijte stehna a vložte péct do trouby na 7–9 hodin (ideálně husu připravujte přes noc).
  5. Zda jsou stehna hotová, poznáte tak, že kost jde lehce oddělit od masa – ale upřímně, zkoušet to nemusíte, protože pokud vše dodržíte, bude to prostě bomba.
  6. Po této době slijte téměř všechen tuk, ve kterém se husa konfitovala (pozor, slévejte velmi opatrně, protože husa se bude rozpadat). V pekáčku nechte asi jen 1–2 cm tuku. V troubě zapněte gril na co nejvyšší teplotu a stehna pod ním opečte dozlatova.
  7. Bramborový knedlík: Na knedlík použijte varný typ C. Pokud je neseženete, do těsta přidejte 1–2 lžičky bramborového škrobu.
  8. Kdykoliv pracujete s bramborovým těstem, je nutné se řídit jedním pravidlem: Voda čeká na knedlíky. Bramborové těsto totiž rychle řídne, a pokud si nepospíšíte, knedlíky se vám rozvaří. Než začnete knedlíky připravovat, vždy si dejte nejdříve vařit vodu.
  9. Brambory uvařte ve slupce ideálně den předem nebo s dostatečným předstihem, aby stihly zcela vychladnout.
  10. Do velkého širokého hrnce dejte vařit vodu tak, aby sahala těsně nad polovinu. Brambory oloupejte a nastrouhejte najemno na vál. Zasypte je moukou (případně i škrobem), řádně posolte a uprostřed vytvořte důlek.
  11. Do důlku vyklepněte vejce a začněte zadělávat těsto. Ideální je začít vidličkou postupným rozkvedláváním vajec, kdy postupně budete přibírat více a více brambor s moukou.
  12. Poté odložte vidličku a zadělejte těsto ručně. Pracujte svižně a snažte se z těsta jakoby vymačkat vzduch. Je to důležité, aby se knedlíky poté nerozpadaly.
  13. Těsto rozdělte na 3 stejně velké části. Z každé části vytvarujte pravidelný knedlík. Já si vždy vytvaruji kuličku a poté oběma rukama válím knedlík. Hlavně u toho nezapomeňte koukat na tvar vašeho hrnce, aby se vám tam knedlíky vešly.
  14. V tuto chvíli už by vám měla poklička nadskakovat pod vroucí vodou. Do vody přidejte lžíci soli a nechte ji zase vařit.
  15. Na vál položte čistou utěrku a zabalte do ní knedlíky jeden po druhém tak, aby se navzájem nedotýkaly a aby vám na koncích zbyly delší konce utěrky (knedlíky balte do utěrky na šířku).
  16. Nyní sundejte pokličku z hrnce a velmi svižně přemístěte knedlíky do hrnce tak, aby konce utěrky lehce vyčuhovaly z hrnce. Opatrně je přeložte přes knedlíky, přikryjte pokličkou a vařte 25 minut.
  17. Než budou knedlíky hotové, rozpusťte si v rendlíčku lžíci másla. Po 25 minutách opět velmi svižně vyndejte knedlíky v utěrce na vál. První knedlík opatrně rozkrojte a ujistěte se, že je uvařený skrz naskrz. Knedlíky vyndejte z utěrky a ihned potřete rozpuštěným máslem pomocí mašlovačky.
  18. Zelí: Nejdříve si připravte jíšku. Pravidlo je jednoduché: 1 lžíce másla (30 g) a 1 vrchovatá lžíce hladké mouky. V rendlíku rozehřejte máslo, přidejte mouku a smažte při střední teplotě, dokud nebude krásně vonět.
  19. Trvá to asi 2–3 minuty. Jíšku můžete udělat klidně trochu tmavší (lehce osmaženou do světle hněda). Poté ji přelijte do misky a nechte vychladnout. Vychladnutí je velmi důležité, u jíšky totiž vždy platí pravidlo teplotního kontrastu, jinak by nám v pokrmu hrudkovatěla.
  20. Cibulku oloupejte a nakrájejte najemno. Na sádle ji osmažte dozlatova. Ze zelí vylijte šťávu do hrníčku a vysypte ho do rendlíku s cibulí.
  21. Podlijte vodou jen tak do ⅔, osolte a nechte dusit pod pokličkou. Bude to trvat asi 10–15 minut, než zelí změkne.
  22. Pokud bude potřeba, přilejte do rendlíku ještě vodu. Poté přidejte vychladlou jíšku. Když do zelí dáváte jíšku, mělo by tam být ještě dostatek tekutiny, cca do ½ zelí.
  23. Nechte provařit ještě 15 minut. Nakonec zelí podle chuti oslaďte a osolte. Já ho dělám hodně nasládlé.
  24. Jakmile je vše hotové, můžete podávat.

Cat & Cook

Zdroj receptu

Cat & Cook

Ivana Jindřichová Cat & Cook

„Jídlo, vaření a pečení je mojí životní vášní, kterou reflektuji především na svém blogu catandcook.cz, ve svých kuchařkách a na svých sociálních sítích. Zaměřuji se především na tradiční recepty z celého světa, učím se o surovinách a různých kuchařských technikách a v zábavné formě to pak předávám svým fanouškům napříč všemi platformami,“ říká o sobě Ivka, která má dnes na kontě již 4 kuchařky, které jsou zároveň i tak trochu osobní zpovědí. Jídlo, vaření a pečení miluje od dětství, vždy byla vybíravá na kvalitní potraviny a ráda hostila své kamarády. Jejím poznávacím znamením jsou dopodrobna popsané recepty, které zvládne doopravdy každý. „Lidé mají často strach z tradičních receptů, ale díky mému podrobnému popisu je opravdu zvládnou a jsou pak nadšení a nemají strach se pustit do dalších,“ doplňuje Ivka.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky maso sůl mouka husa máslo hlávkové zelí těsto knedlík jíška bramborový knedlík

Návrhy pro vás

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Sladké

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny Sladké

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví Sladké

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Sladké

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju


Přečtěte si také

Sladké
Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Maso
Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Sladké
Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Sladké
Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Sladké
Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Prostřeno!
Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

Prostřeno!
Prostřeno: Wellington z vepřové panenky a gratinované brambory

Prostřeno: Wellington z vepřové panenky a gratinované brambory

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová bramborová s žampiony

Prostřeno: Krémová bramborová s žampiony

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny Sladké

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta Sladké

Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Maso
Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Ukrajinské prezidentské volby: Kdo se může postavit Zelenskému a s jakými šancemi? Pátrání po Markovi: Zoufalá maminka poslala synovi naléhavý vzkaz. Policie mění taktiku Šance na bílé Vánoce žije. Některé modely ukazují teploty na bodu mrazu, kdy může sněžit?

prima-zeny

Mladá krev vrcholí: Postřelený Lokša bojuje o život, kriminalisté závodí s časem Nejsilnější momenty pohřbu Hezuckého. Mareš s květinami, zlomená vdova i dojemná řeč Boučka Leoš Mareš se loučí s Hezuckým. Miluju tě, kamaráde, řekl a oznámil koncert pro Patrika

prima-zoom

Nejbombardovanější země světa Pokud najdete konec ploché Země, dostanete dva miliony korun. Výzvu by mohli ocenit naši sousedé První handicapovaný člověk ve vesmíru. Vozíčkářka tam vyletí už za pár dní s plyšovým hrošíkem

prima-fresh

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

prima-cool

Brad Pitt v novém Batmanovi? Harry Potter zdarma. Za epickou hru z Bradavic nezaplatíte ani korunu, má 84 % a je česky Zemřel herec Peter Greene. Padouchovi z Masky a Pulp Fiction bylo 60 let

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční šílenství v Londýně: Brit utratí čtvrt milionu za stovky ozdob, má i devět stromků Provoňte si Vánoce pomeranči a hřebíčkem: Originální dekorace z citrusů a koření Vánoční jmelí pro zdraví: Co léčí a jak ho bezpečně užívat?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.