Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou
Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD
Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou
Zdroj:
L.A. CREATIVE FOOD
Postup přípravy
-
Víno, ocet a vodu nebo vývar uveďte do varu. Přidejte nahrubo podrcené kuličky pepře, bobkové listy a asi 1 lžíci soli.
-
Očistěte zeleninu a z větší části ji nakrájejte na kostičky. Vsypte k vývaru spolu s cibulí a nechte asi 20 minut zvolna vařit.
-
Vložte filety kapra a lehce vařte asi 15 minut. Zbylou zeleninu nakrájejte na úhledné tenké nudličky julienne, krátce je povařte ve vroucí osolené vodě a pak zchlaďte studenou vodou.
-
Rybu vyndejte na talíře. Proužky zeleniny krátce prohřejte v troše vývaru, naaranžujte na rybu, navrch nastrouhejte trochu křenu a podávejte s bramborovým pyré.
Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou 2
Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD
Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou 2
Zdroj:
L.A. CREATIVE FOOD