Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Jitka Rákosníková

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hvězdná čočka – skromná luštěnina je superhrdinka v nenápadném přestrojení

Čočka má různé velikosti i barvy

Čočka má různé velikosti i barvy Zdroj: iStock

  • Zavřít
Čočka má různé velikosti i barvy

Čočka má různé velikosti i barvy Zdroj: iStock

Máme pro vás tajenku k vyluštění: Kdyby nebyla kulatá, mohli bychom její význam shrnout například ve výrazu Zdraví v kostce. Kdyby nebyla tak běžná, mohli bychom ji vynést na piedestal coby zázračnou superpotravinu, a kdyby nebyla tak nenápadná, mohli bychom ji v soutěži o Miss Food velebit jako krasavici mnoha tváří, která navíc vítězí i v kategorii chuti. Vyluštili jste? Ano, je to luštěnina – čočka.

Seznam.cz banner

Čočka je mimořádně zdravá a mimořádně dostupná ve všech významech tohoto slova. Nijak se nepředvádí, přesto je mimořádně pohledná, mnohotvárná a výjimečně dobrá. Prostě dokonalá. A jen tak mimochodem – proces jejího vyloupávání z lusků se nazývá luštění a tento výraz se přenesl i do jiných oblastí.

Nejlepší recepty s čočkou

Nejlepší recepty s čočkou

Pěstování čočky

Snad jediné, v čem čočka – nezávisle na druhu, barvě a velikosti – projevuje jistou rozmarnost, jsou podmínky pěstování. Má ráda teplejší oblasti a sušší půdní podmínky. U nás se jí daří třeba v Polabí, Poohří či na jihozápadní Moravě, ale vzhledem k obtížnějšímu pěstování, náchylnosti k chorobám a také láci a kvalitě dovážené čočky se u nás velkoplošně nepěstuje. Přesto je nedílnou součástí naší kuchyně už po staletí a také základem řady nepostradatelných jídel.

Na světě se dnes čočky vypěstuje téměř 7 milionů tun, přičemž lví podíl na této produkci má zejména kanadská provincie Saskatchewan. V těsném závěsu jsou pak indické státy Uttarpradéš a Madhjapradéš.

Vyzkoušejte klasickou čočku na kyselo s vejcem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Všechny barvy čočky

Čočka (Vicia lens, Lens culinaris) není jen jedna. Obecně je nejjednodušší dělení podle barvy, přičemž do nejrozšířenější skupiny spadá i u nás nejběžnější čočka hnědá, se zemitou chutí a s malou tendencí k rozvaření. Do polévek a kaší je ideální. Její luxusní příbuznou je drobná, pevná a v chuti lehce peprně pikantní čočka z francouzské oblasti Le Puy, která je dokonce chráněna označením původu (pokud pochází právě z této oblasti v departementu Haute-Loire; pěstovat se dá samozřejmě i jinde a na trh pak přichází coby francouzská čočka). Vzhledem ke své pevnosti a výrazné chuti je ideální do salátů. Jí velmi podobná je takzvaná horská čočka téměř okrové barvy, známá také pod názvem berglinsen. Do barvy takřka černé pak dozrává další luxusní zástupkyně s drobnými zrny, pro svou podobnost s kaviárem pojmenovaná beluga, jejíž barva, velikost i chuť opět skvěle vynikne v teplých salátech.

Cuketové bramboráky s ragú z čočky beluga a dipem z tvarohu a červené řepy Vegetariánské

Cuketové bramboráky s ragú z čočky beluga a dipem z tvarohu a červené řepy

21
Salát z černé čočky beluga a pečeného lilku s fetou Recepty

Salát z černé čočky beluga a pečeného lilku s fetou

25
Černá čočka beluga s kurkumou Recepty

Černá čočka beluga s kurkumou

39
Mořský vlk s čočkou Beluga Recepty

Mořský vlk s čočkou Beluga

27

Mezi exotičtější druhy, dnes ovšem běžně dostupné a velmi oblíbené, pak patří čočka žlutá a červená. Spojujeme si je hlavně s indickou a obecně asijskou kuchyní, a právem – například v převážně vegetariánské Indii jsou různé luštěninové kaše naprostým základem jídelníčku i výchozí surovinou k bezpočtu různých jídel. Nevyžaduje namáčení a doba přípravy je velmi krátká.

Inspirujte se receptem na polévku z červené čočky s rajčaty podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Polévka z červené čočky s rajčaty

Zdraví v čočce

Všechny druhy čočky jsou ale jako základ jídelníčku skvělou volbou i pro svou nutriční hodnotu. Pro svůj až 25% obsah bílkovin patří k vynikajícím náhražkám masa, navíc mají hodně železa, což v rostlinných zdrojích není běžné. Nechybí jim ovšem ani vitaminy, zejména skupiny B, hořčík, zinek a draslík, měď ani mangan. Jejich obsah vlákniny pak vřele uvítá naše trávení, zatímco zanedbatelné množství tuku potěší vaši linii. Obsah tzv. polyfenolů je dobrou zbraní proti chronickým onemocněním, zejména srdečním, a obává se jich i cukrovka 2. typu a „špatný“ (LDL) cholesterol. Tajenka je zkrátka vyluštěna – až vám někdo zase dá čočku, buďte rádi!

Více inspirace a receptů najdete na www.menugold.cz.

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH

Čočkové palačinky – bezlepkové placky pouze z čočky a vody jsou plné bílkovin Přílohy

Čočkové palačinky – bezlepkové placky pouze z čočky a vody jsou plné bílkovin

21
Smažená vinná klobása s drobnozrnnou čočkou a zeleninou Maso

Smažená vinná klobása s drobnozrnnou čočkou a zeleninou

24
Skromně a chutně: Salát z uzené makrely s čočkou Saláty

Skromně a chutně: Salát z uzené makrely s čočkou

15
Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

12
Jíme zdravě: Čočková tikka masala s rýží   Vegetariánské

Jíme zdravě: Čočková tikka masala s rýží

14
Jednoduché čočkové kari z trouby Vegetariánské

Jednoduché čočkové kari z trouby

25
Opečený losos s čočkou, rukolou a hořčičnou zálivkou Recepty

Opečený losos s čočkou, rukolou a hořčičnou zálivkou

22
Zapečené špičaté zelí s černou čočkou a uzeným sýrem Recepty

Zapečené špičaté zelí s černou čočkou a uzeným sýrem

29
Čočková bramboračka se sušenými houbami – dvě oblíbené polévky na jednom talíři Recepty

Čočková bramboračka se sušenými houbami – dvě oblíbené polévky na jednom talíři

33
Čočkový salát s pečenou zeleninou a kozím sýrem Recepty

Čočkový salát s pečenou zeleninou a kozím sýrem

23
Grilovaný losos s horskou čočkou v drcených rajčatech Recepty

Grilovaný losos s horskou čočkou v drcených rajčatech

27

Jitka Rákosníková

Autor článku

Jitka Rákosníková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky Indie čočka Uttarpradéš luštěnina Saskatchewan

Návrhy pro vás

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem Sladké

Pistáciová srdíčka s čekankovým sirupem a lyofilizovaným ovocem

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu Sladké

Rumové perníčky s mandlemi a perníkovým kořením – cukroví, které voní i po medu


Přečtěte si také

Novinky
Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy

Novinky
První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy

První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy

Sladké
Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Prostřeno!
Prostřeno: Treska s medovo-miso glazurou, orzo na zeleno a fenyklový salát

Prostřeno: Treska s medovo-miso glazurou, orzo na zeleno a fenyklový salát

Prostřeno!
Prostřeno: Tart s rajčaty a šlehaným sýrem

Prostřeno: Tart s rajčaty a šlehaným sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Cuketový krém s bazalkou a parmezánovými chipsy podle Soni

Prostřeno: Cuketový krém s bazalkou a parmezánovými chipsy podle Soni

Prostřeno!
Prostřeno: Fíková galette s pistáciemi a domácím gelato

Prostřeno: Fíková galette s pistáciemi a domácím gelato

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Maso
Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou Maso

Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem Maso

Japonské curry s vepřovým masem, zeleninou a rýží – jednoduchý recept s asijským puncem

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem Zelenina

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Všechno shořelo, my žijeme. Obyvatelé ukrajinské Kosťantynivky popisují život v sutinách města Patrik byl můj crush, přiznala Jandová. Na počest Hezuckého se chystá velký koncert Silné zemětřesení zasáhlo Japonsko: Zemi opět hrozil úder vln tsunami

prima-zeny

Leoš Mareš a Ranní show se loučí s Patrikem Hezuckým Herečka Míša Pecháčková si vyzkoušela roli modelky. Při focení se cpala řízky Petr Švancara prozradil, jak zvládá rok bez alkoholu: Je mi smutno, ale doporučuju

prima-zoom

Louvre vyřešil zlepšení bezpečnosti Výbuch 11 letadel plných lidí zhatil požár. Pokus o nejstrašnější teroristický útok byl základem pro 11. září Smrt dvou Rusů odhalila tajuplnou sektu. Její členové podstupovali dobrovolnou kastraci

prima-fresh

Tipy na vánoční dárky vol. 3: sváteční nádobí, chuťovky i sladké, matcha nebo kurzy První česká restaurace získala dvě hvězdy slavného průvodce Michelin Guide. A překvapivě není z Prahy Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu

prima-cool

Katniss se vrací do Hunger Games Stane se Kingdom Come 2 nejlepší hrou roku? Sledujte živě herní Oscary, čeští vývojáři mají jedno velké přání Nejhorší start online. Nová marvelovka vydělala půl miliardy a pak už skoro nikoho nezajímala

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční jmelí pro zdraví: Co léčí a jak ho bezpečně užívat? Svatá Lucie noci upije. Podle tradice doma neuklízejte, neperte prádlo a buďte hodní Retro vánoční kytky pro štěstí: brambořík, vánoční kaktus a azalka

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.