Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Kamila Ulčová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Česká národní jídla: znáte příběhy našich gastronomických klenotů?

Česká národní jídla a jejich příběhy

Česká národní jídla a jejich příběhy Zdroj: iStock

  • Zavřít
Česká národní jídla a jejich příběhy

Česká národní jídla a jejich příběhy Zdroj: iStock

Není to jen státní hymna, velký a malý znak nebo symbol lípy, co nás označuje jako Čechy. Láska, i ta k zemi, prochází totiž, jak známo, žaludkem! Víte, kde se vzala typická česká jídla?

Seznam.cz banner

Umíte si představit normální českou hospodu, kde nemají řízek, guláš nebo knedlo vepřo zelo? Těžko! To je prostě základ, a i když se snažíme jíst čím dál zdravěji, stejně máme lásku k typické české kuchyni zakódovanou v genech. Alespoň občas si prostě musíme dát svíčkovou od maminky, aby život za něco stál. Pojďme na malou procházku po stopách našich typických národních jídel.

ŘÍZEK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Větší klasiku by pohledal. Znáte někoho, kdo by neměl rád vykřupaný řízek jako kolo od vozu doplněný domácím bramborovým salátem? Přitom toto tolik oblíbené jídlo v Česku zakořenilo vlastně poměrně nedávno a našinec ho nevynalezl, ale převzal. Jak vznikl bramborový salát, nikdo přesně neví. Za jeho původem zřejmě stojí francouzský kuchař, který ho v Rusku připravoval pro moskevskou honoraci. První recept na kapra s bramborovým salátem se do českých kuchařek dostal až v roce 1924. Salát tehdy ještě neobsahoval kořenovou zeleninu, ale majonézy bohatě. Tak se bramborový salát usídlil na svátečních tabulích Čechů a k němu se nejlépe hodí dobrý obalovaný řízek. Traduje se, že za jeho rozšířením stojí rakouský maršál Radecký, který si při tažení v Itálii pochutnal na Cotoletta alla Milanese. Maso v trojobalu mu hrozně zachutnalo a recept s ním putoval do Vídně. Odtud importem přes české krajany k nám a už se nás nepustil!

Nejlepší smažený vepřový řízek krok za krokem
Recepty

Nejlepší smažený vepřový řízek krok za krokem

48

SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ

Zamotaný a zavádějící název nemá nic společného se svíčkami a vlastně ani s nejdražším kusem hovězího. Svíčková je poprvé zmiňována v první kuchařce u nás nazvané „Domácí kuchařka” a vydané roku 1826, jejíž autorka je proslulá Magdalena Dobromila Rettigová! Svíčková tu ještě není v současné podobě s kořenovou zeleninou a možná byste netušili, že jde o totéž jídlo. Řekněme, že Rettigová představila jakousi praverzi naší klasiky a čas se postaral o její současnou podobu.

Připravte si dokonalou svíčkovou omáčku s moravským knedlíkem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

KNEDLO VEPŘO ZELO

Neboli knedlíky s vepřovým a zelím. Někdy se k příloze jí vepřové karé, někdy tučnější maso známé jako „moravský vrabec“. V každém případě je to dobrota, po které jen tak nevyskočíte na nohy. A je opravdu unikátně česká! Sice má původ v 19. století za dob císaře Franze Josefa, ale pochází vlastně z Prahy. To jeden pražský restauratér vynalezl unikátní pokrm, který do té doby neznala žádná kuchařská kniha, a to vepřové s knedlíkem a zelím, dnes nám dobře známé knedlo vepřo zelo.

Česká klasika: Vepřo knedlo zelo s pečeným bůčkem, mléčnými knedlíky a červeným zelím
Recepty

Česká klasika: Vepřo knedlo zelo s pečeným bůčkem, mléčnými knedlíky a červeným zelím

44

GULÁŠ

Máte ho raději s knedlíkem, kolínky nebo jen s chlebem? Asi každý trochu zasvěcený tuší, že jeho původ budeme hledat v Maďarsku. Historie guláše začíná už v 9. století kdesi v maďarské pustě, kde si pastevec „Gulyás“ připravoval na ohni v kotlíku svou oblíbenou vydatnou masitou polévku s cibulí a paprikou. To je vlastně tradiční maďarská verze, ve které byla častou přísadou také mrkev a malé bílé knedlíčky zvané csipetke. Z Maďarska se tento pokrm rozšířil po celé Evropě, u nás jako hustá omáčka. Nutno říci, že guláš už vařila paní Magdalena Dobromila, a když v roce 1805 vydala v Karlových Varech Maria Anna Neudecker svou knihu Bavorská kuchařka v Čechách, založila skutečnou gulášovou tradici u nás.

Vyzkoušejte pravý hospodský hovězí guláš podle videoreceptu krok za krokem

Kompletní recept najdete ZDE

BUCHTY

Co by to bylo za českou pohádku, kdyby v ní nebyly buchty k pochutnání. Makové, povidlové, tvarohové nebo se švestkami… Historie buchet je hluboká, vlastně od dob, kdy lidé přišli na účinky působení kvasinek a vzduchu. Placky, které se tehdy vyráběly, příjemně zvětšily svůj objem a získaly novou strukturu a krásnou vůni. Proto se už v 17. století vyráběly zadělané a nakynuté slané buchty, které se polévaly tenkrát jen máslem. Tehdy se ještě nepekly, ale jen vařily. Náplně do sladkých buchet se začaly dávat až později.

Honzovy kynuté buchty s hruškovými povidly Sladké

Honzovy kynuté buchty s hruškovými povidly

15
Habánské kynuté buchty Recepty

Habánské kynuté buchty

13
Kynuté buchty makové a tvarohové Recepty

Kynuté buchty makové a tvarohové

43
Honzovy buchty: makové a tvarohové Recepty

Honzovy buchty: makové a tvarohové

18
Makové buchty s vanilkovou omáčkou Recepty

Makové buchty s vanilkovou omáčkou

24
Honzovy povidlové buchty Recepty

Honzovy povidlové buchty

16

ŠTRÚDL

Každý asi ví, že štrúdl je Rakušák jak poleno a dělají ho tam dodnes vynikající! Do Vídně proudily za monarchie mraky českých služtiček, které přivážely i vyvážely recepty, a tak se česká a rakouská kuchyně velice rychle prolnuly. To platí i o moučnících, jejichž je štrúdl nekorunovaným králem. Avšak ani on nemá své prapředky u Alp, ale daleko za nimi, až u osmanských Turků! Ti si s sebou na válečné výpravy brali své kuchaře a pekaře, kteří jim připravovali pečivo z listového těsta známé jako börek. Kudy Turci táhli, tam vznikaly nejrůznější börkem inspirované recepty. Teprve v Rakousku těsto naplnili kombinací jablek, skořice a rozinek a od roku 1696 máme štrúdl.

Naprosto nejlepší recepty na sladké záviny a štrúdly

Naprosto nejlepší recepty na sladké záviny a štrúdly

ŠPANĚLSKÉ PTÁČKY

Ani svíčková, ani řízek, mnozí z nás přísahají na španělské ptáčky. Ze Španělska ale opravdu nejsou. Poprvé se o nich zmiňuje strahovský premonstrát Jiří Evermod Košetický ve své kuchařce ze 17. století. Své exotické jméno získalo jídlo patrně od původu kuchařů na rudolfínském dvoře! Zavinuté plátky masa s náplní zase připomínaly malého ptáka a název i jídlo byly na světě.

Zdroj: autorský text

Rozlítaný španělský ptáček Recepty

Rozlítaný španělský ptáček

31
Španělský ptáček podle Romana Vaňka Recepty

Španělský ptáček podle Romana Vaňka

71

A pokud vám ve výběru chybí polévka, zkuste pravou jihočeskou kulajdu podle vidoereceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Kamila Ulčová

Autor článku

Kamila Ulčová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo buchta jablečný závin recept guláš česká jídla bramborový salát řízek knedlík svíčková omáčka kořenová zelenina česká kuchyně tradiční recepty tradiční česká kuchyně

Návrhy pro vás

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Recepty

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru Polévky

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli Recepty

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink Sladké

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Grilovaný hermelín s melounovou salsou – sladko-pikantní kombinace s výrazným sýrem Recepty

Grilovaný hermelín s melounovou salsou – sladko-pikantní kombinace s výrazným sýrem


Přečtěte si také

Recepty
Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Maso
Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Novinky
Novinky na trhu: bylinkový olej, osvěžení, dětské svačinky i nevšední čokoláda

Novinky na trhu: bylinkový olej, osvěžení, dětské svačinky i nevšední čokoláda

Sladké
Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Recepty
Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Polévky
Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Novinky
Ochutnejte to nejlepší ze středozemní kuchyně, která je plná barev, chutí a vůní

Ochutnejte to nejlepší ze středozemní kuchyně, která je plná barev, chutí a vůní

Těstoviny
Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra Těstoviny

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Sladké
Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink Sladké

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Recepty
Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku Zelenina

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku Zelenina

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí Předkrmy a chuťovky

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí

Nápoje
Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem Nápoje

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Ryby a mořské plody
Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Dokřupava smažené kalamáry s voňavým koprovým dipem – dokonalá letní chuťovka Ryby a mořské plody

Dokřupava smažené kalamáry s voňavým koprovým dipem – dokonalá letní chuťovka

Polévky
Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod Polévky

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod

Mavromatika  – řecká fazolová polévka s tymiánem Recepty

Mavromatika – řecká fazolová polévka s tymiánem

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí Předkrmy a chuťovky

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Sladké
Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink Sladké

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto Sladké

Kynuté koláče s tvarohem, borůvkami a drobenkou – ryze český poklad chutná jako léto

Saláty
Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové Recepty

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Recepty
Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře Ryby a mořské plody

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto Maso

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

prima-cnn-news

Kdo může za zdražování potravin? Zemědělci, zpracovatelé a supermarkety se viní navzájem ON-LINE: Putin nechce mír, tvrdí Macron. Evropa nesmí ukázat slabost, nebo na to doplatí Jiřikovský z bitcoinové aféry skončil ve vazbě. Panují u něj obavy z útěku, uvedli žalobci

prima-zeny

Tam, kde není friťák, se prostě nevaří. Šéf Pohlreich opět zasahuje a hrdinně ochutnává Před kamerou po letní pauze. Vacula šel z klece do kostela, Řezníček nestihl moře Pohlreich opět v roli šéfa: Obdivuju všechny v branži, stav gastro scény se zlepšuje

prima-zoom

Jak dostat Putina z komfortní zóny Kosmonaut uvízl na oběžné dráze kvůli zániku SSSR. Na zem se vrátil téměř po roce Nezastavitelný velitel Antonín Sochor dobýval Kyjev a cvičil armádu židovského státu

prima-fresh

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Novinky na trhu: bylinkový olej, osvěžení, dětské svačinky i nevšední čokoláda

prima-cool

Češi chystají vlastního Conana Nejúspěšnější česká deskovka vítá zpět Harryho Pottera. Na co se můžeme těšit? Nová verze kultovního fantasy není podle recenzí takovým průšvihem, jak se čekalo

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Ewa Farna žije v luxusní vile za Prahou. Manžel zdědil dům na Novém Světě Léky na bolest jsou pro zvířata toxické. Uhlí na průjem jim dát můžete Aronie je zázrak pro zdraví! Objevte recepty na čaj, tinkturu, džem i sirup

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.