Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Marcela Prachařová / Pradobroty.cz
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Honzovy buchty: makové a tvarohové

Honzovy buchty: makové a tvarohové

Honzovy buchty: makové a tvarohové Zdroj: Pradobroty.cz

  • Zavřít
Honzovy buchty: makové a tvarohové

Honzovy buchty: makové a tvarohové Zdroj: Pradobroty.cz

Moje hodnocení
16x

Základem úspěchu u těchto buchet je tuk – před pečením na pomazání použijte sádlo, buchty jdou pak krásně od sebe a jsou vláčnější. Finální potření máslem a rumem dodá buchtám ten správný šmrnc.

1 porce
120 minut
česká
Seznam.cz banner

Těsto

  • mléko 250 ml
  • droždí 20 g
  • hladká mouka 600 g
  • vejce 2 ks
  • cukr krupice 120 g
  • máslo 100 g
  • sůl 5 g

Maková náplň

  • mletý mák 150 g
  • mléko 250 ml
  • cukr krupice 60 g
  • mletá skořice 1 lžička
  • rybízový džem (nebo jiný kyselejší) 40 g
  • citronová šťáva 1 lžíce

Tvarohová náplň

  • tvaroh (z alobalu nebo vykapaný vaničkový) 250 g
  • vejce 1 ks
  • sušené rozinky naložené v rumu (máčet alespoň hodinu) hrst
  • moučkový cukr 60 g
  • vanilkový cukr 1 ks

Dokončení

  • sádlo cca 50 g
  • máslo 25 g
  • rum (použijte zbytek z namočených rozinek) 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Mléko ohřejte, aby bylo vlažné, rozdrobte do něj droždí, přimíchejte lžičku cukru, posypte troškou mouky a nechte vzejít kvásek (cca 10–15 minut).
  2. Do mísy nasypte mouku, přidejte celá vejce, všechen cukr, máslo na malé kostičky a sůl. Nakonec přidejte vzešlý kvásek a zpracujte hladké, lehce lepivé těsto. Každá mouka saje jinak a je možné, že bude potřeba ještě nějakou mouku přisypat během hnětení, aby těsto nelepilo moc.
  3. Těsto poprašte moukou, mísu přikryjte čistou utěrkou a nechte kynout, dokud těsto nezdvojnásobí svůj objem. Trvá to hodinu až dvě (záleží na teplotě a tlaku). Když bude těsto kynout, připravte náplně.
  4. Maková náplň: Do rendlíku vložte mletý mák, mléko a cukr, postavte na oheň, přiveďte k varu a za stálého míchání na mírném ohni vařte 10 minut (čas nepodceňovat, je potřeba, aby se mák uvařil a nebyl ve finále suchý).
  5. Když je maková kaše svařená, stáhněte rendlík z ohně, přidejte skořici, marmeládu, citronovou šťávu, promíchejte, přikryjte potravinovou fólií a nechte zcela vychladnout.
  6. Tvarohová náplň: Rozinky sceďte a vymačkejte (rum z nich nevylévejte, bude se hodit na finální pomazání). Do mísy dejte tvaroh, oba cukry a vejce a promíchejte. Nakonec vmíchejte rozinky.
  7. Dokončení: Vykynuté těsto prohněťte a asi třetinu odeberte a vyválejte ji na zlehka pomoučeném vále do 0,5 cm vysoké placky. Tu rozkrájejte rádýlkem nebo nožem na čtverce velké asi 8 x 8 cm. Do středu každého čtverce položte menší lžíci náplně (tvarohové náplně dejte zarovnanou lžíci, makové náplně o něco víc).
  8. Začněte tvarovat samotné buchty – protilehlé rohy spojte k sobě, přimáčkněte a do středu přidejte i "volánky", které vzniknou při balení. Vytvarujte de facto takový raneček, kdy všechna náplň je uvnitř a nikde není otvor dovnitř. Postupujte rychleji a u tvarohové náplně dejte pozor, aby nevytékala.
  9. Rozpusťte si sádlo a mašlovačkou potřete pekáč na dně i bocích. Buchty vkládejte do pekáče spojem dolů a z boků a zeshora je natřete rozpuštěným sádlem. Každou buchtu mašlovačkou dostrkejte k předchozímu kousku, ale necpěte je těsně na sebe. Buchty se mohou dotýkat, ale v rozích musí mít prostor.
  10. Buchty kynutím a pečením ještě nabydou, takže netřeba se obávat drobných dírek, ty se zaplní. Kdybyste buchty napěchovali natěsno k sobě, pak by při kynutí a pečení vyběhly hodně nahoru a hrozilo by, že se prostřední kousky nepropečou správně. Takže to s pěchováním nepřehánějte, když nezbývá místo v pekáči, vemte raději další menší a skládejte buchty tam.
  11. Stejným způsobem zpracujte i druhou a třetí část těsta a spotřebujte všechnu připravenou náplň (resp. obě náplně).
  12. Pekáč přikryjte čistou utěrkou a nechte kynout asi 30 minut. Mezitím rozpalte troubu na 180 °C (horkovzduch na 160 °C).
  13. Zlehka nakynuté buchty vložte do rozpálené trouby a pečte 25–30 minut do krásné zlatohnědé barvy. Po upečení je ještě horké vydatně potřete směsí rozpuštěného másla a rumu. Podávejte vychladlé, posypané moučkovým cukrem.

Vyzkoušejte také tradiční valašské frgály podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Pravý valašský frgál se čtyřmi druhy náplně

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Nové nápady na moučníky z kynutého těsta

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

Zdroj receptu

Marcela Prachařová / Pradobroty.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky buchta rum pečení sádlo

Návrhy pro vás

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Maso

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku Recepty

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa Maso

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky Sladké

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku Maso

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu Sladké

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu


Přečtěte si také

Maso
Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Recepty
Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku

Předkrmy a chuťovky
Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Maso
Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Sladké
Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Maso
Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
3 triky, jak rychle povolit zmrzlinu na kámen zmrzlou a nandat perfektní kopeček

3 triky, jak rychle povolit zmrzlinu na kámen zmrzlou a nandat perfektní kopeček

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Sladké
Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Malinové muffiny s drobenkou – malé dortíčky, které chutnají jako koláč od babičky

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu Sladké

Želé z červeného rybízu s celými malinami – tip, jak si uchovat letní ovoce na zimu

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou Sladké

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Maso
Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa Maso

Krkovice v marinádě s kečupem a černým pivem – šťavnatá klasika všech milovníků masa

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku Maso

Pečená krůtí stehna na šalvěji a citronu – drůbeží pečínka ve voňavém svěžím kabátku

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den Saláty

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Nápoje
Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Ryby a mořské plody
Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře Ryby a mořské plody

Krevety s česnekovo-bylinkovou máslovou omáčkou – rychlé a chutné jídlo, které se hodí jako luxusní předkrm nebo romantická večeře

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Předkrmy a chuťovky
Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Jednoduchý slaný chlebíček se sušenými rajčaty a fetou podle Buchty v troubě Předkrmy a chuťovky

Jednoduchý slaný chlebíček se sušenými rajčaty a fetou podle Buchty v troubě

Vegetariánské
Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží Vegetariánské

Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu Předkrmy a chuťovky

Domácí bake rolls se sýrem a bylinkami – křupavá pochoutka k salse i vínu

Sladké
Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Tapiokový pudink s kokosovým mlékem a dračím ovocem podle Šona – exotický dezert překvapí strukturou, chutí i barvou

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník Sladké

Maková bábovka s rybízem – dokonalá kombinace chutí pro víkendový moučník

Dunajské vlny s višněmi – vrstvené řezy s pudinkem a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny s višněmi – vrstvené řezy s pudinkem a čokoládovou polevou

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Saláty
Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko Maso

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

prima-cnn-news

Děsivý krok k autoritářství, justice na šikmé ploše. Kritici reagují na vítězství Trumpa u soudu Co za podporu Babišově vládě? Motoristé chtějí výjimku z eura, Okamura šest ministerstev V moři tu už neplavou mrtvoly. Obyvatelé Lesbu chválí tvrdý postup Řecka proti migrantům

prima-zeny

Marie Rottrová nazpívala ústřední píseň k novému seriálu Polabí Špatné vysvědčení? Takže se budeš celé prázdniny učit! Odborníci před tímto nápadem varují Prima slaví 32. narozeniny. Přináší nabitý letní program i řadu podzimních trháků

prima-zoom

Albert Einstein a atomová bomba? Během nové vesmírné mise zmizelo konopí a lidské ostatky. Záhy přišlo vysvětlení, co se s nimi stalo Jak používání ChatGPT ovlivňuje lidský mozek? Praktická nová studie přinesla alarmující výsledek

prima-fresh

Geniální trhané hovězí maso z Kantýny – inspirujte se postupem, který používají profíci Rychlé rýžové nudle s kuřecím masem, mrkví, paprikou a brokolicí – snadný oběd po asijsku Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

prima-cool

M3GAN dostane spin-off pro dospělé Jak to vypadá s návratem Sherlocka? Jeden z tvůrců prozradil, co se děje se slibovaným filmem Finále Hry na oliheň rozseklo zásadní dilema hlavního hrdiny. Závěr je citová horská dráha

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Offline, ale naživu: Co se stane s mozkem, když na 72 hodin zahodíte mobil Láska bez nálepek: Fenomén vztahové anarchie bourá stará pravidla randění, ale není pro slabé povahy

lajk

Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé a efektivní, peníze vydělaný, komentoval prohru Kuběnka. Koho vyzval do dalšího zápasu?

prima-living

Angrešt je vitaminy nabité ovoce. Vynikne v v bublanině i kompotu Zbavte se zeleného povrchu na plotech pomocí roztoku octa a vody Naučte svého psa plavat! S výcvikem je třeba začít už v mládí

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.