Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Jitka Rákosníková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jak se vaří na horách? Inspirujte se jídelníčkem horalů od Krkonoš až třeba k Alpám

Tartiflette je jídlo z brambor, slaniny a tučného sýra

Tartiflette je jídlo z brambor, slaniny a tučného sýra Zdroj: iStock

  • Zavřít
Tartiflette je jídlo z brambor, slaniny a tučného sýra

Tartiflette je jídlo z brambor, slaniny a tučného sýra Zdroj: iStock

Spojuje je vlastně nadmořská výška. V oblastech, kam lidé dříve museli dlouho kráčet vzhůru po kamenitých stezkách a kde se také odedávna začali také usazovat, vznikala i svébytná kuchyně, která se nutně musela přizpůsobit okolním podmínkám.

Seznam.cz banner

Žít vysoko

Pastevci, dřevorubci, ale i ti, kteří v horách hledali úkryt před boji, válkami, nepřízní osudu (a někdy i před ostatními lidmi) byli prvními obyvateli horských vesnic. Přinesli si sebou svá běžná jídla a okamžitě začali zakládat pole a políčka – často za nezměrného úsilí – která by je uživila. Brzy bylo jasné, že podobně jako lidé ustojí horské podmínky jen ti a to nejodolnější, a tak se úhelnými kameny „horských“ jídelníčků staly zejména brambory, zelí, luštěniny, kořenová zelenina a také vše, co dává okolní příroda. Především byliny, plané jedlé rostliny a suché plody.

Bramborové rösti – jednoduché křupavé bramboráky z Alp
Recepty

Bramborové rösti – jednoduché křupavé bramboráky z Alp

34

Chov drůbeže byl poměrně obtížný, ale v každé chalupě se nějaká ta slepice našla – často bydlela spolu s kozou či kravkou. Čím výše lidé žili, tím víc museli okolním podmínkám přizpůsobovat i svá obydlí, domácí zvířata proto vždy přebývala s nimi nebo v nejtěsnější blízkosti. Hospodyně proto v tuhých zimách nemusela chodit podojit kozu či kravku daleko a teplé chlévy také často poskytovaly i útulek třeba květináčům s bylinkami, které tu mohly vyrazit daleko dřív, než okolní půda roztála.

Zahřejte se poctivou domácí česnečkou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Domov v přírodě

Hory i dnes vládnou takovým kouzlem, že v nich mnoho lidí rádo žije i přes různá nepohodlí a obtížnou dostupnost. Svébytná kuchyně, která se zde po staletí vytvářela, je dnes opředena kouzlem výjimečnosti, byť často vznikala za podmínek spíš zoufalých. Horské vesnice bývaly často na dlouhé měsíce úplně odříznuté od světa a pokud v nich vypukly nakažlivé nemoci, mohly pro celou vesnici znamenat rozsudek smrti. Proto mají některá, dnes světově proslulá jídla jako je švýcarský koláč Cholera či tamní závitky „capuns“ skutečnou a leckdy i dramatickou historii.

Slaný koláč Cholera s bramborami, pórkem, slaninou a jablky
Slané koláče

Slaný koláč Cholera s bramborami, pórkem, slaninou a jablky

13

I v naší chuťové paměti zůstávají zapsána jídla jako je krkonošské kyselo – dnes oživované v luxusnějších podobách –, pamětníci vzpomínají, byť ne vždy v dobrém, na tamní domácí kozí sýr „hořčák“. To, že se některá jídla typu „z nouze ctnost“ stala vyhledávanými pochoutkami, je ale dáno mnohými faktory: nápaditostí, s jakou byla vytvářena a tím i variabilitou, s níž je můžeme připravovat, ale i kvalitou a chutí použitých surovin. A tady mají jídla z hor obrovský náskok. Vždyť vše, co se tady vypěstuje, roste a zraje v čisté přírodě, bez hnojiv, postřiků a v přirozeném rytmu ročních dob.

Recepty s bezlaktózovými produkty Lehké ráno: Tirolen knödel suppe, Tyrolská polévka s žemlovými knedlíky Polévky

Recepty s bezlaktózovými produkty Lehké ráno: Tirolen knödel suppe, Tyrolská polévka s žemlovými knedlíky

19
Bramboráčky s dvojím zelím po tyrolsku Recepty

Bramboráčky s dvojím zelím po tyrolsku

27
Tyrolská gulášová polévka s hovězím masem Recepty

Tyrolská gulášová polévka s hovězím masem

29
Tyrolské taštičky plněné kysaným zelím Recepty

Tyrolské taštičky plněné kysaným zelím

20
Sýrové lasagne s tyrolským špekem Recepty

Sýrové lasagne s tyrolským špekem

24
Tyrolský Gröstl Recepty

Tyrolský Gröstl

24
Tyrolské knedlíky Recepty

Tyrolské knedlíky

24

Pastevectví dosáhlo v horských oblastech té nejdokonalejší podoby, a tak se nedivme, že maso, mléko a výrobky krav, koz a ovcí chovaných na horských pastvinách je té nejvyšší úrovně. Jistě nemusíme upozorňovat na dokonalou chuť a kvalitu alpských (či slovenských) sýrů, na vzduchu sušených iberských horských šunek, zavařenin, likérů a šťáv z lesních plodů, ale kdo měl možnost ochutnat třeba něco z nekonečné škály tyrolských chlebů a pečiva, ovoněných bylinkami z tamních horských luk, ten získá trvalou a nedostižnou chuťovou vzpomínku. Skoro se dá říct, že jak stoupá nadmořská výška, stoupá i chuť a kvalita potravin. A nesmíme zapomínat ani na skutečné úlovky. Drobná, pernatá i vysoká zvěř odedávna doplňovala horský jídelníček a stala se zdrojem mnoha dnes ceněných receptů. Lov je dnes samozřejmě velmi omezen a některé mýtické dobroty (jako jsou sušené karbanátky z kamzičího masa z oblasti Friuli) už jen vzpomínkou – případně rekonstruovanou z jiných druhů mas – na druhé straně dnes nemusíme vyrážet do hor se zbraní, abychom se dostali ke kýžené specialitě, obvykle stačí pár kliků myší.

Vyzkoušejte krkonošské kyselo podle návodného videoreceptu se Zdeňkem Pohlreichem

Od prostého k luxusnímu

Dávní obyvatelé hor by patrně jen zírali, jak ceněné jsou některé z tehdejších obyčejných potravin v dnešním světě. Domácí sýry a nejrůznější speciality se dnes označují ochrannými známkami, produkují v omezených množstvích a vždy s sebou nesou i výrazně vyšší cenu než jejich průmyslově vyráběné protějšky. Abychom si ale pochutnali na horské šunce či výběrovém švýcarském horském sýru, nemusíme šplhat po kamenitých stezkách (i když to vřele doporučujeme), a skvostné raclette si bez problémů můžeme připravit kdykoliv a kdekoliv.

Kuřecí tartiflette Recepty

Kuřecí tartiflette

21
Tartiflette s pečeným česnekem Recepty

Tartiflette s pečeným česnekem

29
Tartiflette Recepty

Tartiflette

26
Sýrovo-bramborová hnízda Tartiflette Recepty

Sýrovo-bramborová hnízda Tartiflette

23

Řada typicky horských jídel je ovšem založena na těch nejprostších surovinách, bramborách, zelí, zrninách či luštěninách (i tady ale vřele doporučujeme nákup na trhu či od malododavatele). Ale pokud si chcete připravit i skutečný kulinární zážitek, vyjeďte si někam do hor. Kromě lyžování a prknování, treků či jen trmácení se směrem vzhůru si najděte nějakou tu útulnou chalupu, kde se vaří. Pořád tu ještě žijí lidé, pro které je příprava místního jídla pro hosty příležitostí, jak ukázat, že patří k těm nejzajímavějším a nejchutnějším, na kterých si můžete pochutnat. Takže vzhůru do chuťového ráje!

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH

Trentinský guláš z různých druhů masa a zvlášť vařenou omáčkou
Maso

Trentinský guláš z různých druhů masa a zvlášť vařenou omáčkou

15

Jitka Rákosníková

Autor článku

Jitka Rákosníková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo příroda hory bylinky maso sýr luštěnina hlávkové zelí brambor šunka kyselo

Návrhy pro vás

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Masové kuličky po thajsku – voňavá exotika s kokosovým mlékem a kari pastou Maso

Masové kuličky po thajsku – voňavá exotika s kokosovým mlékem a kari pastou

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky Sladké

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky


Přečtěte si také

Maso
Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Prostřeno!
Prostřeno: Mascarpone s ovocem à la Simonka

Prostřeno: Mascarpone s ovocem à la Simonka

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou

Prostřeno: Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou

Prostřeno!
Prostřeno: Bramborová krémová polévka se zeleninou

Prostřeno: Bramborová krémová polévka se zeleninou

Prostřeno!
Prostřeno: Caprese s domácí bagetkou podle Simony

Prostřeno: Caprese s domácí bagetkou podle Simony

Maso
Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Sladké
Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Soutěžící
Simona Šedová má bezlepkovou dietu

Simona Šedová má bezlepkovou dietu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky Sladké

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem Sladké

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Maso
Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Masové kuličky po thajsku – voňavá exotika s kokosovým mlékem a kari pastou Maso

Masové kuličky po thajsku – voňavá exotika s kokosovým mlékem a kari pastou

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Vegetariánské

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Rusko v rozpočtové pasti: Kolaps odvrací rizikovými kroky. Na válku se vždy najde, míní expert Ruský trapas: Robot chodil jako opilý, pak se skácel k zemi. Videu se smějí i v Moskvě Je možné, že se vrátím, řekla Pekarová. Zdůraznila, že netouží po moci, ale chce pomoci

prima-zeny

Dřív jsem riskoval, dnes chci klid, říká Lukáš Vaculík. V práci sází na lidi Farmář Kotek si kvůli chráněným rostlinám pořizuje ovce jako sekačky a stěhuje kurník Lukáš Vaculík jako lékař podezřelý ze sériových vražd. prima+ uvádí kriminálku Noční operatér

prima-zoom

VIDEO: Prohlídka kokainové ponorky Novou záhadu u pyramid v Gíze zatím nerozklíčovaly ani nejmodernější přístroje Pád tureckého letadla zachytila kamera. Nehodu nikdo nepřežil

prima-fresh

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

prima-cool

Seriálový Vetřelec dostává 2. sérii Super Mario 2 a Toy Story 5: Zábavné první trailery největších animovaných hitů roku 2026 Podívejte se na 7 nejlepších scén s Dolphem Lundgrenem

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Dům, kde vyrůstal Trump, je na prodej. Vyvolávací cena je 2,3 milionu dolarů Žádnou šunku ani mléko. Pro kočky je lidské jídlo často toxické Skořápky vlašských ořechů nevyhazujte! Zkuste čaj proti kašli a pro krásné vlasy

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.