návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Tyrolský Gröstl

Hodnoceno: 0x
do 30 minut
Tyrolský Gröstl
Autor: Coolinářka Tyrolský Gröstl
V jednoduchosti je krása, což dobře vědí i naši sousedé ze zasněžených Alp. Proto je možná toto jídlo tak populární právě v lyžařských střediscích, je hned hotové, zasytí a skvěle chutná!

Postup

  1. Celé neoloupané brambory uvařte ve vodě doměkka. Nechte je zchladnout a oloupejte je.
  2. Ve větší pánvi na trošce oleje orestujte na plátky nakrájené uvařené brambory a celé kapustičky, osolte je.
  3. Když začnou lehce zlátnou, přidejte na měsíčky nasekanou cibuli a kousky slaniny. Vše společně smažte.
  4. Na jiné pánvi na trošce oleje připravte sázená vejce, osolte je a opepřete.
  5. Gröstl servírujte posypaný majoránkou.

Coolinářka
Svatava Vašková

Autorka foodblogu Coolinářka a autorka kuchařek Coolinářka testováno na rodině a Vánoční kuchařka pro kluky a holky ve svých receptech inspiruje je každodennímu vaření z kvalitních, běžně dostupných surovin.

V nové knize Tak chutná hygge nabízí více než 70 tipů na pohodové večeře.

Na jejím blogu najdete široké spektrum receptů: od typů na snídaně, polévky, masitá i zeleninová hlavní jídla, až po jednoduché recepty.

Knížky můžete sehnat ve všech knihkupectvích nebo si je objednat například ZDE.

Související témata: Hlavní jídla , Rakouská kuchyně