zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Tyrolský Gröstl
Autor: Coolinářka Tyrolský Gröstl

Tyrolský Gröstl

Hodnoceno: 1x
V jednoduchosti je krása, což dobře vědí i naši sousedé ze zasněžených Alp. Proto je možná toto jídlo tak populární právě v lyžařských střediscích, je hned hotové, zasytí a skvěle chutná!
do 30 minut

reklama

Postup

  1. Celé neoloupané brambory uvařte ve vodě doměkka. Nechte je zchladnout a oloupejte je.
  2. Ve větší pánvi na trošce oleje orestujte na plátky nakrájené uvařené brambory a celé kapustičky, osolte je.
  3. Když začnou lehce zlátnou, přidejte na měsíčky nasekanou cibuli a kousky slaniny. Vše společně smažte.
  4. Na jiné pánvi na trošce oleje připravte sázená vejce, osolte je a opepřete.
  5. Gröstl servírujte posypaný majoránkou.

reklama

Coolinářka
Svatava Vašková

Autorka foodblogu Coolinářka a autorka kuchařek Coolinářka testováno na rodině a Vánoční kuchařka pro kluky a holky ve svých receptech inspiruje je každodennímu vaření z kvalitních, běžně dostupných surovin.

V nové knize Tak chutná hygge nabízí více než 70 tipů na pohodové večeře.

Na jejím blogu najdete široké spektrum receptů: od typů na snídaně, polévky, masitá i zeleninová hlavní jídla, až po jednoduché recepty.

Knížky můžete sehnat ve všech knihkupectvích nebo si je objednat například ZDE.

Související témata: Hlavní jídla , Rakouská kuchyně