Najděte si recept
Na co máte chuť?

Grilované duhové špízy s lososem
Lehká, šťavnatá a voňavá. Losos je ryba, která chutná snad každému – a v téhle pestrobarevné podobě se nemůžete splést už ani omylem. Zvlášť ne v kombinaci s grilem.
do 30 minut
2 porce
Suroviny (2 porce)
- filet z lososa 200 g
- žlutá, oranžová, červená a zelená paprika 1 ks od každé
- velká červená cibule 1/2 ks
- olivový olej 3 lžíce
- citron 1 ks
- sůl a čerstvě namletý pepř
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Gril rozehřejte na vysokou teplotu. Rybu nakrájejte na kousky – měli byste jich mít asi 12. Papriky rozkrájejte na čtverečky, cibuli na dílky a ty rozdělte na lupeny.
- Vše střídavě napíchejte na špízy. Dobře je potřete olejem, osolte a opepřete. Ogrilujte je, jednou přitom obraťte. Rybu grilujte jen tak, aby bylo její maso bělavé, nepřepečte ji, byla by tuhá. Podávejte s citronem k zastříknutí.