Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Naučte se využít zbytky červeného vína a proměnit je na domácí vinný ocet

Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet

Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet Zdroj: iStock

  • Zavřít
Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet

Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet Zdroj: iStock

Po večírku zůstaly na stole nedopité lahve s červeným vínem? Nemusíte je vylévat. Pokud se zrovna nechystáte vařit boeuf bourguignon, zkuste z vína jednoduše vyrobit kvalitní domácí vinný ocet. Nic zvláštního na to nepotřebujete, stačí jen trpělivost.

Seznam.cz banner

Co budete potřebovat:

  • Zbytky červeného vína (minimálně 300 ml, čím více, tím lépe)
  • Octová matka (volitelná, ale urychluje proces)
  • Skleněná nádoba (například sklenice na zavařování nebo velká skleněná láhev se širokým hrdlem)
  • Gáza nebo jiný prodyšný materiál (na zakrytí nádoby)
  • Gumička nebo provázek (na upevnění látky)

1. Připravte si červené víno

Pro výrobu domácího vinného octa můžete využít jakékoli zbytky červeného vína, ale měli byste se vyhnout vínům s vyšším obsahem cukru (například sladkým dezertním vínům), která mohou ovlivnit kvalitu výsledného octa. Nebojte se kombinovat více druhů vína, prostě zbytky z různých lahví slijte dohromady. Octu to neublíží, naopak výsledek bude mít komplexnější chuť.

Pokud máte málo vína, nevadí. Můžete proces zahájit s menším množstvím a postupně přidávat další zbytky vína. Stačí nechat otevřenou láhev vína pár dní při pokojové teplotě, aby víno „dýchalo“ a začalo oxidovat.

Vinný ocet je skvělou přísadou na vaření. Inspirujte se našimi recepty

Francouzské kuře pečené na kořenové zelenině s octem Recepty

Francouzské kuře pečené na kořenové zelenině s octem

15
Křupavé chipsy z kadeřávku s mořskou solí, octem a sezamem Zelenina

Křupavé chipsy z kadeřávku s mořskou solí, octem a sezamem

22
Pečená kuřecí stehna s vinným octem a kořenovou zeleninou Recepty

Pečená kuřecí stehna s vinným octem a kořenovou zeleninou

17
Kuře na vinném octu Recepty

Kuře na vinném octu

31
Kuře dušené s červeným vinným octem a estragonem Recepty

Kuře dušené s červeným vinným octem a estragonem

23
Farmářské kuře s bílým vínem a octem Recepty

Farmářské kuře s bílým vínem a octem

34

2. Volitelný krok: Přidejte octovou matku

Pokud máte octovou matku (želatinová hmota tvořená bakteriemi octového kvašení), přidejte ji do nádoby s vínem. A kde ji najdete? Pokud máte doma starý nepasterizovaný ocet, dost pravděpodobně v ní bude plavat (vypadá jako takový poloprůhledný plovoucí škraloup). Případně můžete do vína nalít trochu toho starého octa (v nepasterizovaném octu kromě matky často plavou usazeniny/kaly, a to je to, co chcete).

Octová matka urychluje proces kvašení a zvyšuje šanci na úspěch, ale není nutná. Pokud ji nemáte, stačí nechat víno kvasit přirozeně delší dobu.

Vyrobte si domácí ocet z jablečných slupek
Recepty

Vyrobte si domácí ocet z jablečných slupek

31

3. Nalijte víno do skleněné nádoby

Přelijte červené víno do čisté skleněné nádoby, ideálně s širším hrdlem, aby měl ocet dostatek vzduchu pro fermentaci. Nádobu naplňte maximálně do dvou třetin, aby víno mohlo „dýchat“ a proces kvašení probíhal správně.

4. Zakryjte nádobu

Nádobu zakryjte gázou nebo jiným prodyšným materiálem, který umožní přístup vzduchu, ale zároveň ochrání víno před prachem a hmyzem. Gázu upevněte gumičkou nebo provázkem.

Vyzkoušejte recept na klasickou čočku na kyselo podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

5. Umístěte nádobu na teplé a tmavé místo

Nádobu umístěte na místo, kde je pokojová teplota (ideálně mezi 20–25 °C) a kam neproniká přímé slunce. Proces fermentace potřebuje teplo a přístup vzduchu, proto by nádoba měla zůstat v klidu alespoň několik týdnů.

6. Trpělivost: Nechte víno přeměnit na ocet

Výroba octa je přirozený fermentační proces, při kterém se alkohol ve víně mění na kyselinu octovou. Tento proces může trvat několik týdnů až měsíců, v závislosti na teplotě a množství vína. Bez octové matky se proces může protáhnout na 2–3 měsíce.

Po 4 týdnech můžete začít ocet ochutnávat. Jakmile dosáhne požadované kyselosti, můžete ho přecedit přes jemné síto nebo plátýnko, aby se odstranily případné pevné části, včetně octové matky.

Jarní očista: Vyzkoušejte populární detox s nefiltrovaným jablečným octem
Novinky

Jarní očista: Vyzkoušejte populární detox s nefiltrovaným jablečným octem

7. Přelijte a skladujte ocet

Jakmile je ocet hotový, přelijte ho do čisté skleněné lahve, kterou pevně uzavřete. Pokud chcete, můžete malou část octa i octové matky nechat v původní nádobě a pokračovat ve výrobě dalšího octa z nových zbytků vína.

Domácí vinný ocet můžete skladovat při pokojové teplotě, ideálně na chladnějším místě mimo přímé sluneční světlo. Vydrží vám měsíce, ba dokonce roky, a postupem času bude jeho chuť ještě výraznější a komplexnější.

Používejte ocet! Je to skrytý hrdina, který vylepší kulinářské dovednosti
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Používejte ocet! Je to skrytý hrdina, který vylepší kulinářské dovednosti

PRIMA TIPY:

  • Více vína = lepší výsledek: Čím více zbytků vína použijete, tím bohatší a chutnější ocet bude. Ideální je mít alespoň půl litru vína.
  • Kombinujte druhy vína: Pokud máte vícero zbytků různých červených vín, neváhejte je smíchat. Ocet bude mít komplexnější chuť.
  • Použití octa v kuchyni: Vinný ocet je skvělý do salátů, dresinků, marinád, ale i při pečení a přípravě masa. Přidává jemnou kyselost a bohatou chuť.
  • Kontrola procesu: Během fermentace je důležité občas ocet ochutnat, abyste věděli, kdy dosáhne požadované kyselosti. Proces může být zdlouhavý, ale stojí za to.

Domácí vinný ocet je jednoduchý, ekologický a chutný způsob, jak využít zbytky červeného vína. Navíc je výroba octa skvělým způsobem, jak se naučit o přirozených procesech kvašení a fermentace, a výsledný produkt je mnohem kvalitnější a chutnější než průmyslově vyráběný ocet.

Jak ještě využít ocet? Naložte utopence podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Nakládaní utopenci s hořčicí - jediný recept, který potřebujete

Zdroj: foodandwine.com

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky víno červené víno výroba fermentace recept ocet vinný ocet

Návrhy pro vás

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky Sladké

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Maso

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Vegetariánské

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou Maso

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem Sladké

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce


Přečtěte si také

Sladké
Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Prostřeno!
Prostřeno: Karamelové překvapení Martina Jurise

Prostřeno: Karamelové překvapení Martina Jurise

Prostřeno!
Prostřeno: Svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a brusinkami

Prostřeno: Svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a brusinkami

Prostřeno!
Prostřeno: Brokolicový krém s domácími krutony z rohlíku

Prostřeno: Brokolicový krém s domácími krutony z rohlíku

Prostřeno!
Prostřeno: Domácí vajíčková pomazánka na opečeném toustu s pažitkou

Prostřeno: Domácí vajíčková pomazánka na opečeném toustu s pažitkou

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Polévky
Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Soutěžící
Martin Juris se přihlásil, aby se zviditelnil

Martin Juris se přihlásil, aby se zviditelnil

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem Sladké

Mandlový koláč – jednoduchý nadýchaný dezert s jemným žloutkovým krémem

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou Maso

Husí stehna na pomerančích – sváteční pečínka s jemně sladkokyselou omáčkou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Sladké
Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Pavel: Babiš by měl nyní veřejnosti říct, jak vyřeší střet zájmů. Je to legitimní žádost Nebezpečná nákaza se šíří chovem v Česku, uvedl Výborný. Odhalily ji laboratorní testy Ve Zlíně hoří střecha školy, platí druhý stupeň poplachu. Z budovy šlehají plameny

prima-zeny

Lukáš Vaculík jako lékař podezřelý ze sériových vražd. prima+ uvádí kriminálku Noční operatér Noční operatér: kompletní přehled postav a herců z nové minisérie s Lukášem Vaculíkem Hra na život a na smrt ve Zrádcích. Anička a Ondřej bojují o místo v detektivní hře

prima-zoom

Proč nejezdíme na zebrách? V jedné z největších bitev ve střední Evropě se křižáci bránili stovkou děl. Litevcům se povedla velká lest Ženě devět hodin nebilo srdce a nakonec přežila. Doslova mrazivá historka začíná v ledové vodě

prima-fresh

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

prima-cool

Nový Predátor trhá rekordy Postrach všech zaměstnavatelů slaví velké výročí. Na legendární hře byli závislí i Bill Gates a J. K. Rowling Nejlepší film roku na Netflixu má 97 % pozitivních recenzí. Jde o skutečné mistrovské dílo

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Martin na bílém koni nepřijede. Co to říká o počasí v zimě? Vánoční stromek plný peněz: Prohlédněte si své ozdoby. Za některé můžete dostat majlant Dodejte svému domovu nostalgickou náladu starých časů

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.