Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Naučte se využít zbytky červeného vína a proměnit je na domácí vinný ocet

Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet

Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet Zdroj: iStock

  • Zavřít
Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet

Ze zbytků vína přpravte domácí vinný ocet Zdroj: iStock

Po večírku zůstaly na stole nedopité lahve s červeným vínem? Nemusíte je vylévat. Pokud se zrovna nechystáte vařit boeuf bourguignon, zkuste z vína jednoduše vyrobit kvalitní domácí vinný ocet. Nic zvláštního na to nepotřebujete, stačí jen trpělivost.

Seznam.cz banner

Co budete potřebovat:

  • Zbytky červeného vína (minimálně 300 ml, čím více, tím lépe)
  • Octová matka (volitelná, ale urychluje proces)
  • Skleněná nádoba (například sklenice na zavařování nebo velká skleněná láhev se širokým hrdlem)
  • Gáza nebo jiný prodyšný materiál (na zakrytí nádoby)
  • Gumička nebo provázek (na upevnění látky)

1. Připravte si červené víno

Pro výrobu domácího vinného octa můžete využít jakékoli zbytky červeného vína, ale měli byste se vyhnout vínům s vyšším obsahem cukru (například sladkým dezertním vínům), která mohou ovlivnit kvalitu výsledného octa. Nebojte se kombinovat více druhů vína, prostě zbytky z různých lahví slijte dohromady. Octu to neublíží, naopak výsledek bude mít komplexnější chuť.

Pokud máte málo vína, nevadí. Můžete proces zahájit s menším množstvím a postupně přidávat další zbytky vína. Stačí nechat otevřenou láhev vína pár dní při pokojové teplotě, aby víno „dýchalo“ a začalo oxidovat.

Vinný ocet je skvělou přísadou na vaření. Inspirujte se našimi recepty

Francouzské kuře pečené na kořenové zelenině s octem Recepty

Francouzské kuře pečené na kořenové zelenině s octem

13
Křupavé chipsy z kadeřávku s mořskou solí, octem a sezamem Zelenina

Křupavé chipsy z kadeřávku s mořskou solí, octem a sezamem

18
Pečená kuřecí stehna s vinným octem a kořenovou zeleninou Recepty

Pečená kuřecí stehna s vinným octem a kořenovou zeleninou

15
Kuře na vinném octu Recepty

Kuře na vinném octu

28
Kuře dušené s červeným vinným octem a estragonem Recepty

Kuře dušené s červeným vinným octem a estragonem

20
Farmářské kuře s bílým vínem a octem Recepty

Farmářské kuře s bílým vínem a octem

30

2. Volitelný krok: Přidejte octovou matku

Pokud máte octovou matku (želatinová hmota tvořená bakteriemi octového kvašení), přidejte ji do nádoby s vínem. A kde ji najdete? Pokud máte doma starý nepasterizovaný ocet, dost pravděpodobně v ní bude plavat (vypadá jako takový poloprůhledný plovoucí škraloup). Případně můžete do vína nalít trochu toho starého octa (v nepasterizovaném octu kromě matky často plavou usazeniny/kaly, a to je to, co chcete).

Octová matka urychluje proces kvašení a zvyšuje šanci na úspěch, ale není nutná. Pokud ji nemáte, stačí nechat víno kvasit přirozeně delší dobu.

Vyrobte si domácí ocet z jablečných slupek
Recepty

Vyrobte si domácí ocet z jablečných slupek

30

3. Nalijte víno do skleněné nádoby

Přelijte červené víno do čisté skleněné nádoby, ideálně s širším hrdlem, aby měl ocet dostatek vzduchu pro fermentaci. Nádobu naplňte maximálně do dvou třetin, aby víno mohlo „dýchat“ a proces kvašení probíhal správně.

4. Zakryjte nádobu

Nádobu zakryjte gázou nebo jiným prodyšným materiálem, který umožní přístup vzduchu, ale zároveň ochrání víno před prachem a hmyzem. Gázu upevněte gumičkou nebo provázkem.

Vyzkoušejte recept na klasickou čočku na kyselo podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

5. Umístěte nádobu na teplé a tmavé místo

Nádobu umístěte na místo, kde je pokojová teplota (ideálně mezi 20–25 °C) a kam neproniká přímé slunce. Proces fermentace potřebuje teplo a přístup vzduchu, proto by nádoba měla zůstat v klidu alespoň několik týdnů.

6. Trpělivost: Nechte víno přeměnit na ocet

Výroba octa je přirozený fermentační proces, při kterém se alkohol ve víně mění na kyselinu octovou. Tento proces může trvat několik týdnů až měsíců, v závislosti na teplotě a množství vína. Bez octové matky se proces může protáhnout na 2–3 měsíce.

Po 4 týdnech můžete začít ocet ochutnávat. Jakmile dosáhne požadované kyselosti, můžete ho přecedit přes jemné síto nebo plátýnko, aby se odstranily případné pevné části, včetně octové matky.

Jarní očista: Vyzkoušejte populární detox s nefiltrovaným jablečným octem
Novinky

Jarní očista: Vyzkoušejte populární detox s nefiltrovaným jablečným octem

7. Přelijte a skladujte ocet

Jakmile je ocet hotový, přelijte ho do čisté skleněné lahve, kterou pevně uzavřete. Pokud chcete, můžete malou část octa i octové matky nechat v původní nádobě a pokračovat ve výrobě dalšího octa z nových zbytků vína.

Domácí vinný ocet můžete skladovat při pokojové teplotě, ideálně na chladnějším místě mimo přímé sluneční světlo. Vydrží vám měsíce, ba dokonce roky, a postupem času bude jeho chuť ještě výraznější a komplexnější.

Používejte ocet! Je to skrytý hrdina, který vylepší kulinářské dovednosti
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Používejte ocet! Je to skrytý hrdina, který vylepší kulinářské dovednosti

PRIMA TIPY:

  • Více vína = lepší výsledek: Čím více zbytků vína použijete, tím bohatší a chutnější ocet bude. Ideální je mít alespoň půl litru vína.
  • Kombinujte druhy vína: Pokud máte vícero zbytků různých červených vín, neváhejte je smíchat. Ocet bude mít komplexnější chuť.
  • Použití octa v kuchyni: Vinný ocet je skvělý do salátů, dresinků, marinád, ale i při pečení a přípravě masa. Přidává jemnou kyselost a bohatou chuť.
  • Kontrola procesu: Během fermentace je důležité občas ocet ochutnat, abyste věděli, kdy dosáhne požadované kyselosti. Proces může být zdlouhavý, ale stojí za to.

Domácí vinný ocet je jednoduchý, ekologický a chutný způsob, jak využít zbytky červeného vína. Navíc je výroba octa skvělým způsobem, jak se naučit o přirozených procesech kvašení a fermentace, a výsledný produkt je mnohem kvalitnější a chutnější než průmyslově vyráběný ocet.

Jak ještě využít ocet? Naložte utopence podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Nakládaní utopenci s hořčicí - jediný recept, který potřebujete

Zdroj: foodandwine.com

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky víno červené víno výroba fermentace recept ocet vinný ocet

Návrhy pro vás

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Sladké

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Těstoviny

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče Maso

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři


Přečtěte si také

Novinky
Podzim bez nachlazení? Fermentované kimchi může pomoci imunitě i střevům

Podzim bez nachlazení? Fermentované kimchi může pomoci imunitě i střevům

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Prostřeno!
Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Prostřeno!
Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno!
Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Těstoviny
Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Evropa musí být soběstačnější a nezávislejší. Ruská invaze je budíček, říká viceprezident EIB EU nemá prachy a chce je vybrat, kritizuje emisní povolenky SPD. Kupka navrhl dvoufázový plán PROFIL Vlastimila Válka: Hrdý Brňan, který porazil rakovinu a žena ho doma nechce

prima-zeny

Petra Švancaru si diváci zamilovali. V seriálu ho čeká nová životní etapa Jednou si lehnu a už nevstanu, říká Sedláčková, čím ji inspirovala Jiřina Bohdalová Rty jako spacák? Jakub Prachař rozesmál publikum historkami o Janu Maléřovi

prima-zoom

Z čeho je Pumpkin Spice Latte? Víc než 1000 vraků lodí v poušti? Odhalte záhadu smrtícího Pobřeží koster Největší savec, který kdy chodil po Zemi, byl velký jako šest slonů. Podívejte se, jak vypadal

prima-fresh

Podzim bez nachlazení? Fermentované kimchi může pomoci imunitě i střevům Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

prima-cool

O čem bude Ledové království 3? První fotky z nejočekávanější hororové komedie roku. Jacka Blacka čeká zábavný teror v džungli Kdo si zahraje Kratose v seriálu God of War? Mezi 10 kandidáty jsou i Superman a Aquaman

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Kde našel Robert Redford svůj vysněný domov? Herec si zamiloval Utah Kočky se naučily mňoukat tak, aby to připomínalo dětský pláč Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.