Rychlá a jednoduchá jídla, která navíc chutí předčí leckteré pracnější chody, jsou prostě vděčná. Na jedno takové vám stačí jen pár základních surovin jako máslo, cibule, koření, maso a také ocet! Právě ten funguje v jídle na principu třeba jako víno, skvěle propojí chutě a maso díky němu parádně zkřehne.
S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.
Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.
Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světapřipravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!