Předkrmy a chuťovky Virální flatbread ze dvou ingrediencí – stačí cottage sýr a vejce a připravíte skvělou přílohu plnou proteinů
Předkrmy a chuťovky Tortang talong: Filipínská lilková omeleta s mletým masem podle Yotama Ottolenghiho
Předkrmy a chuťovky Těhotnej kuchař: Selská omeleta s uzeným masem a bramborami je skvělá rychlá večeře ve stylu co dům dal
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky
Polévky Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami
Předkrmy a chuťovky Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami
Předkrmy a chuťovky Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá