návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Švestková nutella

Hodnoceno: 0x
nad 2 hodiny
Švestková nutella
Autor: Hodně domácí Švestková nutella
Švestky jsou nedílnou součástí české kuchyně, jsou velmi chutné, zdravé a obsahují vysoký podíl vlákniny. Letošní úroda švestek se vydařila, tak pokud ještě máte zásoby, určitě vyzkoušejte tuto švestkovou nutellu!

Suroviny

Postup

  1. Vypeckované švestky rozmixujte, rozvařte a odstavte.
  2. Datle bez pecek vložte do rozvaru a nechte několik hodin odstát, dokud nezměknou.
  3. Pak vše opět rozmixujte. Vařte za neustálého míchání, dokud se voda ze švestek neodpaří a masa nezhoustne.
  4. Přisypte kakao a nalámanou čokoládu. Opět chvilku povařte.
  5. Plňte do horkých skleniček, podobně jako džem.
Švestková nutella
Autor: Hodně domácí Švestková nutella

Hodně domácí
Alena Podolníková

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!