návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Grilované vepřové kotlety na hořčici

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Grilované vepřové kotlety na hořčici
Autor: Marek Kučera Grilované vepřové kotlety na hořčici
Asi není v našich končinách maso, které by častěji končilo na grilu, než vepřové. Vyzkoušejte tuhle pikantní, téměř dekadentní variaci, ve které se spojuje Francie s Asií.

Postup

  1. Ze všech přísad kromě masa umíchejte marinádu, naložte do ní kotlety a nechte je marinovat nejméně 30 minut, ale klidně i přes noc.
  2. Gril rozehřejte na střední teplotu a kotlety grilujte dozlatova, asi 5 minut z každé strany. Podávejte je zakapané zbylou marinádou, kterou krátce svařte, až zhoustne.
Grilované vepřové kotlety na hořčici
Autor: Marek Kučera Grilované vepřové kotlety na hořčici

Další báječné letní recepty najdete v novém čísle časopisu Prima FRESH, které je právě v prodeji:  

Letní číslo časopisu Prima FRESH 2019

Užijte si léto plné nejen kulinárních zážitků s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Související témata: grilování , Hlavní jídla