Grilované vepřové kotlety na hořčici
Zdroj: Marek Kučera
Grilované vepřové kotlety na hořčici
Zdroj:
Marek Kučera
Asi není v našich končinách maso, které by častěji končilo na grilu, než vepřové. Vyzkoušejte tuhle pikantní, téměř dekadentní variaci, ve které se spojuje Francie s Asií.
Postup přípravy
-
Ze všech přísad kromě masa umíchejte marinádu, naložte do ní kotlety a nechte je marinovat nejméně 30 minut, ale klidně i přes noc.
-
Gril rozehřejte na střední teplotu a kotlety grilujte dozlatova, asi 5 minut z každé strany. Podávejte je zakapané zbylou marinádou, kterou krátce svařte, až zhoustne.
Grilované vepřové kotlety na hořčici
Zdroj: Marek Kučera
Grilované vepřové kotlety na hořčici
Zdroj:
Marek Kučera
Další báječné letní recepty najdete v novém čísle časopisu Prima FRESH, které je právě v prodeji: