redakce Prima FRESH

Thajská kimchi-ananasová smažená rýže s kuřecím masem a kešu

Moje hodnocení
0x

Milujete výrazné chutě a zdraví prospěšné potraviny? Zkuste smaženou rýži s kuřetem, ananasem a fermentovaným salátem z čerstvého pekingského zelí, mrkve, ředkve, jarní cibulky, česneku a zázvoru, který je známý jako kimchi! Chuť tohoto pokrmu je famózní a příprava opravdu snadná.

4 porce
30 minut
thajská

Suroviny:

Postup přípravy:

  1. Rozpalte wok nebo velkou pánev s olejem.

  2. Restujte česnek po dobu 30 sekund, přidejte maso a smažte 4–5 minut dozlatova. Vyjměte stranou.

  3. Do pánve přidejte opět olej, vsypte papriku, ananas a restujte 2 minuty. Přisypte kimchi a krátce povařte.

  4. Přidejte rýži a rybí omáčku. Rychle promíchejte na vysokém plameni, aby se rýže prohřála a lehce smažila.

  5. Pro dokončení vmíchejte maso a kešu. Na závěr přihoďte jarní cibulku a koriandr.

  6. Při servírování můžete doplnit limetkovými klínky nebo extra koriandrem dle chuti.

Chcete si uvařit thajskou specialitu? Pusťte si tento videorecept!

Kompletní recept najdete ZDE: Pad Thai s kuřetem a krevetami

Nebo mrkněte na další thajské dobroty:

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů