Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Zelenina
Zelenina
Komfort
Pin it

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho Zdroj: Komfort

  • Zavřít
Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho Zdroj: Komfort

Moje hodnocení
15x

Pečením celer změkne, zesládne a prohloubí své zemité tóny, pozvolným konfitováním v oleji získá máslovou texturu. Ty nádherně doprovodí omáčka z pečených paprik, voňavého koření a lískových oříšků. Pokrm podávejte teplý nebo při pokojové teplotě, jako samostatné jídlo nebo jako přílohu třeba k pečenému kuřeti. Nenechte ho však dlouho stát.

4 porce
150 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • olivový olej 170 ml
  • citrony (chemicky neošetřené) 2 ks
  • česnek 6 stroužků
  • římský kmín 1 lžíce
  • celer (nebo 2 malé) 1 velká bulva
  • červené papriky (pečené) 200 g
  • lískové ořechy (loupané) 50 g + na ozdobu
  • grenadina (sirup z granátového jablka) 2 lžičky
  • chilli vločky (Aleppo) 1 lžička
  • červený vinný ocet 1 lžička
  • gorgonzola 50 g
  • zakysaná smetana 80 g
  • pažitka 5 g
  • hladkolistá petržel (lístky na ozdobu) 5 g
  • sůl
  • pepř

Nové recepty, s kterými proměníte celer v neobyčejnou lahůdku

Nové recepty, s kterými proměníte celer v neobyčejnou lahůdku

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 170 °C. Do pekáče o rozměrech 23 × 32 cm vlijte olej. Z citronu oloupejte 6 pruhů tenké kůry a pak vymačkejte 50 ml šťávy. Česnek oloupejte a zmáčkněte naplocho nožem, 2 lžičky kmínu podrťte nahrubo. Celer oloupejte a nakrájejte na 6–8 klínků.
  2. Vše dejte do pekáče a promíchejte, aby se kousky celeru rovnoměrně obalily olejem. Rozložte je v jedné vrstvě tak, aby ležely na boku. Pekáč pevně zakryjte alobalem a celer pečte 1½ hodiny, s jedním obrácením v polovině pečení. Pak zvyšte teplotu na 180 °C, odstraňte alobal a celer dopečte 30 minut dozlatova. Křehké klínky celeru přeneste na servírovací talíř a odložte.
  3. Oříšky opražte nasucho v pánvi a nechte zchladnout. Odměřte 90 ml oleje, ve kterém se pekl celer, a nalijte ho do nádoby mixéru. Z pekáče vylovte stroužky česneku a citronovou kůru a přidejte je do nádoby k oleji. Papriky sceďte a přidejte je k citronu, česneku a oleji spolu s opraženými oříšky, sirupem z granátových jablek, chilli vločkami, octem, zbývajícím kmínem, ½ lžičky soli a pořádnou špetkou pepře. Rozmixujte dohladka.
  4. Gorgonzolu rozmělněte na kousky a promíchejte se zakysanou smetanou, nadrobno nasekanou pažitkou, špetkou soli a pepře. Omáčku uchovávejte v chladničce do doby použití.
  5. Na klínky celeru naneste asi dvě třetiny omáčky s červenými paprikami a lžící mezi ně utvořte kopečky krému z gorgonzoly. Povrch posypte petrželkou a nasekanými lískovými oříšky. Podávejte se zbývající omáčkou nebo krémem.
PRIMA TIP:  Krém ze sýra gorgonzola lze připravit až 2 dny předem a uchovávat v chladničce. Připravíte-li ho více, hodí se skvěle k pečeným bramborám nebo zelenině.

Vyzkoušejte také celerovou pomazánku s mrkví a jablkem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Výborná celerová pomazánka s mrkví a jablkem

Čočka s klobásou a crème fraîche s hořčicí podle Yotama Ottolenghiho Přílohy

Čočka s klobásou a crème fraîche s hořčicí podle Yotama Ottolenghiho

16
Kuře z jedné pánve s orzo těstovinami a sušenými hřiby podle Yotama Ottolenghiho Maso

Kuře z jedné pánve s orzo těstovinami a sušenými hřiby podle Yotama Ottolenghiho

12
Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho Těstoviny

Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho

15
Příloha z duhového mangoldu s křupavým česnekem podle Yotama Ottolenghiho Zelenina

Příloha z duhového mangoldu s křupavým česnekem podle Yotama Ottolenghiho

17
Pečená polenta se sýrem feta, bešamelem a rajčaty s kořením za'atar podle Ottolenghiho Vegetariánské

Pečená polenta se sýrem feta, bešamelem a rajčaty s kořením za'atar podle Ottolenghiho

16
Smažená vejce s kurkumou a tamarindovým dresinkem podle Yotama Ottolenghiho Vejce

Smažená vejce s kurkumou a tamarindovým dresinkem podle Yotama Ottolenghiho

26
Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

12
Květákový koláč se sýrem a kari kořením podle Ottolenghiho Květák

Květákový koláč se sýrem a kari kořením podle Ottolenghiho

20
Lilky vařené v páře se salsou z opálených chilli papriček podle Ottolenghiho Recepty

Lilky vařené v páře se salsou z opálených chilli papriček podle Ottolenghiho

24
Zapékané brambory s limetou a kokosem podle Ottolenghiho Recepty

Zapékané brambory s limetou a kokosem podle Ottolenghiho

29
Pečené plátky celeru s omáčkou Café de Paris podle Ottolenghiho Recepty

Pečené plátky celeru s omáčkou Café de Paris podle Ottolenghiho

41
Květák pečený s chilli máslem podle Yotama Ottolenghiho Recepty

Květák pečený s chilli máslem podle Yotama Ottolenghiho

22

Komfort

Zdroj receptu

Komfort

Yotam Ottolenghi Komfort

Ve své nejnovější knize odhaluje tento kreativní izraelský šéfkuchař tajemství oblíbených, domácích jídel. Představuje je svým osobitým způsobem, inspirativně kombinuje výrazné chutě a zároveň stále dbá na smysluplnou přípravu a výslednou chuť. Přes sto receptů na polévky, pomazánky, těstoviny, brambory, rýži, zapečené pokrmy, masa, luštěniny, koláče a další dezerty oslavuje domácí vaření, předávané s láskou z generace na generaci. Ottolenghi prozrazuje svá oblíbená jídla z dětství i pokrmy, které ho oslovily při cestování, prostor dostávají i zajímavá jídla od jeho spolupracovnic a výsledkem je kuchařka, ke které se bude často vracet. Protože když recept připravíte několikrát, stane se z něj zvyk. A když se z něj stane zvyk, vzbudí emoce. A o to jde při stolování a vaření především.

Vydalo nakladatelství Slovart.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron česnek ořechy omáčka paprika celer bez masa gorgonzola Vegetariánské Yotam Ottolenghi

Návrhy pro vás

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu Sladké

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem Sladké

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek Ryby a mořské plody

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou Sladké

Ořechové válečky – nepečené delikátní cukroví s rumem, marcipánem a čokoládou


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku

Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku

Ryby a mořské plody
Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Novinky
Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub

Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?

Co neopomenout při vaření bramborového salátu a proč je kvalitní strouhanka pro řízek klíčová?

Sladké
Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Sladké
Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Maso
Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Předkrmy a chuťovky
Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Perníkové kuličky ze špaldové mouky, tvarohu a čekankového sirupu

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem Sladké

Vánoční Štědrák – slavnostní vícevrstvý koláč s mákem, ořechy, povidly a tvarohem

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Maso
Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek Ryby a mořské plody

Lehká koprová omáčka s lososem – jemné rybí menu s krémovou omáčkou a vůní bylinek

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Předkrmy a chuťovky
Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Pohotovosti PŘEHLEDNĚ: Když se ozve bolavý zub i zdraví. Kde najdete pomoc o svátcích? Vánoce na sněhu: MAPA ukazuje, kde napadne nejvíc. Teploty spadnou, udeří i silný vítr Oplzlý tanec na policejním autě v Praze: Poškrábali si ho sami, nejsem trubka, hájí se obviněná

prima-zeny

Z farmy Vojty Kotka až do betléma. Vyzkoušejte se ve velkém ovčím kvízu Pavel Zedníček se těší, až bude po Vánocích. S manželkou se chystá do Thajska Libor Bouček o dodržování vánočních tradic: Replikujeme to, co dělali naši rodiče

prima-zoom

Záhadná houba z Černobylu Je pro člověka lepší horká, nebo ledová sprcha? Přečtěte si výčet pozitiv a negativ obou dvou Může velryba spolknout člověka? Připomínáme slavnou historku s vorvaněm, který měl pozřít velrybáře

prima-fresh

Nechcete o Vánocích plýtvat? Zachrání vás lepší plánování i chytré využití mrazáku Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli: balíčky dobrot, poukázky i něco sladkého na zub

prima-cool

Avatar 4 je v ohrožení? Konečně. Trailer Nolanovy Odyssey dorazil ve špičkové kvalitě. Podívejte se na jeho oficiální verzi Mluvící ovce vyšetřují vraždu Hugha Jackmana. Trailer nové šílené komedie nemá chybu

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí Vánoční tradice: Jak věštit z jablka a proč mít seno pod stolem? Nejlepší domácí recepty na vánoční punč s alkoholem i bez

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.