Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Zelenina
Zelenina
Komfort
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho Zdroj: Komfort

  • Zavřít
Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho

Pomalu pečený celer s krémem z gorgonzoly a paprikovou omáčkou podle Yotama Ottolenghiho Zdroj: Komfort

Moje hodnocení
14x

Pečením celer změkne, zesládne a prohloubí své zemité tóny, pozvolným konfitováním v oleji získá máslovou texturu. Ty nádherně doprovodí omáčka z pečených paprik, voňavého koření a lískových oříšků. Pokrm podávejte teplý nebo při pokojové teplotě, jako samostatné jídlo nebo jako přílohu třeba k pečenému kuřeti. Nenechte ho však dlouho stát.

4 porce
150 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • olivový olej 170 ml
  • citrony (chemicky neošetřené) 2 ks
  • česnek 6 stroužků
  • římský kmín 1 lžíce
  • celer (nebo 2 malé) 1 velká bulva
  • červené papriky (pečené) 200 g
  • lískové ořechy (loupané) 50 g + na ozdobu
  • grenadina (sirup z granátového jablka) 2 lžičky
  • chilli vločky (Aleppo) 1 lžička
  • červený vinný ocet 1 lžička
  • gorgonzola 50 g
  • zakysaná smetana 80 g
  • pažitka 5 g
  • hladkolistá petržel (lístky na ozdobu) 5 g
  • sůl
  • pepř

Nové recepty, s kterými proměníte celer v neobyčejnou lahůdku

Nové recepty, s kterými proměníte celer v neobyčejnou lahůdku

Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 170 °C. Do pekáče o rozměrech 23 × 32 cm vlijte olej. Z citronu oloupejte 6 pruhů tenké kůry a pak vymačkejte 50 ml šťávy. Česnek oloupejte a zmáčkněte naplocho nožem, 2 lžičky kmínu podrťte nahrubo. Celer oloupejte a nakrájejte na 6–8 klínků.
  2. Vše dejte do pekáče a promíchejte, aby se kousky celeru rovnoměrně obalily olejem. Rozložte je v jedné vrstvě tak, aby ležely na boku. Pekáč pevně zakryjte alobalem a celer pečte 1½ hodiny, s jedním obrácením v polovině pečení. Pak zvyšte teplotu na 180 °C, odstraňte alobal a celer dopečte 30 minut dozlatova. Křehké klínky celeru přeneste na servírovací talíř a odložte.
  3. Oříšky opražte nasucho v pánvi a nechte zchladnout. Odměřte 90 ml oleje, ve kterém se pekl celer, a nalijte ho do nádoby mixéru. Z pekáče vylovte stroužky česneku a citronovou kůru a přidejte je do nádoby k oleji. Papriky sceďte a přidejte je k citronu, česneku a oleji spolu s opraženými oříšky, sirupem z granátových jablek, chilli vločkami, octem, zbývajícím kmínem, ½ lžičky soli a pořádnou špetkou pepře. Rozmixujte dohladka.
  4. Gorgonzolu rozmělněte na kousky a promíchejte se zakysanou smetanou, nadrobno nasekanou pažitkou, špetkou soli a pepře. Omáčku uchovávejte v chladničce do doby použití.
  5. Na klínky celeru naneste asi dvě třetiny omáčky s červenými paprikami a lžící mezi ně utvořte kopečky krému z gorgonzoly. Povrch posypte petrželkou a nasekanými lískovými oříšky. Podávejte se zbývající omáčkou nebo krémem.
PRIMA TIP:  Krém ze sýra gorgonzola lze připravit až 2 dny předem a uchovávat v chladničce. Připravíte-li ho více, hodí se skvěle k pečeným bramborám nebo zelenině.

Vyzkoušejte také celerovou pomazánku s mrkví a jablkem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Výborná celerová pomazánka s mrkví a jablkem

Čočka s klobásou a crème fraîche s hořčicí podle Yotama Ottolenghiho Přílohy

Čočka s klobásou a crème fraîche s hořčicí podle Yotama Ottolenghiho

14
Kuře z jedné pánve s orzo těstovinami a sušenými hřiby podle Yotama Ottolenghiho Maso

Kuře z jedné pánve s orzo těstovinami a sušenými hřiby podle Yotama Ottolenghiho

9
Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho Těstoviny

Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho

14
Příloha z duhového mangoldu s křupavým česnekem podle Yotama Ottolenghiho Zelenina

Příloha z duhového mangoldu s křupavým česnekem podle Yotama Ottolenghiho

16
Pečená polenta se sýrem feta, bešamelem a rajčaty s kořením za'atar podle Ottolenghiho Vegetariánské

Pečená polenta se sýrem feta, bešamelem a rajčaty s kořením za'atar podle Ottolenghiho

13
Smažená vejce s kurkumou a tamarindovým dresinkem podle Yotama Ottolenghiho Vejce

Smažená vejce s kurkumou a tamarindovým dresinkem podle Yotama Ottolenghiho

23
Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

12
Květákový koláč se sýrem a kari kořením podle Ottolenghiho Květák

Květákový koláč se sýrem a kari kořením podle Ottolenghiho

17
Lilky vařené v páře se salsou z opálených chilli papriček podle Ottolenghiho Recepty

Lilky vařené v páře se salsou z opálených chilli papriček podle Ottolenghiho

21
Zapékané brambory s limetou a kokosem podle Ottolenghiho Recepty

Zapékané brambory s limetou a kokosem podle Ottolenghiho

26
Pečené plátky celeru s omáčkou Café de Paris podle Ottolenghiho Recepty

Pečené plátky celeru s omáčkou Café de Paris podle Ottolenghiho

38
Květák pečený s chilli máslem podle Yotama Ottolenghiho Recepty

Květák pečený s chilli máslem podle Yotama Ottolenghiho

19

Komfort

Zdroj receptu

Komfort

Yotam Ottolenghi Komfort

Ve své nejnovější knize odhaluje tento kreativní izraelský šéfkuchař tajemství oblíbených, domácích jídel. Představuje je svým osobitým způsobem, inspirativně kombinuje výrazné chutě a zároveň stále dbá na smysluplnou přípravu a výslednou chuť. Přes sto receptů na polévky, pomazánky, těstoviny, brambory, rýži, zapečené pokrmy, masa, luštěniny, koláče a další dezerty oslavuje domácí vaření, předávané s láskou z generace na generaci. Ottolenghi prozrazuje svá oblíbená jídla z dětství i pokrmy, které ho oslovily při cestování, prostor dostávají i zajímavá jídla od jeho spolupracovnic a výsledkem je kuchařka, ke které se bude často vracet. Protože když recept připravíte několikrát, stane se z něj zvyk. A když se z něj stane zvyk, vzbudí emoce. A o to jde při stolování a vaření především.

Vydalo nakladatelství Slovart.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron česnek ořechy omáčka paprika celer bez masa gorgonzola Vegetariánské Yotam Ottolenghi

Návrhy pro vás

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí Maso
9

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva Recepty

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu Sladké

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Maso

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi


Přečtěte si také

Maso
Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Soutěžící
Daniel Damec nejí fazolové lusky a nikdy by nesnědl tofu

Daniel Damec nejí fazolové lusky a nikdy by nesnědl tofu

PR článek
Jak skloubit svatomartinské tradice s moderním konceptem „zero waste“ i ve vaší kuchyni?

Jak skloubit svatomartinské tradice s moderním konceptem „zero waste“ i ve vaší kuchyni?

Recepty
Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva

Sladké
Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Prostřeno!
Prostřeno: Variace italských bruschet

Prostřeno: Variace italských bruschet

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová polévka z pečeného česneku s krutony

Prostřeno: Krémová polévka z pečeného česneku s krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Tiramisu z domácích piškotů

Prostřeno: Tiramisu z domácích piškotů

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Sladké
Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku Sladké

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku

Maso
Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí
9

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Maso

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve Vegetariánské

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Maso
Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Ukrajinci válčí jako v počítačové hře. Za úspěšný zásah dronem získávají body do žebříčku Pavel udělil milost dvěma ženám. Svou prezidentskou pravomoc využil popáté Poplach na belgickém letišti: Drony přerušily provoz. Může za to Rusko, tvrdí tajné služby

prima-zeny

Vojta Kotek porušil zákaz od Rádi. Na farmě má kohouta! Daniela se role zrádce zhostila na výbornou. Veroniku zákeřně připravila o statisíce Adela Vinczeová hádá Jana Krause: On by byl krásná žena, žehlí výroky kolegů v show

prima-zoom

Některé AI se odmítají vypnout Evakuace zraněného vojáka připomíná postapokalyptický film. Záchranný dron musel ujet 64 kilometrů Nejoblíbenější dětská jména v Česku: Jakub bojuje s Matyášem a Eliška s Viktorií

prima-fresh

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

prima-cool

GTA 6 se znovu odkládá Michael Jackson brzy ovládne kina. První trailer jeho filmové biografie jde ve stopách Bohemian Rhapsody Kdy budou K-pop: Lovkyně démonů 2?

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Svatomartinská tradice je živá i dnes: Husa a mladé víno nesmějí chybět Romantika z filmu Prázdniny ožila. Filmový dům Kate Winslet je k pronájmu Co proti bolesti kloubů a kašli? Babičky radí křenové a hořčičné placky

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.