Výborná celerová pomazánka s mrkví a jablkem

Moje hodnocení
78x

Celerová pomazánka osvěží váš chlebíčkový repertoár, je také skvělá jako svačina. Základem je tvaroh plný bílkovin, kromě celeru dodá pomazánce chuť i barvu mrkev a příjemnou sladkost zařídí jablko.

4 porce
10 minut
česká

Suroviny

Postup přípravy

  1. Do mísy nastrouhejte na jemném struhadle oloupaný celer, mrkev a jablko i se slupkou.
  2. Přidejte tvaroh, majonézu, citronovou šťávu, vše osolte a opepřete a nakonec vmíchejte nadrobno nasekanou pažitku.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

S Klárou v kuchyni

Klára Michalová S Klárou v kuchyni

Jsem sběratelka chutí! Sbírám chutě, zážitky, novinky, triky, místa i recepty :) A o ty nejlepší se s vámi ráda podělím!

Chcete vědět, kam chodí šéfredaktorka Prima FRESH na obědy, co vaří rodině k večeři a co mlsá u televize? Kde nejradši nakupuje a co nového objevila? Nakoukněte pod pokličku...

Ráda se s vámi podělím o moje oblíbená rychlá jídla, recepty na husté polévky, pomazánky i milovaná jídla z jednoho hrnce či pekáče. Na mém osobním instagramovém účtu @sklarouvkuchyni najdete inspiraci a snad i zábavu. Protože jídlo je radost :)))


Přečtěte si také

Recepty