Suroviny
- celer (menší) 1/2 ks
- mrkev 1 ks
- jablka 1/2 ks
- nízkotučný tvaroh 250 g (1 kelímek)
- majonéza 2 vrchovaté lžíce
- citronová šťáva z 1/2 citronu
- pažitka 1 hrst
- sůl
- čerstvě namletý pepř
Postup přípravy
- Do mísy nastrouhejte na jemném struhadle oloupaný celer, mrkev a jablko i se slupkou.
- Přidejte tvaroh, majonézu, citronovou šťávu, vše osolte a opepřete a nakonec vmíchejte nadrobno nasekanou pažitku.
Výborná celerová pomazánka s mrkví a jablkem 2 Zdroj: Klára Michalová
Vyzkoušejte také výbornou tuňákovou pomazánku s vejci podle videoreceptu krok za krokem
Kompletní recept najdete ZDE