Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Víte, jak v obchodě vybrat kvalitní máslo a jak ho správně skladovat? Poradíme vám, jak na to

Čerstvý chléb a dobré máslo, co víc si přát?

Čerstvý chléb a dobré máslo, co víc si přát? Zdroj: iStock

  • Zavřít
Čerstvý chléb a dobré máslo, co víc si přát?

Čerstvý chléb a dobré máslo, co víc si přát? Zdroj: iStock

Máslo je nepostradatelným základem kuchyně – ať už ho používáte na pečení, vaření nebo si ho jen mažete na čerstvý chleba. Na první pohled se jeho výběr může zdát jednoduchý, ale za kvalitním máslem stojí více než jen pěkný obal nebo dobrá cena. Stačí se zaměřit na pár klíčových detailů a můžete si být jistí, že sáhnete po tom nejlepším.

Seznam.cz banner

Základem je mléčný tuk

Pokud výrobek nese označení máslo, jedná se o produkt, který obsahuje minimálně 80 % mléčného tuku. Česká másla se většinou pohybují okolo 82 %. „Základem kvalitního másla je správně uzrálá čerstvá smetana, která nejprve musí projít vysokou pasterací, aby se odstranily nežádoucí mikroorganismy a zajistila se zdravotní nezávadnost. Následně musí proběhnout u smetany proces fyzikálního zrání, které připraví mléčný tuk pro efektivní stloukání. Proces stloukání a odloučení maximálního množství podmáslí je druhým rozhodujícím faktorem ovlivňujícím konzistenci, obsah tuku a výslednou chuť másla. Například u českého másla pod značkou Tatra z Mlékárny Hlinsko je garantovaná pouze česká vstupní surovina. V másle by také nemělo být více než 16 % vody.

Nejlahodnější máslová brioška – nadýchané pečivo z kynutého těsta bude hvězdou víkendové snídaně Přílohy

Nejlahodnější máslová brioška – nadýchané pečivo z kynutého těsta bude hvězdou víkendové snídaně

11
Jak připravit domácí máslové listové těsto krok za krokem Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Jak připravit domácí máslové listové těsto krok za krokem

Plněné briošky z kynutého máslového těsta se skořicovou náplní Sladké

Plněné briošky z kynutého máslového těsta se skořicovou náplní

16
Křehké máslové sušenky s jedlými kvítky Sladké

Křehké máslové sušenky s jedlými kvítky

18
Křehké máslové sušenky se sušenými brusinkami a mandlemi Recepty

Křehké máslové sušenky se sušenými brusinkami a mandlemi

31
Short bread: Klasické skotské sušenky jsou plné másla Recepty

Short bread: Klasické skotské sušenky jsou plné másla

32

Tři základní pilíře, na kterých stojí francouzská kuchyně. Máslo, máslo… A zase máslo!

Jak se vyznat v procentech: Legislativa určuje několik typů másel, přičemž každé z nich musí splňovat minimální obsah mléčného tuku.

  • Klasické máslo vyrobené pouze ze smetany: minimálně 80 %
  • Máslo se smetanovým zákysem: minimálně 75 %
  • Máslo se sníženým obsahem tuku: minimálně 61 %
  • Máslo s nízkým obsahem tuku: minimálně 41 %

Kde máslo nesmí chybět? V indickém butter chicken! Připravte ho podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Indické butter chicken

Odstín másla ovlivňuje krmivo

Důležitým ukazatelem je také barva a konzistence másla. Máslo by mělo mít světle žlutou až žlutou barvu, která se může měnit v závislosti na ročním období, podle krmiva krav. To v létě obsahuje více karotenu, máslo je tedy žlutější, v zimě zase bledší.  Máslo, které je příliš tmavé, může naznačovat přítomnost umělých barviv. Konzistence by měla být hladká, máslo by se nemělo drobit ani mít příliš měkkou konzistenci.

Recept na přepuštěné máslo (ghí) z pomalého hrnce Recepty

Recept na přepuštěné máslo (ghí) z pomalého hrnce

47
Podrobný návod, jak si doma připravit ghí – přepuštěné máslo Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Podrobný návod, jak si doma připravit ghí – přepuštěné máslo

Čerstvost poznáte z názvu

Při nákupu másla byste měli sledovat nejen jeho složení, ale také čerstvost. Pokud na výrobku najdete označení „Čerstvé máslo“, jedná se o máslo, které se smí prodávat do 20 dnů od data výroby. U tohoto výrobku máte navíc jistotu, že nebylo skladováno zamražením. Máslo je výrobek, který se rychle kazí, pokud není správně skladováno. Obal by tedy neměl být porušený nebo naťuklý. Nezapomeňte zkontrolovat, zda není prošlé nebo blízko datu spotřeby.

Jaký je rozdíl mezi bio, selským a farmářským máslem?

V obchodě často najdete másla s označením bio, selské nebo farmářské. Může to vypadat, že všechna pocházejí z malých farem s tradiční výrobou a jsou kvalitnější než ta normální. Realita může být však trochu jiná. Bio máslo je vyrobeno z mléka krav chovaných na ekologických farmách. Tyto farmy splňují přísné standardy pro ekologickou produkci. „Bio máslo může být dobrou volbou pro ty, kteří se snaží vyhýbat zbytkům pesticidů v potravinách nebo podporovat ekologické zemědělství. Z pohledu výživy ale není významný rozdíl mezi bio máslem a běžným máslem – obě obsahují srovnatelné množství mléčného tuku i kalorií,“ říká nutriční terapeutka Karolína Otavová.

Máslové prkénko je nový trend, který oživí každý večírek i rande ve dvou
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Máslové prkénko je nový trend, který oživí každý večírek i rande ve dvou

Pokud dumáte nad tím, v čem je jiné farmářské máslo oproti klasickému, je to především v jeho plnější chuti. Jedná se totiž o máslo s vyšším obsahem tuku (84 %). Obvykle se vyrábí v menších dávkách, proto je čerstvější než průmyslové, které může být skladováno týdny až měsíce. Farmářské máslo je ideální volbou například při výrobě domácího pečiva.

Selské máslo pak bývá spojováno s výrobky z menších výroben, kde zpracovatelé používají jako základní surovinu zakysanou smetanu. Je-li použita, máslo je někdy označeno právě jako selské. V tomto případě ovšem není žádná legislativní definice, tudíž název nemusí nutně znamenat tradiční nebo lokální výrobu.

Znáte hnědé máslo? Objevte kouzlo jeho oříškové chuti
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Znáte hnědé máslo? Objevte kouzlo jeho oříškové chuti

Rozmrazené máslo znovu nezamrazujte!

Kvalita másla závisí i na správném skladování. Máslo by mělo být uloženo v lednici při teplotě 4–8 °C v původním obalu či máslence.  Kvůli častým změnám teploty neskladujte máslo ve dveřích, ale v chladnějších místech lednice. Velkou zásobu másla je lepší zamrazit, pokud víte, že ho nestihnete spotřebovat. Před zamrazením je vhodné máslo vyjmout z původního obalu a zabalit ho do potravinářské fólie, voskovaného papíru nebo plastové krabičky. Tím se máslo ochrání před vlhkostí, přístupem vzduchu a případnými pachy z mrazničky. Pro zamrazení je ideální výrobek s názvem „čerstvé máslo“. Máslo by nikdy nemělo být zmraženo vícekrát.

Zdroj: Tatra, dtest.cz, umimejist.cz

Vyzkoušejte lahodné pečené kuře s máslem a zeleninou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Výtečné pečené kuře s máslem a zeleninou

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky výroba obchod statek máslo smetana tuk mléčný tuk nápoje a potraviny

Návrhy pro vás

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet


Přečtěte si také

Sladké
Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Prostřeno!
Prostřeno: Palačinka s čokoládou, banánem a tvarohem

Prostřeno: Palačinka s čokoládou, banánem a tvarohem

Prostřeno!
Prostřeno: Kapr po mlynářsku s bramborovým salátem

Prostřeno: Kapr po mlynářsku s bramborovým salátem

Prostřeno!
Prostřeno: Houbová polévka

Prostřeno: Houbová polévka

Prostřeno!
Prostřeno: Obložený talíř s pečivem

Prostřeno: Obložený talíř s pečivem

Maso
Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Novinky
Pusťte se do vaření s třetí sbírkou neodolatelných receptů od Ostravského Gastrošefa

Pusťte se do vaření s třetí sbírkou neodolatelných receptů od Ostravského Gastrošefa

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet Sladké

Čum na drát – kouzelný koláč s mákem, který boří internet

Maso
Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu Maso

Vepřové plátky ve worcesterské omáčce s rýží – poctivý oběd pro celou rodinu

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Bém: Nárůst závislostí a duševních poruch je závažný. Popsal, jak se podílel na programu ANO Zloděj se v Sokolově před policií schovával v betlému. V Plzni přilákal hledaného stromeček Úleva pro řidiče: Starší auta nebudou muset na technickou kontrolu každý rok

prima-zeny

Ondřej Brzobohatý má trauma z čertů. Přiznal, zda byl hodné nebo zlobivé dítě Hradní pán má být konstantou, říká Vojta Kotek. Humor a horor ve hře mu připadají boží Vítězka Zrádců Mia: U policie jsem byla shořelá jako svíčka. Poznám, když mi partner lže

prima-zoom

Jak spánková apnoe ovlivňuje zdraví? Žloutenku poznáte podle několika příznaků, cílený lék na ni neexistuje Zima, hlad a války zdecimovaly Evropu i Asii. V tomto století byste se narodit nechtěli

prima-fresh

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Pusťte se do vaření s třetí sbírkou neodolatelných receptů od Ostravského Gastrošefa

prima-cool

Euforie: tvůrce promluvil o třetí řadě Seriálové God of War nabralo velkou posilu a potěšilo jasnou vizí do budoucna Zack Snyder dostal u Netflixu padáka, ale finišuje nový film. Tady jsou první fotky

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Proč Mikuláš chodí s čertem a andělem? Tradice mikulášské nadílky u nás i ve světě Kouzelná cesmína: Legendární vánoční dekoraci si můžete pěstovat Marcipánové brambory: Sladká mikulášská nadílka rychle a snadno

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.