Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Kamila Ulčová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Znáte filírování, konfitování a další techniky? Zkuste se v tom konečně vyznat!

Kulinární slovník: Filírování

Kulinární slovník: Filírování Zdroj: iStock

  • Zavřít
Kulinární slovník: Filírování

Kulinární slovník: Filírování Zdroj: iStock

Víte, co je filírovat, blanšírovat nebo gratinovat? I když se na to právě nechystáte ve vlastní kuchyni, udělte si malou lekci kuchařských technik, aby vás nezaskočilo žádné menu ve vybrané restauraci.

Seznam.cz banner

Pošírované kuře s… Jaké? Lámete si hlavu nad jídelním lístkem. Co to asi znamená? A další. Konfitované husí stehno, flambované ovoce, filírovaný flank steak. Co to s nimi ten kuchař asi v kuchyni vyváděl? My vám to objasníme jednou pro vždy.

Filírování

Pokud si v restauraci hodláte dát filírovaný steak a očekáváte neobyčejné chutě, pak můžete být i zklamáni. Filírování není totiž nic jiného než nakrájení masa na jemné a tenké plátky. Filírovat se dá v podstatě jakékoliv maso, ať je vařené, dušené, smažené nebo pečené. Krájí se těsně před podáváním a to ostrým nožem na plátky o síle 0,5–1,0 cm, které jsou poté přenesené na talíř.

Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou
Maso

Filírovaný pštrosí steak s pyré z pečeného pastináku a marinované cibulky s glazovanou mrkví a pivní omáčkou

8

Blanšírování

Další technika, kterou ovšem snadno zvládnete i doma v kuchyni a oceníte její dobré vlastnosti. Nejčastěji se blanšíruje zelenina, což spočívá v krátkém ponoření do vroucí vody a následném rychlém ochlazení ve vodě studené, ideálně s kostkami ledu. Blanšírování je skvělé před tím, než se rozhodnete zeleninu zmrazit, ale také proto, že zachová spoustu vitamínů, chutí a krásné barvy. Blanšírování používáme také v případě, když chceme zbavit rajčata nebo mandle slupky. Blanšírovat se dá i maso, ale spíše to jemné.

5 dobrých důvodů, proč blanšírovat zeleninu Novinky

5 dobrých důvodů, proč blanšírovat zeleninu

Tajemství dokonalé zeleniny: Jak správně blanšírovat Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Tajemství dokonalé zeleniny: Jak správně blanšírovat

Flambování

Za kolébku flambování se považuje, jak jinak, Francie. Název tohoto způsobu úpravy jídel je odvozen od francouzského slova flamber – hořet. A přesně o to jde. Pokrm se zastříkne vysoce kvalitním alkoholem, ideálně s 45 až 50 % lihu, a zažehne plamenem. Je to vyšší kulinářská škola a raději to doma nezkoušejte. Flambuje se nejčastěji v restauracích přímo před hosty, což zvyšuje gastrozážitek. Asi nejslavnější flambovaný dezert jsou slavné Crépes Suzette, tenké palačinky s pomerančovou omáčkou, flambované pomerančovým likérem Grand Marnier.

Vyzkoušejte flambované ovoce se zmrzlinou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Flambované ovoce podle Zdeňka Pohlreicha

Pošírování

Pošírování je takové vaření–nevaření. V zásadě jde o to, že vodu, ve které vaříte, udržujete těsně pod bodem varu, kdy se povrch kapaliny začíná jen neznatelně čeřit. Někdy se tomu říká "utajený var". Voda má kolem 90 stupňů a nesmí začít vařit úplně. Pošírovat se ovšem dá i v jiných kapalinách jako třeba v mléce. K pošírování jsou vhodné potraviny, které mají tendence vysychat nebo se během vaření rozpadnout. Pošírovat můžete maso, zeleninu i ovoce. Nejčastěji se pošíruje drůbeží maso, které je pak jemné, šťavnaté a lahodné. Tato technika je také velmi vhodná pro rybí maso.

Pošírovaný losos na kořenové zelenině podle Besky Ryby a mořské plody

Pošírovaný losos na kořenové zelenině podle Besky

10
Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou Recepty

Pošírovaný kapr s kořenovou zeleninou

9
Pusinky s pošírovanou hruškou Recepty

Pusinky s pošírovanou hruškou

19
Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem Recepty

Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem

8

Konfitování

Takové konfitované husí stehno je lahoda. Konfitování je v podstatě způsob pečení masa v hluboké vrstvě tuku a následné konzervace. Tato úprava pochází z Francie, ale masa naložená ve vlastním sádle, to byla klasika i české kuchyně. Právě sádlo je naprostý základ, maso se v něm upeče a následně krásně uchová do doby, než se ho rozhodnete sníst. Je díky tomu fantasticky křehké a šťavnaté, navíc je konfitování praktické, protože si vytvoříte zásoby dopředu.

Konfitovaný květák se smetanovou omáčkou s podmáslím a makovým olejem Zelenina

Konfitovaný květák se smetanovou omáčkou s podmáslím a makovým olejem

9
Konfitovaný česnek: dokonalá chuťovka, kterou budete připravovat zas a znova Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Konfitovaný česnek: dokonalá chuťovka, kterou budete připravovat zas a znova

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

7
Konfitovaná rajčata s česnekem v olivovém oleji Recepty

Konfitovaná rajčata s česnekem v olivovém oleji

21
Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím Recepty

Konfitovaná husí stehna s bramborovým knedlíkem a zelím

14
Kachní konfit s dušenými fazolemi Recepty

Kachní konfit s dušenými fazolemi

10
Konfitovaná kachní stehna Recepty

Konfitovaná kachní stehna

6

Gratinování

Je to v podstatě zapékání se žádoucí krustou na povrchu. Samotné slovo má opět francouzský původ a znamená právě zapékání. Při gratinování vzniká lahodná krusta, podpořená často použitím strouhaného sýra nebo strouhanky a tuku. Zlatavá připečená kůrka je na gratinovaných pokrmech to nejlepší! Doma klidně vyzkoušejte základní gratinované brambory, které jsou slavnostní verzí bramborové přílohy. Gratinovat můžete ale i zeleninu, ovoce nebo těstoviny, vše bude vynikající.

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH

Vyzkoušejte gratinované brambory se smetanou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Gratinované brambory se smetanou

Janssonovo pokušení – švédské gratinované brambory se smetanou a ančovičkami Zelenina

Janssonovo pokušení – švédské gratinované brambory se smetanou a ančovičkami

8
Gratinovaný pórek se sýrem a šunkou Karolína, domácí kuchařka

Gratinovaný pórek se sýrem a šunkou

6
Gratinovaný mangold v bešamelu se sýrem Gruyère Recepty

Gratinovaný mangold v bešamelu se sýrem Gruyère

15
Gratinovaná kapusta se smetanou a sýrem Recepty

Gratinovaná kapusta se smetanou a sýrem

16
Gratinované batáty s kysaným zelím a chilli Recepty

Gratinované batáty s kysaným zelím a chilli

13
Gratinovaný květák v sýrovém bešamelu Recepty

Gratinovaný květák v sýrovém bešamelu

14
Gratinované brambory s uzeným lososem podle Květy Fialové Recepty

Gratinované brambory s uzeným lososem podle Květy Fialové

11
Gratinovaný kozí sýr na listovém salátku s jablkem Recepty

Gratinovaný kozí sýr na listovém salátku s jablkem

66
Gratinovaný fenykl Recepty

Gratinovaný fenykl

13

Kamila Ulčová

Autor článku

Kamila Ulčová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jak na to ovoce zelenina restaurace maso technika rajče steak mandle sádlo pošírování flambování konfitování blanšírování gratinování filírování kuchařské techniky

Návrhy pro vás

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Recepty

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Maso

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové Sladké

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby Recepty

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák


Přečtěte si také

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Maso
Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Novinky
Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

Předkrmy a chuťovky
Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Recepty
Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Novinky
Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Sladké
Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Maso
Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku Maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Nápoje
Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou Nápoje

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin Polévky

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso Předkrmy a chuťovky

Retro camping salát podle receptu z řeznictví Naše maso

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Zelenskyj oznámil, že je připraven setkat se s Putinem. Ve čtvrtek bude v Istanbulu Už žádné výmluvy, zakažte AfD, apelovali Němci na Merze. Stranu přitom volí každý čtvrtý Turek k Lipavskému: Jste symbol, proč nevolit ODS. V Bruselu hájíme české zájmy, řekl ministr

prima-zeny

Mámy podle horoskopu: Ty nejlepší jsou narozené ve znamení Ryb a Raka Kvíz: Božský Jiří Bartoška a jeho nejslavnější role Desetimetrový bazén a čtyři ložnice. Bartoška si na sklonku života nechal postavit luxusní dům

prima-zoom

Proč jsou ve výtazích zrcadla? Našli jsme unikátní vodní planetu? Zamrzlý gigant nemá ve vesmíru obdoby U místa, kde bylo odpáleno 456 jaderných bomb, byste žít nechtěli. Sověti ho oficiálně uzavřeli

prima-fresh

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Těhotnej kuchař: Hovězí na divoko – pomalu pečené maso na víně s kořenovou zeleninou a divokým kořením Arašídy pod lupou – žádný obyčejný snack, ale luštěnina v oříškovém kabátku našlápnutá živinami

prima-cool

Noví X-Meni loví režiséra Návrat Godzilly a Konga potvrzen. Jejich další týmovka dostala kryptickou upoutávku Drsný komiksový seriál s orlem je zpátky. Trailer 2. série má velký finální zvrat

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Bohém Pastrňák, magistr Vejmelka a dědek Červenka! Tato trojka potáhne repre ke zlatu Nahota pod peřinou: Spěte bez pyžama, říká lékař. Tělo, mozek i vztah vám poděkují

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Ledoví muži letos nezklamou, v noci bude pod nulou. Kdo byli Pankrác, Servác a Bonifác? Pěstujte pryskyřník asijský a užívejte si jeho krásné květy celé léto Mochna husí uvolňuje křeče a pomáhá při kašli. Účinné jsou léčivé čaje i obklady

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.