Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jitka Rákosníková

Hit týdne

Další hity

Pistáciové hvězdičky

Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Škola vaření: 4 základní recepty, jak vyrobit domácí marcipán s vejci i bez nich

Marcipán z mandlí

Marcipán z mandlí Zdroj: iStock

  • Zavřít
Marcipán z mandlí

Marcipán z mandlí Zdroj: iStock

Chceme-li připravit domácí mandlovou hmotu, potažmo marcipán, není to nic složitého, zvlášť v dnešní době, kdy máme na pomoc výkonné přístroje. Základní mandlovou hmotu můžeme připravit jak z loupaných (opražených či nikoliv), tak neloupaných mandlí – výsledek se bude lišit a je jen na nás, kterému dáme přednost.

Seznam.cz banner

Základní mandlová hmota

CCA 250 G / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

  • 195 g celých loupaných mandlí
  • 170 g moučkového cukru
  • 1 bílek
  • případně ¼ lžičky mandlového extraktu
  1. V robotu rozmixujte mandle a cukr na hrubší směs. Hmotu seškrabujte ze stěn nádoby. Mixujte jen do hrudkovité konzistence.
  2. Přidejte bílek a extrakt, pokud ho používáte, a mixujte dál, až se hmota začne spojovat. Pokud by zůstávala hrudkovitá, přidejte ještě trošku bílku. Hmotu vyndejte z nádoby. Uchovejte ji zabalenou do pečicího papíru, pokud ji nespotřebujete na pečení, v plastové nádobě nebo mrazicím sáčku ji dejte do mrazáku.
PRIMA TIP: Tato základní hmota má velice jemnou chuť a nepřehluší v cukroví ostatní suroviny. Chcete-li ji trochu výraznější, mandle před mletím opražte v troubě nebo na suché nepřilnavé pánvi. Pro rustikálnější typy sladkého pečiva a tam, kde chcete použít celozrnnou mouku, můžete mandlovou pastu připravit i z neloupaných mandlí (a i ty můžete před přípravou hmoty lehce opražit).

Kouzlo mandlí a cukru aneb Poznejte tajuplnou historii marcipánu
Novinky

Kouzlo mandlí a cukru aneb Poznejte tajuplnou historii marcipánu

Mandlová hmota bez vejce

Chcete-li se obejít bez vajíčka, můžete vyzkoušet i tuto veganskou verzi. O vláčnost hmoty se postará metoda přípravy s cukrovým sirupem.

CCA 250 G / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 130 g celých loupaných mandlí
  • 125 g krupicového cukru
  • 60 ml vody
  • případně kapka mandlového extraktu
  1. Mandle rozmixujte na hrubší drobky a hmotu seškrabujte ze stěn a dna nádoby.
  2. Cukr s vodou svařte na hustší sirup, ale nenechte ho zkaramelizovat.
  3. Mimo plotýnku vmíchejte do sirupu mandle a případně extrakt. Vraťte na plotýnku a vařte jen 30 až 60 vteřin, jen aby se hmota spojila. Dávejte pozor, aby nezačala karamelizovat. Zabalenou ji uchovejte stejně jako nevařenou mandlovou hmotu.

Metro dezert s marcipánem podle Mirky van Gils Slavíkové Sladké

Metro dezert s marcipánem podle Mirky van Gils Slavíkové

19
Cake Pops s marcipánem Recepty

Cake Pops s marcipánem

25

Domácí marcipán

Vzhledem k většímu množství cukru a dalším přísadám se mandlová hmota změní na marcipán, bude pevnější a vhodná třeba k tvarování ovoce či potahování dortů a ovocných chlebíčků. Vyžaduje také víc ruční práce.

CCA 800 G / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 175 g přírodního krupicového cukru
  • 280 g moučkového cukru, prosátého, plus další na vyvalování
  • 450 g mletých mandlí
  • semínka z 1 vanilky nebo špetka mleté vanilky či pár kapek extraktu
  • 2 vejce, prošlehaná
  • ½ lžičky pomerančové nebo citronové šťávy
  1. Ve velké míse promíchejte oba cukry s mletými mandlemi a zapracujte vanilku.
  2. Uprostřed udělejte důlek, vlijte vejce a citrusovou šťávu. Jídelním nožem suroviny zpracujte dohromady.
  3. Pracovní plochu poprašte moučkovým cukrem, vyklopte na ni mandlovou hmotu a rukama ji rychle propracujte, až spojí a bude hladká. Nehněťte ji ale příliš, aby mandle nepustily olej, marcipán by byl příliš mastný. Je-li hmota příliš vlhká, zapracujte do ní trochu moučkového cukru.
  4. Marcipán vytvarovaný do koule zabalte a uložte do chladu, můžete ho připravit až 2 dny předem.
PRIMA TIP: Chcete-li z marcipánu tvarovat například ovoce či zeleninu, obarvěte ho pár kapkami barviva. Pokud ho chcete použít na potažení dortu, rozvalujte ho na ploše poprašované moučkovým cukrem a přes korpus ho uhlaďte dlaněmi. Před pokrytím marcipánem je dobré korpus potřít nahřátou zavařeninou, nejlépe meruňkovou.

Vyzkoušejte marcipánové překvapení podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Marcipánové překvapení

Rychlý domácí marcipán bez vajec

Máte-li obavy z přítomnosti vajec v marcipánu, můžete vyzkoušet tuto bezvaječnou verzi.

CCA 350 G / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

  • 200 g mletých mandlí (loupaných i neloupaných, případně opražených)
  • 120 g moučkového cukru
  • ½ lžičky mandlového extraktu
  • 25 ml mandlového likéru (Amaretto)
  • 15 ml vody
  1. Nejprve rozmixujte nožovým nástavcem mandle s cukrem, asi 15 vteřin při nejvyšší rychlosti.
  2. Přidejte extrakt, likér a vodu a znovu mixujte, až se drobkovitá hmota spojí do větších kousků.
  3. Vyklopte na pracovní plochu poprášenou moučkovým cukrem a krátce propracujte. Pokud by byl marcipán příliš vlhký, zapracujte do něj ještě trochu moučkového cukru.

Dánské rebarborové rohlíčky Rabarberhorn s marcipánem Sladké

Dánské rebarborové rohlíčky Rabarberhorn s marcipánem

18
Tvarohové knedlíčky s marcipánem a jahodovou kahudou podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů Sladké

Tvarohové knedlíčky s marcipánem a jahodovou kahudou podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů

17
Povidlové taštičky s marcipánem podle Karolíny Kamberské Karolína, domácí kuchařka

Povidlové taštičky s marcipánem podle Karolíny Kamberské

24
Severská kardamomová hnízdečka s marcipánem a mandlemi Recepty

Severská kardamomová hnízdečka s marcipánem a mandlemi

28
Kynutý švestkový táč s marcipánovou drobenkou Recepty

Kynutý švestkový táč s marcipánovou drobenkou

21
Švestkové knedlíky s marcipánem Recepty

Švestkové knedlíky s marcipánem

24
Švestkový koláč s marcipánem Recepty

Švestkový koláč s marcipánem

22
Linecký koláč s hruškami a marcipánem podle Karolíny Kamberské Recepty

Linecký koláč s hruškami a marcipánem podle Karolíny Kamberské

25

Ty nejlepší mandle jsou…

Největším světovým producentem mandlí je Kalifornie, podílí se na světovém obchodu celými 80 %! Tamní mandle jsou velmi dobré kvality, ale menší producenti, kteří se soustředí na domácí odrůdy, se mohou zase pyšnit vysokou kvalitou a skvělou chutí. Patří sem například španělské Marcona, Largueta, Planeta, Valencias, Comunas nebo Mallorca. Z Itálie dosahují věhlasu mandle sicilské či z oblasti Apulie. Proslulé jsou také „prohnuté“ íránské mandle typu Mamra. A bez zajímavosti jistě není ani to, že sladkoplodé mandloně najdeme čím dál tím častěji i ve vinařských oblastech Moravy, na mandlovou mapu se dostal zejména unikátní hustopečský mandloňový sad.

Zdroj: časopis Prima FRESH

Prinsesstårta – Dort Princezna Recepty

Prinsesstårta – Dort Princezna

23
Dort Princezna – Prinsesstårta Recepty

Dort Princezna – Prinsesstårta

30

Jitka Rákosníková

Autor článku

Jitka Rákosníková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce cukr recept mandle marcipán

Návrhy pro vás

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku Maso

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí


Přečtěte si také

Maso
Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Prostřeno!
Prostřeno: Třený hrnečkový perník, který Václav nestihl připravit

Prostřeno: Třený hrnečkový perník, který Václav nestihl připravit

Prostřeno!
Prostřeno: Bagetky s česnekovou pomazánkou, obložené talíře

Prostřeno: Bagetky s česnekovou pomazánkou, obložené talíře

Prostřeno!
Prostřeno: Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky

Prostřeno: Zeleninová polévka s játrovými knedlíčky

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová pečeně ve vlastní šťávě, americké brambory

Prostřeno: Vepřová pečeně ve vlastní šťávě, americké brambory

Zelenina
Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Soutěžící
Václav Kohoutek nemá rád, pokud někdo někoho omezuje

Václav Kohoutek nemá rád, pokud někdo někoho omezuje

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Maso
Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Zelenina
Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Horák: KDU-ČSL není strana pro elity. Chceme spolupracovat i s ANO, Spolu už nefunguje Jmenování Babiše? Po tvrdých slovech Pavla přicházejí z Hradu signály ústupu, říká Kubáček Ukrajina má obětovat část území i zbraně. USA tlačí na Kyjev, aby kývl na nový plán

prima-zeny

Zklamání Ondřeje nesou zrádkyně těžce. Mia s Danielou se dočkaly pohledu plného pohrdání Vojta Kotek poprvé přiznal strach. Jeho ovce trápí průjem a farmu smetla bouře Marcell stále důvěřuje Mie. Věrní jsou po odchodu MJ zoufalí. Nevědí, kdo jsou zrádci

prima-zoom

Navštivte základnu z Hvězdné brány Otrávené pití, uříznutá ruka a kauza s Bartošovou. Drsná historie „prokleté“ Jedové chýše zabírá stovky let Ženy mohou cvičit dvakrát méně než muži. Unikátní výzkum změnil pohled na srdeční choroby

prima-fresh

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

prima-cool

Nejočekávanější sci-fi má parádní trailer Pracovali na Mafii a Vietcongu, teď shánějí peníze na novou sci-fi rubačku z galaxie plné mutantů a hrůzy Pološílená sci-fi Bratrstvo nesmrtelných vám na Prima COOL vytře zrak

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Česnek a cibule: Přírodní bojovníci proti virům, chřipce a nachlazení Nápis Home, košíky či obří hodiny. Těchto kuchyňských dekorací se zbavte Adventní kalendář potěší každého. 10 DIY nápadů pro děti i dospělé

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.