Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jitka Rákosníková

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Škola vaření: 4 základní recepty, jak vyrobit domácí marcipán s vejci i bez nich

Marcipán z mandlí

Marcipán z mandlí Zdroj: iStock

  • Zavřít
Marcipán z mandlí

Marcipán z mandlí Zdroj: iStock

Chceme-li připravit domácí mandlovou hmotu, potažmo marcipán, není to nic složitého, zvlášť v dnešní době, kdy máme na pomoc výkonné přístroje. Základní mandlovou hmotu můžeme připravit jak z loupaných (opražených či nikoliv), tak neloupaných mandlí – výsledek se bude lišit a je jen na nás, kterému dáme přednost.

Seznam.cz banner

Základní mandlová hmota

CCA 250 G / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

  • 195 g celých loupaných mandlí
  • 170 g moučkového cukru
  • 1 bílek
  • případně ¼ lžičky mandlového extraktu
  1. V robotu rozmixujte mandle a cukr na hrubší směs. Hmotu seškrabujte ze stěn nádoby. Mixujte jen do hrudkovité konzistence.
  2. Přidejte bílek a extrakt, pokud ho používáte, a mixujte dál, až se hmota začne spojovat. Pokud by zůstávala hrudkovitá, přidejte ještě trošku bílku. Hmotu vyndejte z nádoby. Uchovejte ji zabalenou do pečicího papíru, pokud ji nespotřebujete na pečení, v plastové nádobě nebo mrazicím sáčku ji dejte do mrazáku.
PRIMA TIP: Tato základní hmota má velice jemnou chuť a nepřehluší v cukroví ostatní suroviny. Chcete-li ji trochu výraznější, mandle před mletím opražte v troubě nebo na suché nepřilnavé pánvi. Pro rustikálnější typy sladkého pečiva a tam, kde chcete použít celozrnnou mouku, můžete mandlovou pastu připravit i z neloupaných mandlí (a i ty můžete před přípravou hmoty lehce opražit).

Kouzlo mandlí a cukru aneb Poznejte tajuplnou historii marcipánu
Novinky

Kouzlo mandlí a cukru aneb Poznejte tajuplnou historii marcipánu

Mandlová hmota bez vejce

Chcete-li se obejít bez vajíčka, můžete vyzkoušet i tuto veganskou verzi. O vláčnost hmoty se postará metoda přípravy s cukrovým sirupem.

CCA 250 G / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 130 g celých loupaných mandlí
  • 125 g krupicového cukru
  • 60 ml vody
  • případně kapka mandlového extraktu
  1. Mandle rozmixujte na hrubší drobky a hmotu seškrabujte ze stěn a dna nádoby.
  2. Cukr s vodou svařte na hustší sirup, ale nenechte ho zkaramelizovat.
  3. Mimo plotýnku vmíchejte do sirupu mandle a případně extrakt. Vraťte na plotýnku a vařte jen 30 až 60 vteřin, jen aby se hmota spojila. Dávejte pozor, aby nezačala karamelizovat. Zabalenou ji uchovejte stejně jako nevařenou mandlovou hmotu.

Metro dezert s marcipánem podle Mirky van Gils Slavíkové Sladké

Metro dezert s marcipánem podle Mirky van Gils Slavíkové

20
Cake Pops s marcipánem Recepty

Cake Pops s marcipánem

28

Domácí marcipán

Vzhledem k většímu množství cukru a dalším přísadám se mandlová hmota změní na marcipán, bude pevnější a vhodná třeba k tvarování ovoce či potahování dortů a ovocných chlebíčků. Vyžaduje také víc ruční práce.

CCA 800 G / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 175 g přírodního krupicového cukru
  • 280 g moučkového cukru, prosátého, plus další na vyvalování
  • 450 g mletých mandlí
  • semínka z 1 vanilky nebo špetka mleté vanilky či pár kapek extraktu
  • 2 vejce, prošlehaná
  • ½ lžičky pomerančové nebo citronové šťávy
  1. Ve velké míse promíchejte oba cukry s mletými mandlemi a zapracujte vanilku.
  2. Uprostřed udělejte důlek, vlijte vejce a citrusovou šťávu. Jídelním nožem suroviny zpracujte dohromady.
  3. Pracovní plochu poprašte moučkovým cukrem, vyklopte na ni mandlovou hmotu a rukama ji rychle propracujte, až spojí a bude hladká. Nehněťte ji ale příliš, aby mandle nepustily olej, marcipán by byl příliš mastný. Je-li hmota příliš vlhká, zapracujte do ní trochu moučkového cukru.
  4. Marcipán vytvarovaný do koule zabalte a uložte do chladu, můžete ho připravit až 2 dny předem.
PRIMA TIP: Chcete-li z marcipánu tvarovat například ovoce či zeleninu, obarvěte ho pár kapkami barviva. Pokud ho chcete použít na potažení dortu, rozvalujte ho na ploše poprašované moučkovým cukrem a přes korpus ho uhlaďte dlaněmi. Před pokrytím marcipánem je dobré korpus potřít nahřátou zavařeninou, nejlépe meruňkovou.

Vyzkoušejte marcipánové překvapení podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Marcipánové překvapení

Rychlý domácí marcipán bez vajec

Máte-li obavy z přítomnosti vajec v marcipánu, můžete vyzkoušet tuto bezvaječnou verzi.

CCA 350 G / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

  • 200 g mletých mandlí (loupaných i neloupaných, případně opražených)
  • 120 g moučkového cukru
  • ½ lžičky mandlového extraktu
  • 25 ml mandlového likéru (Amaretto)
  • 15 ml vody
  1. Nejprve rozmixujte nožovým nástavcem mandle s cukrem, asi 15 vteřin při nejvyšší rychlosti.
  2. Přidejte extrakt, likér a vodu a znovu mixujte, až se drobkovitá hmota spojí do větších kousků.
  3. Vyklopte na pracovní plochu poprášenou moučkovým cukrem a krátce propracujte. Pokud by byl marcipán příliš vlhký, zapracujte do něj ještě trochu moučkového cukru.

Dánské rebarborové rohlíčky Rabarberhorn s marcipánem Sladké

Dánské rebarborové rohlíčky Rabarberhorn s marcipánem

21
Tvarohové knedlíčky s marcipánem a jahodovou kahudou podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů Sladké

Tvarohové knedlíčky s marcipánem a jahodovou kahudou podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů

17
Povidlové taštičky s marcipánem podle Karolíny Kamberské Karolína, domácí kuchařka

Povidlové taštičky s marcipánem podle Karolíny Kamberské

29
Severská kardamomová hnízdečka s marcipánem a mandlemi Recepty

Severská kardamomová hnízdečka s marcipánem a mandlemi

30
Kynutý švestkový táč s marcipánovou drobenkou Recepty

Kynutý švestkový táč s marcipánovou drobenkou

21
Švestkové knedlíky s marcipánem Recepty

Švestkové knedlíky s marcipánem

26
Švestkový koláč s marcipánem Recepty

Švestkový koláč s marcipánem

23
Linecký koláč s hruškami a marcipánem podle Karolíny Kamberské Recepty

Linecký koláč s hruškami a marcipánem podle Karolíny Kamberské

28

Ty nejlepší mandle jsou…

Největším světovým producentem mandlí je Kalifornie, podílí se na světovém obchodu celými 80 %! Tamní mandle jsou velmi dobré kvality, ale menší producenti, kteří se soustředí na domácí odrůdy, se mohou zase pyšnit vysokou kvalitou a skvělou chutí. Patří sem například španělské Marcona, Largueta, Planeta, Valencias, Comunas nebo Mallorca. Z Itálie dosahují věhlasu mandle sicilské či z oblasti Apulie. Proslulé jsou také „prohnuté“ íránské mandle typu Mamra. A bez zajímavosti jistě není ani to, že sladkoplodé mandloně najdeme čím dál tím častěji i ve vinařských oblastech Moravy, na mandlovou mapu se dostal zejména unikátní hustopečský mandloňový sad.

Zdroj: časopis Prima FRESH

Prinsesstårta – Dort Princezna Recepty

Prinsesstårta – Dort Princezna

24
Dort Princezna – Prinsesstårta Recepty

Dort Princezna – Prinsesstårta

34

Jitka Rákosníková

Autor článku

Jitka Rákosníková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce cukr recept mandle marcipán

Návrhy pro vás

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem Sladké

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Sladké

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách


Přečtěte si také

Maso
Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Články ze světa vaření
Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Sladké
Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Sladké
Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Sladké
Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Maso
Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

CNN: Ruští špioni se bezostyšně plaví Evropou. Sbírají informace a zajišťují miliardy pro Kreml Hádka o Ukrajinu: Omluvte se, nebo odstupte, vyzval Zdechovský Majerovou. Ta si ťukala na čelo Znovu zdražují dálniční známky: Snadný trik pomáhá řidičům ušetřit na poslední chvíli

prima-zeny

Dojatý Kotek na vánoční zázrak nečeká. Ten největší se nám asi už stal, říká o Hubískovi Vrahem z Polabí je Tereza. Dramatické chvíle na mostě byly plné strachu i slz Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška

prima-zoom

Proč kočky a psi jedí trávu? Jaké mimozemšťany máme šanci potkat? Depresivní hypotéza zní jako zápletka sci-fi filmu Sledujte o víkendu Zimní šestiúhelník a kometu. Krásu předvánoční oblohy nenaruší svit Měsíce

prima-fresh

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

prima-cool

První trailer nového Sherlocka Holmese Mluvící ovce vyšetřují vraždu Hugha Jackmana. Trailer nové šílené komedie nemá chybu Tom Cruise řádí v traileru nové katastrofické komedie od špičkového režiséra

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Mahulena Bočanová je milovnicí Vánoc: Zdobím všechno, některé dekorace mám celoročně Autobus jako dům snů. Žena si splnila dětský sen a žije v pojízdné knihovně Jaké vánoční nástrahy číhají na kočky a psy? Tipy, jak nestrávit svátky na veterině

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.