Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jitka Rákosníková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Škola vaření: 4 základní recepty, jak vyrobit domácí marcipán s vejci i bez nich

Marcipán z mandlí

Marcipán z mandlí Zdroj: iStock

  • Zavřít
Marcipán z mandlí

Marcipán z mandlí Zdroj: iStock

Chceme-li připravit domácí mandlovou hmotu, potažmo marcipán, není to nic složitého, zvlášť v dnešní době, kdy máme na pomoc výkonné přístroje. Základní mandlovou hmotu můžeme připravit jak z loupaných (opražených či nikoliv), tak neloupaných mandlí – výsledek se bude lišit a je jen na nás, kterému dáme přednost.

Seznam.cz banner

Základní mandlová hmota

CCA 250 G / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

  • 195 g celých loupaných mandlí
  • 170 g moučkového cukru
  • 1 bílek
  • případně ¼ lžičky mandlového extraktu
  1. V robotu rozmixujte mandle a cukr na hrubší směs. Hmotu seškrabujte ze stěn nádoby. Mixujte jen do hrudkovité konzistence.
  2. Přidejte bílek a extrakt, pokud ho používáte, a mixujte dál, až se hmota začne spojovat. Pokud by zůstávala hrudkovitá, přidejte ještě trošku bílku. Hmotu vyndejte z nádoby. Uchovejte ji zabalenou do pečicího papíru, pokud ji nespotřebujete na pečení, v plastové nádobě nebo mrazicím sáčku ji dejte do mrazáku.
PRIMA TIP: Tato základní hmota má velice jemnou chuť a nepřehluší v cukroví ostatní suroviny. Chcete-li ji trochu výraznější, mandle před mletím opražte v troubě nebo na suché nepřilnavé pánvi. Pro rustikálnější typy sladkého pečiva a tam, kde chcete použít celozrnnou mouku, můžete mandlovou pastu připravit i z neloupaných mandlí (a i ty můžete před přípravou hmoty lehce opražit).

Kouzlo mandlí a cukru aneb Poznejte tajuplnou historii marcipánu
Novinky

Kouzlo mandlí a cukru aneb Poznejte tajuplnou historii marcipánu

Mandlová hmota bez vejce

Chcete-li se obejít bez vajíčka, můžete vyzkoušet i tuto veganskou verzi. O vláčnost hmoty se postará metoda přípravy s cukrovým sirupem.

CCA 250 G / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 130 g celých loupaných mandlí
  • 125 g krupicového cukru
  • 60 ml vody
  • případně kapka mandlového extraktu
  1. Mandle rozmixujte na hrubší drobky a hmotu seškrabujte ze stěn a dna nádoby.
  2. Cukr s vodou svařte na hustší sirup, ale nenechte ho zkaramelizovat.
  3. Mimo plotýnku vmíchejte do sirupu mandle a případně extrakt. Vraťte na plotýnku a vařte jen 30 až 60 vteřin, jen aby se hmota spojila. Dávejte pozor, aby nezačala karamelizovat. Zabalenou ji uchovejte stejně jako nevařenou mandlovou hmotu.

Metro dezert s marcipánem podle Mirky van Gils Slavíkové Sladké

Metro dezert s marcipánem podle Mirky van Gils Slavíkové

16
Cake Pops s marcipánem Recepty

Cake Pops s marcipánem

18

Domácí marcipán

Vzhledem k většímu množství cukru a dalším přísadám se mandlová hmota změní na marcipán, bude pevnější a vhodná třeba k tvarování ovoce či potahování dortů a ovocných chlebíčků. Vyžaduje také víc ruční práce.

CCA 800 G / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

  • 175 g přírodního krupicového cukru
  • 280 g moučkového cukru, prosátého, plus další na vyvalování
  • 450 g mletých mandlí
  • semínka z 1 vanilky nebo špetka mleté vanilky či pár kapek extraktu
  • 2 vejce, prošlehaná
  • ½ lžičky pomerančové nebo citronové šťávy
  1. Ve velké míse promíchejte oba cukry s mletými mandlemi a zapracujte vanilku.
  2. Uprostřed udělejte důlek, vlijte vejce a citrusovou šťávu. Jídelním nožem suroviny zpracujte dohromady.
  3. Pracovní plochu poprašte moučkovým cukrem, vyklopte na ni mandlovou hmotu a rukama ji rychle propracujte, až spojí a bude hladká. Nehněťte ji ale příliš, aby mandle nepustily olej, marcipán by byl příliš mastný. Je-li hmota příliš vlhká, zapracujte do ní trochu moučkového cukru.
  4. Marcipán vytvarovaný do koule zabalte a uložte do chladu, můžete ho připravit až 2 dny předem.
PRIMA TIP: Chcete-li z marcipánu tvarovat například ovoce či zeleninu, obarvěte ho pár kapkami barviva. Pokud ho chcete použít na potažení dortu, rozvalujte ho na ploše poprašované moučkovým cukrem a přes korpus ho uhlaďte dlaněmi. Před pokrytím marcipánem je dobré korpus potřít nahřátou zavařeninou, nejlépe meruňkovou.

Vyzkoušejte marcipánové překvapení podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Marcipánové překvapení

Rychlý domácí marcipán bez vajec

Máte-li obavy z přítomnosti vajec v marcipánu, můžete vyzkoušet tuto bezvaječnou verzi.

CCA 350 G / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

  • 200 g mletých mandlí (loupaných i neloupaných, případně opražených)
  • 120 g moučkového cukru
  • ½ lžičky mandlového extraktu
  • 25 ml mandlového likéru (Amaretto)
  • 15 ml vody
  1. Nejprve rozmixujte nožovým nástavcem mandle s cukrem, asi 15 vteřin při nejvyšší rychlosti.
  2. Přidejte extrakt, likér a vodu a znovu mixujte, až se drobkovitá hmota spojí do větších kousků.
  3. Vyklopte na pracovní plochu poprášenou moučkovým cukrem a krátce propracujte. Pokud by byl marcipán příliš vlhký, zapracujte do něj ještě trochu moučkového cukru.

Dánské rebarborové rohlíčky Rabarberhorn s marcipánem Sladké

Dánské rebarborové rohlíčky Rabarberhorn s marcipánem

16
Tvarohové knedlíčky s marcipánem a jahodovou kahudou podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů Sladké

Tvarohové knedlíčky s marcipánem a jahodovou kahudou podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů

14
Povidlové taštičky s marcipánem podle Karolíny Kamberské Karolína, domácí kuchařka

Povidlové taštičky s marcipánem podle Karolíny Kamberské

13
Severská kardamomová hnízdečka s marcipánem a mandlemi Recepty

Severská kardamomová hnízdečka s marcipánem a mandlemi

21
Kynutý švestkový táč s marcipánovou drobenkou Recepty

Kynutý švestkový táč s marcipánovou drobenkou

19
Švestkové knedlíky s marcipánem Recepty

Švestkové knedlíky s marcipánem

20
Švestkový koláč s marcipánem Recepty

Švestkový koláč s marcipánem

19
Linecký koláč s hruškami a marcipánem podle Karolíny Kamberské Recepty

Linecký koláč s hruškami a marcipánem podle Karolíny Kamberské

20

Ty nejlepší mandle jsou…

Největším světovým producentem mandlí je Kalifornie, podílí se na světovém obchodu celými 80 %! Tamní mandle jsou velmi dobré kvality, ale menší producenti, kteří se soustředí na domácí odrůdy, se mohou zase pyšnit vysokou kvalitou a skvělou chutí. Patří sem například španělské Marcona, Largueta, Planeta, Valencias, Comunas nebo Mallorca. Z Itálie dosahují věhlasu mandle sicilské či z oblasti Apulie. Proslulé jsou také „prohnuté“ íránské mandle typu Mamra. A bez zajímavosti jistě není ani to, že sladkoplodé mandloně najdeme čím dál tím častěji i ve vinařských oblastech Moravy, na mandlovou mapu se dostal zejména unikátní hustopečský mandloňový sad.

Zdroj: časopis Prima FRESH

Prinsesstårta – Dort Princezna Recepty

Prinsesstårta – Dort Princezna

19
Dort Princezna – Prinsesstårta Recepty

Dort Princezna – Prinsesstårta

19

Jitka Rákosníková

Autor článku

Jitka Rákosníková

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce cukr recept mandle marcipán

Návrhy pro vás

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu Sladké

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve Ryby a mořské plody
7

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem Maso

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu Recepty

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor Zelenina

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem Sladké

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred


Přečtěte si také

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit

Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit

Ryby a mořské plody
Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Maso
Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Sladké
Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Recepty
Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Zelenina
Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Cuketové těstoviny bez mouky: Zdravé a rychlé „cudle“ hotové za pár minut byste měli vyzkoušet

Cuketové těstoviny bez mouky: Zdravé a rychlé „cudle“ hotové za pár minut byste měli vyzkoušet

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem Sladké

Pavlova z aquafaby – veganská verze populárního dezertu s kokosovou šlehačkou a ovocem

Maso
Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Kuřecí satay špízy s krémovým a lehce pikantním arašídovým dipem

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě Maso

Vepřový řízek naruby s cibulí a petrželkou – šťavnatý oběd dopečený v troubě

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi Maso

Dušené toskánské kuře s rajčaty a špenátem ve smetanové omáčce – výrazné chutě léta v jedné pánvi

Zelenina
Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou Zelenina

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Ryby a mořské plody
Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve
7

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Polévky
Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku Polévky

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Recepty
Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Nakládané papriky s hříbky – skvělá domácí delikatesa k sýrům, uzeninám i pivu

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred Předkrmy a chuťovky

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Poklady belgické kuchyně: Antverpští vojáčci – sladké nadýchané briošky s rozinkami Sladké

Poklady belgické kuchyně: Antverpští vojáčci – sladké nadýchané briošky s rozinkami

Zelenina
Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Zapečené ratatouille – voňavá letní zelenina s křupavou pokličkou z brambor

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou Zelenina

Pečená karotka s dukkah griliášem – sladká mrkev s křupavou posypkou

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi Vegetariánské

Smažený sýr v housce aneb tak trochu jiný smažák – perfektní náhrada burgeru, kterou připravíte doma na pánvi

Sladké
Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání Sladké

Francouzský čokoládový mousse s malinami – klasická pěna v lehčím veganském podání

Šulánky z bramborového těsta s mákem, tvarohem a rybízem – svěží verze babičkovské klasiky Sladké

Šulánky z bramborového těsta s mákem, tvarohem a rybízem – svěží verze babičkovské klasiky

Předkrmy a chuťovky
Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Salát z chobotnice s rajčátky, nakládanou okurkou a cibulkou z restaurace Ginger & Fred

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den Saláty

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Trump jako oběť vlastních konspirací? Bouří se proti němu Musk i část hnutí MAGA Kandidátka Stačilo! kritizovala syna Nerudové kvůli propadnutí. Hnus, reagovala europoslankyně Motorkáře ujíždějícího po letišti honili policisté hodiny. Podívejte se na dramatický zásah

prima-zeny

My parkuráci jsme větší šlechtici než dostiháci, usmívá se Ondřej Kraus Ach bože. Ženy sloužící psům! Princezna Frederika v kulturním šoku z budoucnosti Puf... a dvě princezny jsou v budoucnosti. Eleonora léčí Frederiku se zlomeným srdcem

prima-zoom

Německá superzbraň na Ukrajině Ukrajinci úspěšně přesunuli obří letadlo do Německa. Ruslan dostal bojovné jméno Příběh Japonce, který přežil obě atomové bomby, má první trailer. James Cameron chystá nekompromisní film

prima-fresh

Nepečené tvarohové kostky s čerstvým ovocem – na osvěžující letní dezert nepotřebujete troubu Když dozrávají ostružiny: 3 praktické rady, které se vám budou hodit Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

prima-cool

VIDEO: Nový trailer Trona 3 Nový Harry Potter: Unikly první fotky z natáčení s Dursleyovými a detaily o počtu epizod a Voldemortovi První trailer Mortal Kombatu II je absolutní trefou do černého. Akčnímu nářezu vládne Johnny Cage

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně

prima-living

Zámek Matěje Stropnického poničila supercela. S odstraněním škod mu pomáhá i rodina Artyčok je krásný bodlák i zdravá zelenina. Jak ho pěstovat a zpracovat? Šedivé chlupy, bolavé klouby. I zvířata stárnou, ale dá se to zpomalit

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.