Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody
Jak vaříme U Matěje
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vyhlášené kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře

Kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře

Kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře Zdroj: Jak vaříme U Matěje

  • Zavřít
Kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře

Kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře Zdroj: Jak vaříme U Matěje

Moje hodnocení
14x

Křupavá krusta skrývá delikátně jemné a zároveň pevné kapří maso, kterému dodá chuťový akcent zelená koprová majonéza a sladkokyselý zelný salát. Dvoudenní marinování v sójové omáčce s kořením zbaví kapra typické rybiny, užíváte si tak jen velejemné křupavé kousky. Toto množství vystačí pro dva jako menší hlavní chod nebo jako předkrm pro čtyři.

2 porce
60 minut
česká
Seznam.cz banner

Kapří hranolky

  • filet z kapra 400 g
  • sójová omáčka 100 ml
  • kurkuma 5 g
  • mletý kmín 2 g
  • hladkolistá petržel 10 g
  • zázvor (čerstvý) 15 g
  • sušený zázvor 3 g
  • česnek 5 stroužků
  • vinný ocet 1 lžíce
  • hladká mouka (na obalení) 100 g
  • chilli koření (podle chuti)
  • pepř (čerstvě namletý)
  • řepkový olej (na smažení)

Majonéza

  • žloutek 2 ks
  • dijonská hořčice 1 lžička
  • vinný ocet 20 ml
  • řepkový olej 150 ml
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)
  • kopr 60 g

Zelný salát

  • bílé zelí 250 g
  • cukr krupice 70 g
  • bílý vinný ocet 100 ml
  • kopr 50 g
  • majonéza (koprová) 80 g
  • sůl

Nové nápady, jak připravit kapra a pstruha

Nové nápady, jak připravit kapra a pstruha

Postup přípravy

  1. Kapra nakrájejte na tenké hranolky, zhruba 1cm. Dejte je do mísy, zalijte sójovou omáčkou, přidejte koření, nadrobno nasekanou petrželku, nastrouhaný čerstvý zázvor, sušený zázvor, utřený česnek a ocet. Promíchejte a nechte 2 dny marinovat v lednici.
  2. Druhý den začněte přípravou salátu. Zelí nakrouhejte, osolte a důkladně promněte rukama, aby zelí zkřehlo. Uložte ho na 2 hodiny do lednice.
  3. Do mixéru vložte žloutky, hořčici, sůl, pepř a ocet. Prošlehejte a za chodu mixéru pomalu vlévejte olej, až se vytvoří hustá majonéza. Vmíchejte nadrobno nasekaný kopr a uložte do lednice.
  4. Ke křehkému zelí přidejte cukr, ocet, nasekaný kopr a koprovou majonézu. Promíchejte a nechte 3 hodiny marinovat v chladu.
  5. Kapří hranolky obalte v mouce a pak je postupně usmažte ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje dozlatova a dokřupava. Vyjměte je a nechte vsáknout přebytečný tuk na papírových utěrkách.
  6. Mezitím rozdělte do misek zelný salát a majonézu. Do jiné misky dejte teplé kapří hranolky a ihned je podávejte.
PRIMA TIP: Větší filet mívá už z obchodu prořezané kůstky. Pokud ho neseženete, nakrájejte filet na 5mm hranolky. Budou pak měkčí, šťavnatější a nehrozí jejich zapíchnutí do krku.

Připravte kapří hranolky se dvěma dipy podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Křupavé kapří hranolky se dvěma dipy k namáčení

Česká klasika: Dršťková polévka s libečkem podle Jana Punčocháře Polévky

Česká klasika: Dršťková polévka s libečkem podle Jana Punčocháře

11
Telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou a karlovarským knedlíkem podle Jana Punčocháře Maso

Telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou a karlovarským knedlíkem podle Jana Punčocháře

7
Česká klasika: Vepřové plíčky na smetaně s karlovarským knedlíkem podle Jana Punčocháře Maso

Česká klasika: Vepřové plíčky na smetaně s karlovarským knedlíkem podle Jana Punčocháře

7
Špecle s houbami a sýrem gruyère podle Jana Punčocháře Vegetariánské

Špecle s houbami a sýrem gruyère podle Jana Punčocháře

7
Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře Vegetariánské

Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře

13
Hovězí loupaná plec po cikánsku s rýží podle Jana Punčocháře Maso

Hovězí loupaná plec po cikánsku s rýží podle Jana Punčocháře

10
Vepřová kýta s houbovo-koprovou omáčkou a kořenovou zeleninou podle Honzy Punčocháře Maso

Vepřová kýta s houbovo-koprovou omáčkou a kořenovou zeleninou podle Honzy Punčocháře

12
Kuře na paprice s pečenými paprikami a zakysanou smetanou podle Jana Punčocháře Recepty

Kuře na paprice s pečenými paprikami a zakysanou smetanou podle Jana Punčocháře

21
Kapr na černém pivě podle Jana Punčocháře Recepty

Kapr na černém pivě podle Jana Punčocháře

18

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Jak vaříme U Matěje

Zdroj receptu

Jak vaříme U Matěje

Jan Punčochář Jak vaříme U Matěje

Jeden z nejlepších šéfkuchařů u nás se vyučil v renomovaných českých hotelech a restauracích. Deset let vedl restauraci Le Terroir, ve které se zaměřoval zejména na francouzskou kuchyni a párování jednotlivých chodů s vybranými víny. Pak přešel do restaurace Grand Cru, kde nastavený kurz obohatil i o světové prvky. V roce 2019 otevřel restauraci U Matěje, kde vaří poctivou, českou a rakousko-uherskou kuchyni. Vychází z lokálních surovin, sezony a své lásky pro vnitřnosti a omáčky. Stálice jídelního lístku, oblíbené pokrmy štamgastů a jídla, která si zaslouží své místo na stole, vybral do své první kuchařky Jak vaříme U Matěje. Se svou sympatickou otevřeností vás Jan pozve do kuchyně a společně si připravíte předkrmy, polévky, hlavní jídla i dezerty. Tahle kniha se stane vaší rodinnou kuchařkou.

Vydalo nakladatelství Šulc-Švarc.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky restaurace zázvor kapr salát Jan Punčochář ocet hranolky kopr majonéza

Návrhy pro vás

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity Polévky

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu Recepty

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem


Přečtěte si také

Polévky
Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Espresso tonic – kávový hit, který vás osvěží i v tom největším horku

Espresso tonic – kávový hit, který vás osvěží i v tom největším horku

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Recepty
Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Sladké
Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku Polévky

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

ANALÝZA: Západ drží ruské letouny ve vzduchu. Elektronika putuje do Moskvy nehledě na sankce Kalousek: Vláda si pochvaluje schodek? To je nesmírně nebezpečné, odnesou to příští generace Měl napadnout dvě Ukrajinky a jednu z nich zranit. Muži za útok na Plzeňsku dostal podmínku

prima-zeny

Monika Bagárová promluvila o dceři: Má už svou hlavu. S mým partnerem mají krásný vztah Módní alarm z další párty ve Varech: Verešová v jednodušším stylu, Langmannová v pánském Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry

prima-zoom

Proč jsou muži vyšší než ženy? S Hitlerovou poslední záchranou měly létat i děti. Laciná stíhačka se chlubila vystřelovacím sedadlem Ulovený žralok vyzvracel uříznutou ruku. Ihned začalo napínavé vyšetřování vraždy

prima-fresh

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity Espresso tonic – kávový hit, který vás osvěží i v tom největším horku Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

prima-cool

VIDEO: Trailer nové Rudé Sonji Pod maskou Řezníka není vidět, jak stárnu! Martin Pohl a jeho drsné vtipy míří na COOL Duna 3: Začalo se natáčet, režisér sdílel první fotku z placu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

František Ringo Čech žije ve finském srubu. Byl mezi prvními, kdo si takové bydlení pořídil Koupání v Česku jako u moře: Vlkovská pískovna nabízí středomořský ráj Knotová zálivka zajistí pokojovkám dostatek vody i během vaší dovolené

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.