Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Jak vaříme U Matěje
Pin it

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Česká klasika: Vepřové plíčky na smetaně s karlovarským knedlíkem podle Jana Punčocháře

Vepřové plíčky na smetaně podle Jana Punčocháře

Vepřové plíčky na smetaně podle Jana Punčocháře Zdroj: Jak vaříme U Matěje

  • Zavřít
Vepřové plíčky na smetaně podle Jana Punčocháře

Vepřové plíčky na smetaně podle Jana Punčocháře Zdroj: Jak vaříme U Matěje

Moje hodnocení
11x

Většině lidí znechutily plíčky školní jídelny, protože už zdálky bylo cítit, že budou k obědu. Pokud je ale řádně vyperete, propláchnete a povaříte tak, že je zbaví všech nečistot, odmění se vám jemnou chutí a lehounkou masovou vůní. Spojení s jazykem dodává bílé omáčce intenzivnější chuť a vy najednou pochopíte, co gurmáni na těch plíčkách mají.

4 porce
240 minut
česká
Seznam.cz banner

Karlovarské knedlíky

  • veka 300 g
  • plnotučné mléko 150 ml
  • vejce 4 ks
  • hladkolistá petržel 50 g
  • muškátový oříšek 1 špetka
  • sůl

Plíčky

  • cibule 1 ks
  • kořenová zelenina (celer, mrkev, petržel) 200 g
  • vepřové plíce 600 g
  • vepřový jazyk 400 g
  • bobkový list 2 ks
  • nové koření 1 lžíce kuliček
  • celý pepř 1 lžíce kuliček
  • libeček 2 snítky
  • hladkolistá petržel 2 snítky
  • sůl

Omáčka

  • cibule 1 ks
  • řepkový olej 2 lžíce
  • kořenová zelenina (celer, mrkev, petržel) 200 g
  • hladká mouka 1,5 lžíce
  • citrony (chemicky neošetřený) 1 ks
  • smetana ke šlehání (33%) 200 ml
  • muškátový oříšek 1 špetka
  • hladkolistá petržel 50 g
  • sůl

Nové recepty pro ty, co se nebojí vařit z vnitřností

Nové recepty pro ty, co se nebojí vařit z vnitřností

Postup přípravy

  1. KNEDLÍKY: Troubu předehřejte na 170 °C. Veku nakrájejte na kostičky, rozprostřete je na plech a upečte v troubě zhruba 10 minut dozlatova. Pak je přesypte do mísy a zalijte mlékem.
  2. Z bílků ušlehejte tuhý sníh. Žloutky přimíchejte k namočené vece. Ve velkém hrnci dejte vařit dostatek osolené vody.
  3. Petrželku nasekejte nadrobno, vmíchejte ji k vece, osolte, přidejte muškátový oříšek a důkladně promíchejte. Po částech lehce zapracujte sníh. Směs rozdělte na dvě poloviny a každou zabalte do potravinářské fólie do tvaru knedlíku. Nožem fólii propíchněte na několika místech, aby v ní nezůstal žádný vzduch. Knedlíky vložte do horké vody, nebo do pařníku do hrnce s vroucí vodou a přiklopte poklicí. Vařte je ve vodě či v páře zhruba 25 minut, až zpevní.
  4. PLÍČKY S OMÁČKOU: Cibuli oloupejte a rozkrojte napůl. Kořenovou zeleninu očistěte a nakrájejte na větší kusy. Plíce a jazyky důkladně propláchněte pod tekoucí vodou. Jazyky vložte do vroucí osolené vody ve velkém hrnci, přidejte rozkrojenou cibuli a kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření a pepř, libeček a snítky petržele. Zavařte 5 minut a sbírejte pěnu na hladině. Pak stáhněte teplotu, hrnec přiklopte a uvařte jazyk pozvolna doměkka. Trvá to zhruba 2,5 hodiny.
  5. Plíce vložte do studené vody. Zahřívejte k varu, vařte 5 minut, slijte, znovu vložte do studené vody a opět přiveďte k varu. Stejný postup třikrát zopakujte, aby se plíce zbavily všech nečistot. Pak je přidejte k jazykům a uvařte doměkka.
  6. Jakmile jsou jazyky a plíce měkké, vývar sceďte a uchovejte. Jazyky vložte do studené vody a pak je oloupejte. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno, kořenovou zeleninu očistěte a nakrájejte na drobné kostičky.
  7. Ve větší pánvi rozehřejte olej s máslem. Orestujte nejprve cibuli dosklovita. Přidejte kořenovou zeleninu a jakmile začne zlátnout, zasypte ji moukou a za stálého míchání vytvořte jíšku. Zalijte vývarem a povařte na středním stupni 30 minut.
  8. Plíce očistěte od bílých a tvrdých částí. Plíce a jazyk nakrájejte na kostičky. Přidejte je do omáčky. Povařte 5 minut, přidejte nastrouhanou citronovou kůru a podle chuti citronovou šťávu. Promíchejte, zalijte smetanou, dochuťte solí a muškátovým oříškem a znovu promíchejte.
  9. Plíčky podávejte s karlovarským knedlíkem posypané nasekanou petrželkou.

Vyzkoušejte také klasické kuře na paprice podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Inspirujte se i dalšími recepty od šéfkuchaře Jana Punčocháře

Špecle s houbami a sýrem gruyère podle Jana Punčocháře Vegetariánské

Špecle s houbami a sýrem gruyère podle Jana Punčocháře

17
Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře Vegetariánské

Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře

19
Hovězí loupaná plec po cikánsku s rýží podle Jana Punčocháře Maso

Hovězí loupaná plec po cikánsku s rýží podle Jana Punčocháře

14
Vepřová kýta s houbovo-koprovou omáčkou a kořenovou zeleninou podle Honzy Punčocháře Maso

Vepřová kýta s houbovo-koprovou omáčkou a kořenovou zeleninou podle Honzy Punčocháře

20
Kuře na paprice s pečenými paprikami a zakysanou smetanou podle Jana Punčocháře Recepty

Kuře na paprice s pečenými paprikami a zakysanou smetanou podle Jana Punčocháře

29
Kapr na černém pivě podle Jana Punčocháře Recepty

Kapr na černém pivě podle Jana Punčocháře

23

Přivítejte podzim s radostí a novým číslem časopisu Prima FRESH
Novinky

Přivítejte podzim s radostí a novým číslem časopisu Prima FRESH

Jak vaříme U Matěje

Zdroj receptu

Jak vaříme U Matěje

Jan Punčochář Jak vaříme U Matěje

Jeden z nejlepších šéfkuchařů u nás se vyučil v renomovaných českých hotelech a restauracích. Deset let vedl restauraci Le Terroir, ve které se zaměřoval zejména na francouzskou kuchyni a párování jednotlivých chodů s vybranými víny. Pak přešel do restaurace Grand Cru, kde nastavený kurz obohatil i o světové prvky. V roce 2019 otevřel restauraci U Matěje, kde vaří poctivou, českou a rakousko-uherskou kuchyni. Vychází z lokálních surovin, sezony a své lásky pro vnitřnosti a omáčky. Stálice jídelního lístku, oblíbené pokrmy štamgastů a jídla, která si zaslouží své místo na stole, vybral do své první kuchařky Jak vaříme U Matěje. Se svou sympatickou otevřeností vás Jan pozve do kuchyně a společně si připravíte předkrmy, polévky, hlavní jídla i dezerty. Tahle kniha se stane vaší rodinnou kuchařkou.

Vydalo nakladatelství Šulc-Švarc.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky omáčka Jan Punčochář česká kuchyně vnitřnosti muškátový oříšek smetana knedlík kořenová zelenina

Návrhy pro vás

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc Sladké

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Sladké

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny Sladké

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví Sladké

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí Sladké

Mandlovo-karamelové úlomky: Nevšední tip na cukroví s minimem ingrediencí

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu Sladké

Nepečený čokoládový salám – klasické cukroví se sušeným ovocem a kapkou rumu


Přečtěte si také

Novinky
Tipy na vánoční dárky vol. 4: alkoholový speciál s vínem, pivem i tvrdým alkoholem

Tipy na vánoční dárky vol. 4: alkoholový speciál s vínem, pivem i tvrdým alkoholem

Sladké
Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Sladké
Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Maso
Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Sladké
Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Sladké
Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Plněné chouquettes s kořeněným krémem diplomat – elegantní moučník z odpalovaného těsta

Sladké
Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Malinová vosí hnízda – svěží a moderní varianta klasického nepečeného cukroví

Prostřeno!
Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

Prostřeno: Tatarák z lososa s domácí bagetkou

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků Sladké

Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny Sladké

Řezy à la likérová špička – dezert na plech inspirovaný oblíbeným zákuskem z cukrárny

Maso
Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř Přílohy

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Ryby a mořské plody
Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou Ryby a mořské plody

Kapří filety na cibuli – rychlý recept na jemnou rybu se zeleninou

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři Ryby a mořské plody

Candát s vídeňským bramborovým salátem – variace na milovanou štědrovečerní večeři

Polévky
Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Deset mrtvých po útoku v Sydney. Záběry ukazují, jak hrdina zneškodnil jednoho ze střelců Obrat v pátrání po Markovi: Policie se vrací do Halenkovic. Reportér popsal akci z místa Čínská tržiště drtí obchodníky. Expert upozornil na nebezpečné zboží i důsledky pro Česko

prima-zeny

Zrádci naposledy tváří v tvář: Kdo Mie odpustil a kdo její hru stále nevydýchal? Mladá krev vrcholí: Postřelený Lokša bojuje o život, kriminalisté závodí s časem Nejsilnější momenty pohřbu Hezuckého. Mareš s květinami, zlomená vdova i dojemná řeč Boučka

prima-zoom

Nejbombardovanější země světa Pokud najdete konec ploché Země, dostanete dva miliony korun. Výzvu by mohli ocenit naši sousedé První handicapovaný člověk ve vesmíru. Vozíčkářka tam vyletí už za pár dní s plyšovým hrošíkem

prima-fresh

Tipy na vánoční dárky vol. 4: alkoholový speciál s vínem, pivem i tvrdým alkoholem Lotus kuličky ze 3 ingrediencí – nepečené cukroví z oblíbených karamelových sušenek je hit letošních Vánoc Ořechové mušle s máslovým krémem – slepované cukroví z lískových oříšků

prima-cool

Brad Pitt v novém Batmanovi? Harry Potter zdarma. Za epickou hru z Bradavic nezaplatíte ani korunu, má 84 % a je česky Zemřel herec Peter Greene. Padouchovi z Masky a Pulp Fiction bylo 60 let

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoce před rokem 1989 se slavily skoro ve všech rodinách stejně. Vzpomínáte? Exotické vánoční ovoce: Jak koupit nejlepší kaki či ananas? Vánoční šílenství v Londýně: Brit utratí čtvrt milionu za stovky ozdob, má i devět stromků

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.