Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Vegetariánské
Vegetariánské
Jak vaříme U Matěje
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře

Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře

Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře Zdroj: Jak vaříme U Matěje

  • Zavřít
Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře

Dýňové kroupeto s ořechy a řeřichou podle Jana Punčocháře Zdroj: Jak vaříme U Matěje

Moje hodnocení
18x

Kroupeto, alias rizoto z krup, slaví úspěch pevnější konzistencí a zemitou chutí. Dýně ji zjemňuje sladkostí a kořenitostí, ořechy dodají vítanou křupavost, řeřicha ostrou štiplavost.

6 porcí
60 minut
Seznam.cz banner

Kroupeto

  • kroupy 480 g
  • dýně Hokkaidó 500 g
  • olivový olej 100 ml
  • cibule 1 ks
  • zeleninový vývar 400 ml
  • parmazán 60 g
  • máslo 100 g
  • vlašské ořechy 40 g
  • řeřicha 40 g
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Marinovaná dýně

  • dýně Hokkaidó 100 g
  • cukr krupice 1 lžička
  • olivový olej 20 ml
  • ocet 1 lžíce
  • sůl

Krémové dýňové rizoto Recepty

Krémové dýňové rizoto

18
Dýňové rizoto s modrým sýrem Recepty

Dýňové rizoto s modrým sýrem

33
Dýňové rizoto se slaninou a šalvějí Recepty

Dýňové rizoto se slaninou a šalvějí

89

Postup přípravy

  1. Dýni očistěte, nakrájejte na tenké plátky a osolte. Přidejte cukr, olivový olej a ocet a vložte do vakuovacího sáčku. Zavakuujte a uložte na 24 hodin do lednice, aby dýně zkřehla.
  2. Den předem propláchněte kroupy a zalijte je vodou. Nechte je nabobtnat. Pak je uvařte v osolené vodě akorát na skus, neměly by být zcela měkké a uvařené. Pak je propláchněte a nechte okapat.
  3. Mezitím troubu předehřejte na 160 °C. Marinovanou dýni vyjměte a bez loupání ji nakrájejte na kostky. Vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem, osolte, opepřete a decentně zakápněte olivovým olejem. Pečte v předehřáté troubě zhruba 30 minut dozlatohněda a doměkka.
  4. Upečenou dýni rozmixujte na hladké pyré. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  5. V hrnci rozehřejte zbylý olej, opečte na něm cibuli dosklovita a přidejte propláchnuté, uvařené kroupy a dýňové pyré. Zalijte zeleninovým vývarem a vařte, až kroupy změknou.
  6. Promíchejte, nastrouhejte navrch parmazán, znovu promíchejte a přidejte na kostičky nakrájené studené máslo a promíchejte. Ořechy opražte nasucho zhruba 1 minutu v pánvi.
  7. Talíř s kroupovým rizotem několikrát ze spodu poplácejte, aby se kroupeto rozlilo po celé ploše. Opepřete a posypte opraženými vlašskými ořechy, řeřichou a dýní.
PRIMA TIP: Rizoto musí mít dokonale krémovou konzistenci, aby nebylo suché. Použijte proto opravdu dostatek vývaru. Zavakuováním zvýrazníte chuť dýně. Pokud doma nemáte vakuovačku, zavřete ji do zip-lock sáčku a snažte se z něj vytlačit vzduch. Pak ho zatižte třeba talířkem.

Vyzkoušejte také klasické dýňové rizoto podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Krémové dýňové rizoto

Vyzkoušejte další recepty s dýní naslano i nasladko

Dýně je velmi univerzální surovina, s kterou se dá v kuchyni doslova kouzlit. Od klasické polévky, rizota nebo dýňové omáčky, můžete volně přejít k pečené dýni do salátu, přidat ji do bramborového těsta na knedlíky či noky, případně z ní udělat bramboráky. Inspirujte se výběrem slaných receptů.

Dýňová polévka | Bramboráky s dýní | Univerzální dýňové pyré | Šulánky z dýňovo-bramborového těsta | Rychlé dýňové kari s cizrnou | Dýňové lasagne

Lehce nasládlá chuť předurčuje dýni i ke zpracování ve sladkých receptech. Dýňové pyré dodá těstu chuť, typickou barvu, ale také vláčnost. Můžete ho využít při pečení bábovek, koláčů, muffinů a dortů, ale také si ho můžete přidat do kávy a máte oblíbené dýňové latté. Nechte se zlákat zajímavými recepty na sladké dobroty s dýní.

Dýňové latte macchiato | Dýňoví skořicoví šneci | Zavařená dýně à la ananas | Pumpkin pie - americký dýňový koláč | Vláčná dýňová bábovka | Dýňové muffiny

Nápady, co podniknout s dýní hokaido

Nápady, co podniknout s dýní hokaido

Jak vaříme U Matěje

Zdroj receptu

Jak vaříme U Matěje

Jan Punčochář Jak vaříme U Matěje

Jeden z nejlepších šéfkuchařů u nás se vyučil v renomovaných českých hotelech a restauracích. Deset let vedl restauraci Le Terroir, ve které se zaměřoval zejména na francouzskou kuchyni a párování jednotlivých chodů s vybranými víny. Pak přešel do restaurace Grand Cru, kde nastavený kurz obohatil i o světové prvky. V roce 2019 otevřel restauraci U Matěje, kde vaří poctivou, českou a rakousko-uherskou kuchyni. Vychází z lokálních surovin, sezony a své lásky pro vnitřnosti a omáčky. Stálice jídelního lístku, oblíbené pokrmy štamgastů a jídla, která si zaslouží své místo na stole, vybral do své první kuchařky Jak vaříme U Matěje. Se svou sympatickou otevřeností vás Jan pozve do kuchyně a společně si připravíte předkrmy, polévky, hlavní jídla i dezerty. Tahle kniha se stane vaší rodinnou kuchařkou.

Vydalo nakladatelství Šulc-Švarc.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky ořechy olivový olej dýně Jan Punčochář kroupy řeřicha dýně hokaido rizoto

Návrhy pro vás

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Maso

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl Maso

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu Sladké

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu


Přečtěte si také

Maso
Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí svíčková s pečenými bramborami, restovaným chřestem a jemným dipem

Prostřeno: Hovězí svíčková s pečenými bramborami, restovaným chřestem a jemným dipem

Prostřeno!
Prostřeno: Pastel de Nata – křehké koláčky z listového těsta s vanilkovým krémem

Prostřeno: Pastel de Nata – křehké koláčky z listového těsta s vanilkovým krémem

Prostřeno!
Prostřeno: Křupavé chipsy z prosciutta s mozzarellou, cherry rajčaty, bazalkou a balzamikovou redukcí

Prostřeno: Křupavé chipsy z prosciutta s mozzarellou, cherry rajčaty, bazalkou a balzamikovou redukcí

Prostřeno!
Prostřeno: Rukolový salátek s granátovým jablkem a fetou

Prostřeno: Rukolový salátek s granátovým jablkem a fetou

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Maso
Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Soutěžící
Natálie Puškinová ráda objevuje nové restaurace

Natálie Puškinová ráda objevuje nové restaurace

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu Sladké

Sladké dýňové motance se skořicí podle Neplechy na plechu

Vrstvený banánový dort – sladká odměna plná banánů, rozinek a medu Sladké

Vrstvený banánový dort – sladká odměna plná banánů, rozinek a medu

Maso
Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl Maso

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Maso
Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti Maso

Asijské vepřové nudličky s fazolkami a rýží – rychlá večeře plná chuti

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši Polévky

Kimchi jjigae – korejská pikantní polévka s bůčkem a tofu, která vás zahřeje na těle i na duši

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve Vegetariánské

Pečená dýně s vejci a čedarem – jednoduchá podzimní večeře z jedné pánve

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Fiala se postavil Evropě: Na summitu odmítl návrh klimatického cíle pro rok 2040 Fotbalisté Plzně šokovali favorizovaný Řím. Sparta své utkání v Chorvatsku nedohrála PŘEHLEDNĚ: Peníze jako motor války. Rusko láká na odměny, Ukrajina rekruty loví v ulicích

prima-zeny

Návrat Daniely ze Zrádců byl těžší, přiznal Ondřej Brzobohatý. Sám by do hry nešel Tereza z nahé seznamky: Známé osobnosti mě zvou na rande, hledám muže jako štěně z útulku Vojta Kotek si dává pauzu ve vědomostní soutěži. Mezitím si plní klukovské sny

prima-zoom

Nejničivější ukrajinská zbraň Nejděsivější ovoce na světě: Prsty mrtvého muže vyvolávají strach a mají velmi zajímavou chuť 1 200 lidí vs. 100 milionů krabů: Na Vánočním ostrově začala unikátní migrace, jsou potřeba fukary na listí

prima-fresh

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Kuřecí roláda s batátovým pyré – šťavnaté maso s náplní z míchaných vajec a barevné zeleniny ozdobí sváteční stůl

prima-cool

Jak se povedlo seriálové TO? Pohřbené Rychle a zběsile 11: Vin Diesel se tváří, že film nakonec vznikne. Nové video dává naději 12 nejlepších hororů z 80. let: Génius Romero se umístil hned dvakrát, Kubrick je až třetí

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Moderátorka Sandra Pospíšilová ukázala zahradu: Zahradničím ráda a domov si zvelebuji Dýně, masky, strašidla: Kde se vzaly halloweenské dekorace? Nejlepší květiny pro dušičkovou výzdobu hrobu: vřesy, chryzantémy i okrasné zelí

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.