Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová ,
Jídlo a radost / Ambiente

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce – tipy a triky, jak připravit extra křupavé a super šťavnaté kuře, prozradil kuchař z karlínského Bufetu

Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce

Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce Zdroj: Barbora Lundgren / Jídlo a radost

  • Zavřít
Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce

Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce Zdroj: Barbora Lundgren / Jídlo a radost

Variací na smažené kuře existuje nespočet! Spousta profíků však hned na úvod zdůrazňuje totéž – základem je výborné maso, marináda z podmáslí a dobře zvládnutá technika smažení. O prověřené triky se s námi podělil šéfkuchař Petr Benda z karlínského Bufetu, kde je smažené kuře hlavní hvězdou menu.

Seznam.cz banner

„Naše smažené kuře v briošce odráží základní myšlenku Bufetu – každé dva nebo tři měsíce ho upravíme podle toho, co právě roste. Snažíme se tak hostům přiblížit sezonnost, jak nejlépe umíme.“ Na čem při tom záleží?

1. Vhodná partie

V Bufetu se osvědčil stehenní řízek. „Kuřecí stehna jsou šťavnatá a mají v sobě tuk, který se žárem uvolní a dodá masu vláčnost. Výsledek pak není tak suchý jako v případě kuřecích prsou,“ objasňuje Petr. „Stehna vykostíme a zbavíme šlach i kůže, ale nenaklepáváme. Stačí jen mírně prořezat oříšek svalu, aby se řízek roztáhl na poměrně tenký plátek, vysoký jeden až dva centimetry, a při smažení se pěkně svraštěl.“

Křupavý kuřecí popcorn lepší než z KFC Maso

Křupavý kuřecí popcorn lepší než z KFC

10
Kuřecí křídla KFC Recepty

Kuřecí křídla KFC

18
Kuřecí popcorn po asijsku Recepty

Kuřecí popcorn po asijsku

18

2. Pod vlivem podmáslí

Opracované maso putuje do podmáslí. To zafunguje podobně jako solný roztok při brinování – zkřehčí maso a uchová jeho vlhkost, ale zároveň obsahuje cukry, které během smažení (nebo pečení) karamelizují a podpoří chuť i zlatavou kůrku. „Do podmáslí přidáváme 2 % soli. Nic víc. Žádné bylinky ani koření. Jde nám v první řadě o šťavnatost a jemnou texturu masa,“ říká Petr a vysvětluje:

„Podmáslí ulpívá na mase a to se pak v briošce páruje s majonézou a jinými slanými komponenty, proto marinádu nesolíme tolik jako nálev na brinování. Jídlo by se tím zbytečně přechutilo. Když se ale smažené kuře podává třeba s méně výraznými tzatziki, může být těstíčko slanější. V takovém případě smícháme podmáslí se 3 % soli.“

PRIMA TIP: Podmáslí v marinádě dokáže zastoupit jogurt, kefír i crème fraîche, případně kyselá syrovátka nebo mléko s pár kapkami citronové šťávy či octa.

Vyzkoušejte také jižanské smažené kuře naložené v kefíru podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Jižanské smažené kuře podle Zdeňka Pohlreicha

3. Hra s časem

Kyselé látky v podmáslí a sůl odvádějí mnohem lepší práci, pokud se marinování neuspěchá. „Maso potřebuje ležet v marinádě aspoň 12 hodin. My ho obvykle nakládáme 24 hodin, aby podmáslí změkčilo sval a sůl stihla rozložit bílkoviny. Díky tomu ze smažených řízků neuniká šťáva,“ pochvaluje si Petr.

Chemické okénko: Působením soli se vlákna bílkovin přemění na gel, takže vařené maso snáz absorbuje vodu a zadrží ji v sobě i při tepelné úpravě. Naopak neosolená bílkovina zahřátím denaturuje – srazí se a vytlačí molekuly vody z proteinů ve svalu. Ten se pak při smažení nebo pečení rychleji vysušuje a tuhne.

Karaage – japonské extra křupavé smažené kuře si zamilujete Maso

Karaage – japonské extra křupavé smažené kuře si zamilujete

5
Toskánské smažené kuře Recepty

Toskánské smažené kuře

30
Smažené kuře z Kentucky Recepty

Smažené kuře z Kentucky

30
Korejské smažené kuře Recepty

Korejské smažené kuře

19
Smažené kuře v kukuřičných lupíncích Recepty

Smažené kuře v kukuřičných lupíncích

23

4. Až dokřupava!

Lásku ke smaženému vyvolává křupavost – vlastnost, pro kterou si jídlo v momentě získá naši přízeň. Cílem receptu na smažené kuře je proto extra křupavý obal kolem rozplývajícího se masa. Perfektní kontrast! „Marinované řízky vytáhneme z podmáslí, bez oplachování je obalíme v hladké mouce a rovnou smažíme. Za šest minut se kuře propeče krásně dozlatova,“ uvádí Petr a podotýká:

„Na smažení používáme řepkový olej, jelikož má dostatečně vysoký kouřový bod a nepřepaluje se. Důležité je, aby řízky byly po celé délce stejně vysoké a úplně se ponořily do tuku. Jedině tak se usmaží rovnoměrně a budou na povrchu pěkně lístkovat.“

Připravte křupavé kuřecí stripsy podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Dokřupava smažené kuřecí stripsy

Za ukázkovou kůrku odpovídá teplota! Pokud má jídlo křupat, musí se z něj co nejrychleji odpařit molekuly vody. Tomu napomáhá teplota přesahující bod varu (nad 100 °C) a stabilní kontakt suroviny s teplem, což zprostředkuje právě tuk. „Ve velké fritéze smažíme kuře při 150 až 160 °C, ale v rendlíku se olej s každým novým kouskem masa ochladí – jakmile jeho teplota klesne pod určitou hodnotu, neosmaží se kuře dokřupava a nasaje nežádoucí tuk. Proto se vyplatí rozpálit olej na 185 °C,“ konstatuje Petr a doporučuje:

„Aby teplota oleje nekolísala, hodí se připravovat kuře v menších várkách a po usmažení chvíli počkat, než se tuk znovu zahřeje. Častou chybu představuje i příliš vysoká teplota. Řízek se pak navenek připálí, zatímco ve středu zůstane polosyrový.“

Pozor! Hotové kuře vyndávejte děrovanou naběračkou nebo kuchyňskými kleštěmi a okamžitě ho osušte papírovou utěrkou – přebytečný olej zvlhčuje křupavou vrstvu a to rozhodně nechcete!

View this post on Instagram

A post shared by Bufet (@bufet.karlin)

5. Příchuť à la sezona

Doprovod smaženého kuřete v Bufetu určuje sezonní nabídka na trhu. V zimě se ještě horké řízky posypou pikantní směsí lahůdkového droždí, uzené papriky, chilli a soli a naservírují do briošky opečené na ohni – spolu s jogurtovým zelným salátem a dresinkem z majonézy, kečupu, šalotky a křenu.

Zjara se houska potírá hnědým máslem a pestem z medvědího česneku a prokládá čerstvou ředkvičkou v kombinaci s chilli majonézou. V létě se smažené kuře obloží salátovými okurkami, koprovou majonézou a makovým olejem a na podzim ho dochutí třeba lanýžová majonéza.

Přes rok se na menu objevuje také žampionová majonéza: nakrájené houby se vloží do studeného oleje a pozvolna se smaží asi 45 minut, dokud si z nich tuk nevezme všechnu chuť. Z houbového oleje se potom vyšlehává krémová majonéza. Stejným způsobem si kuchaři vyrábějí olej a majonézu z česneku – zbylé stroužky se zamíchají do marinády na trhané kuřecí nebo hovězí.

Zdroj: Jídlo a radost, Bufet Karlín

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Jídlo a radost / Ambiente

Autor článku

Jídlo a radost / Ambiente

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky maso kuchař Petr Benda bufet řízek majonéza bílkovina kuřecí maso marináda podmáslí smažené kuře

Návrhy pro vás

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí Maso

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Recepty

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru Polévky

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce – tipy a triky, jak připravit extra křupavé a super šťavnaté kuře, prozradil kuchař z karlínského Bufetu

Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce – tipy a triky, jak připravit extra křupavé a super šťavnaté kuře, prozradil kuchař z karlínského Bufetu

Novinky
Mixér: oceněná čokoláda, kávové předplatné, morning disco nebo nová pobočka známých lahůdek

Mixér: oceněná čokoláda, kávové předplatné, morning disco nebo nová pobočka známých lahůdek

Prostřeno!
Premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje už 25. srpna. Soutěžící připraví langoše

Premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje už 25. srpna. Soutěžící připraví langoše

Recepty
Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Maso
Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Sladké
Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Recepty
Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč Těstoviny

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Sladké
Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Maso
Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Recepty

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli Recepty

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku Zelenina

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Recepty
Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem Nápoje

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod Polévky

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod

Mavromatika  – řecká fazolová polévka s tymiánem Recepty

Mavromatika – řecká fazolová polévka s tymiánem

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí Předkrmy a chuťovky

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Sladké
Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink Sladké

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí! Saláty

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Recepty
Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře Ryby a mořské plody

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto Maso

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

prima-cnn-news

Pět klíčových bodů, které vzešly z jednání v Bílém domě: Sliby o bezpečnosti Ukrajiny i jednota Poslanec spáchal sebevraždu ve finském parlamentu, píší média. Na místě zasahuje policie Durčák: Zelenskyj v Bílém domě stáhl ocas. Trumpovi se možná opravdu podaří konflikt ukončit

prima-zeny

Zrádci 2025: Představujeme první pětici hráčů druhé řady Zrádci a věrní se představují. Daniela Brzobohatá nasazuje poker face: Jsem hráčka Češi neumějí jíst příborem. Pohlreichovi ale při stolování vadí jiný zlozvyk. Elektronika

prima-zoom

Kolik váží největší známý objekt vesmíru? Video zachytilo obří strašilku dlouhou jako předloktí. Snadno si ji spletete s klackem Ztracená kapitola lidské evoluce: V Etiopii objevili nový druh žijící po boku našich předků

prima-fresh

Smažené kuře v podmáslí v máslové briošce – tipy a triky, jak připravit extra křupavé a super šťavnaté kuře, prozradil kuchař z karlínského Bufetu Mixér: oceněná čokoláda, kávové předplatné, morning disco nebo nová pobočka známých lahůdek Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

prima-cool

Sněhurka prý propadla kvůli Izraeli Skvělá zpráva ze světa Pána prstenů. V příštím filmu budou dvě zásadní postavy Martyho frky: Tátu málem vyhodili z práce, směje se kontroverzní Řezník

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Ewa Farna žije v luxusní vile za Prahou. Manžel zdědil dům na Novém Světě Samosběr cibule 2025: Šance, jak ušetřit a mít na zimu kvalitní cibuli Zařiďte dětský pokoj podle feng-šuej. Vytvořte prostor pro hraní, učení i odpočinek

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.