Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Kamila Ulčová

Hit týdne

Další hity

Pistáciové hvězdičky

Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Miso – japonský pramen chuti a zdraví, který stojí za to objevit

Miso - japonský pramen chuti a zdraví

Miso - japonský pramen chuti a zdraví Zdroj: iStock

  • Zavřít
Miso - japonský pramen chuti a zdraví

Miso - japonský pramen chuti a zdraví Zdroj: iStock

Miso je, bez přehánění, malý potravinový zázrak. Japonci snídají miso polévku každý den a jejich dlouhověkost je pro tradiční pastu tou nejlepší reklamou. “Miso" v překladu znamená “pramen chuti”, ale tato zajímavá potravina by si zasloužila i přídomek “pramen zdraví a života”.

Seznam.cz banner

Pokud ochutnáte základní miso polévku, pravděpodobně si ji zamilujte pro výraznou, lehce navinulou a slanou chuť, která glutamátem rozmazlenému jazyku Evropana sedí. Na rozdíl od temných tajemství, které skrývá kostka českého bujónu, v miso pastě najdete jen samé báječné a zdravé věci. Miso pasta se vyrábí ze směsi sójových bobů, kvalitní mořské soli a rýže kóji, které se společně nechají vykvasit. Právě ušlechtilá plíseň kóji neboli kropidlák rýžový působí ve směsi jako fermentační činidlo a způsobuje kvasné procesy. Miso pasta může v dubových sudech zrát až tři roky, ale zkušené japonské kuchařinky si ji běžně vyrábějí doma.

Miso pasta je doslova zázrak na lžičce. A jedna z nejlepších se vyrábí kousek za Prahou
Novinky

Miso pasta je doslova zázrak na lžičce. A jedna z nejlepších se vyrábí kousek za Prahou

Fermentované potraviny zažívají velký návrat a jsou velice prospěšné lidskému organismu. Japonci miso pastu znají už přes 2500 let a není žádným tajemstvím, že také její konzumace přispívá k pověstné dlouhověkosti obyvatel ostrovů vycházejícího slunce. Miso je jednoznačně jedním z nejsilnějších přírodních probiotik, obsahuje enzymy účinné při detoxikaci organismu, schopné bojovat proti radioaktivitě a umělým chemikáliím z půdy. Navíc váš jídelníček obohatí o cenný a poměrně vzácný vitamín B12, spoustu železa a minerálních látek. Na základě výsledků z japonského Národního onkologického centra doporučují lékaři konzumaci miso pasty při onkologické terapii a jako účinnou prevenci proti nádorovým onemocněním.

Vyzkoušejte svěží okurkový salát s miso dresinkem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Okurkový salát s miso dresinkem podle Zdeňka Pohlreicha

Miso je prostě superpotravina, o jejímž přínosu lidkému zdraví nelze pochybovat. Japonci rozlišují mnoho druhů miso pasty, ale nám pro začátek postačí vědět, že čím je odstín pasty tmavší, tím je chuťově výraznější. Bílé miso je pro první seznámení nejvhodnější, chutná jemně a nasládle. Pokud vám zachutná, můžete se poohlédnout po žluté, červené až tmavě hnědé variantě, kterou je třeba dávkovat už velmi opatrně. Ve své podstatě je miso pasta japonskou obdobou koncentrovaného bujónu a stejně se používá.

Nejběžnější možností je použít miso do polévky. Základ se pak dá různě ochutit masem, zeleninou, houbami a v japonské kuchyni nejčastěji mořskou řasou wakame. Ta se dá, podobně jako miso, sehnat nejen ve specializovaných obchodech, ale už i ve větších řetězcích s potravinami. Samotná polévka je velice jednoduchá, stačí předem namočené řasy povařit zhruba 5 minut s vybranou zeleninou a odstavit z plamene. Poté do vývaru vmícháte miso pastu, která se v žádném případě nesmí vařit, aby nepřišla o své cenné vlastnosti. Při dávkování počítejte půl lžičky miso na jednu porci.

Miso polévka s kedlubnou a houbami podle Chili Ta Thuy – zahřeje, zasytí a posílí imunitu Polévky

Miso polévka s kedlubnou a houbami podle Chili Ta Thuy – zahřeje, zasytí a posílí imunitu

13
Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho Těstoviny

Linguine s máslem, miso, šiitaké a špenátem podle Yotama Ottolenghiho

15
Ramen polévka z vepřového boku s miso pastou z pomalého hrnce Polévky

Ramen polévka z vepřového boku s miso pastou z pomalého hrnce

22
Pečený losos s ořechovou krustou a miso pastou – slavnostní recept s asijským švihem Ryby a mořské plody

Pečený losos s ořechovou krustou a miso pastou – slavnostní recept s asijským švihem

17
Miso polévka s rýžovými nudlemi, mořskou řasou a houbami shitake Polévky

Miso polévka s rýžovými nudlemi, mořskou řasou a houbami shitake

17
Domácí chléb s pikantním miso máslem a mozzarellou Recepty

Domácí chléb s pikantním miso máslem a mozzarellou

16
Pečené cibule s máslem ochuceným pastou miso podle Ottolenghiho Recepty

Pečené cibule s máslem ochuceným pastou miso podle Ottolenghiho

23
Pikantní miso salát s lilkem a brokolicí Recepty

Pikantní miso salát s lilkem a brokolicí

21
Květáková polévka s miso pastou Recepty

Květáková polévka s miso pastou

17
Lilky s glazurou z miso pasty a sezamu Recepty

Lilky s glazurou z miso pasty a sezamu

16
Miso rizoto s houbami a máslem Recepty

Miso rizoto s houbami a máslem

20
Máslové kuře s miso pastou a česnekem Recepty

Máslové kuře s miso pastou a česnekem

17

U polévek využití miso nekončí. Klidně můžete pastu používat místo kuchyňské soli, dát ji do těstovin, asijských omáček, salátových dresinků. Stane se nepostradatelná i při přípravě masa, jako dochucovadlo zimních polévkových krémů i při restování zeleninovo-masových pánví. Miso je vhodné do světa raw receptů, stejně ho ocení ti, kdo vynechávají lepek, drží dietu nebo se snaží snížit hladinu cholesterolu.

Polévka miso se skleněnými nudlemi a tofu
Recepty

Polévka miso se skleněnými nudlemi a tofu

27

Zkuste zítra ráno vynechat klasické pečivo se salámem a uvařte si skvělou japonskou snídaňovou miso polévku:

Na jednu porci polévky potřebujete:

  • 1 šálek čerstvé zeleninové směsi: mrkev, pórek nebo jarní cibulka, čínské zelí, růžičky květáku nebo brokolice
  • 1 lžíce mořské řasy wakame
  • 1 lžička miso pasty (raději zvolte menší množství a podle chuti přidávejte)
  • 1 pokrájená houba shitake
  • 50 g tofu
  • 1 lžička jemně nasekané jarní cibulky na ozdobení
  1. Začněte s řasou wakame, která potřebuje před samotným vařením cca 5 minut namočit do vody, aby změkla. Mezi tím si nakrájejte různé druhy zeleniny a houby shitake na menší kousky. Tofu nakrájejte na kostičky.
  2. Až se řasa nasákne vodou, povařte ji společně s nakrájenou zeleninou zhruba 5 minut. Miso pastu, odpočítanou na porce, rozmíchejte v malém množství teplé vody. Vývar odstavte z plamene, aby se nevařil a vhoďte do něj kostičky tofu. Teprve pak do polévky vmíchejte připravenou miso pastu.
  3. Podle chuti přidejte miso nebo zřeďte trochou vody. Ozdobte nasekanou jarní cibulkou a ihned podávejte.

Zdroj: autorský text, časopis Prima FRESH

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě
Přílohy

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě

10

Kamila Ulčová

Autor článku

Kamila Ulčová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo zdraví jak na to houby zelenina fermentace polévka řasy miso pasta pasta miso japonská kuchyně miso polévka miso

Návrhy pro vás

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie Sladké

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni Maso

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem Sladké

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu Maso

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku Maso

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti


Přečtěte si také

Sladké
Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Prostřeno!
Prostřeno: Kachní paštika z konfitu s opečeným toastem a ostružinovým rozvarem

Prostřeno: Kachní paštika z konfitu s opečeným toastem a ostružinovým rozvarem

Prostřeno!
Prostřeno: Kulajda s vejcem vzor 75

Prostřeno: Kulajda s vejcem vzor 75

Prostřeno!
Prostřeno: Bramborový knedlík plněný kachním konfitem, fialové zelí a pečená cibulka

Prostřeno: Bramborový knedlík plněný kachním konfitem, fialové zelí a pečená cibulka

Prostřeno!
Prostřeno: Kynuté buchty s domácí vanilkovou zmrzlinou a karamelovo-rumovým rozvarem s rozinkami

Prostřeno: Kynuté buchty s domácí vanilkovou zmrzlinou a karamelovo-rumovým rozvarem s rozinkami

Novinky
Mixér: známý podnik po rekonstrukci, rostlinná jídla v nemocnici Motol nebo nová menu i restaurace

Mixér: známý podnik po rekonstrukci, rostlinná jídla v nemocnici Motol nebo nová menu i restaurace

Maso
Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni

Soutěžící
Ondřej Tomiška by výhru investoval do cateringového podnikání

Ondřej Tomiška by výhru investoval do cateringového podnikání

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem Sladké

Cheesecake San Sebastian – španělský „spálený“ cheesecake s dokonale krémovým středem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Maso
Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu Maso

Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku Maso

Šťavnaté kuře na medu s citronem, cibulí a kurkumou – voňavý oběd z jednoho pekáčku

Zelenina
Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Přijme Rusko Trumpův mírový plán? Jedna část vzbudila v Moskvě velký rozruch, říká Just Stop přeplácení elektřiny: Češi přicházejí i o 6 tisíc korun ročně. Jak zjistit férovou cenu? Hřib ostře o Babišovi: Starý estébák se chce pomstít Pirátům. Měl by potlačit ego

prima-zeny

Milan Horn byl poradcem při natáčení Nočního operatéra. Medvídky jsem kuchal už od dětství, říká Okurkový sen Vojty Kotka se rozplynul. Kyselé nerostou, poučila ho s úsměvem jeho Radana Miss Zedníková čelí v show dotazům na tajného kluka, Prachař plánuje vlasy z Turecka

prima-zoom

VIDEO: Vlci používají lidské nástroje Dívka, která se narodila v podstatě bez mozku, měla rychle zemřít. Srdceryvný příběh však pokračuje i po 20 letech Jak vyhrát kámen, nůžky, papír? Návod od profesionálních hráčů vás učiní neporazitelnými

prima-fresh

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie Mixér: známý podnik po rekonstrukci, rostlinná jídla v nemocnici Motol nebo nová menu i restaurace Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni

prima-cool

Nové Hunger Games mají první trailer Jak vznikala nádherná hudba z Kingdom Come? Skladatel Valta u ní strávil celou dekádu svého života Skutečné finále Přátel bylo 20 let v trezoru. Ztracených 8 dílů Joeyho je konečně online

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční dárky pro děti: Jak najít ten pravý pro batole i teenagera? Vanilka, skořice, zázvor: Jak vánoční koření prospívá zdraví? Adventní věnec ze šišek vydrží v dobré kondici i v paneláku

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.