Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Milujeme dobré maso

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Buřt není špekáček a carpaccio vzniklo jako dietní jídlo. Znáte poutavou historii slavných masových pokrmů?

Tatarák není dílo Tatarů

Tatarák není dílo Tatarů Zdroj: Milujeme dobré maso

  • Zavřít
Tatarák není dílo Tatarů

Tatarák není dílo Tatarů Zdroj: Milujeme dobré maso

Původ mnoha světově proslulých jídel skrývá bizarní situace a nečekané zvraty. Nahlédněte pod pokličku a nechte se unést zajímavou historií oblíbených jídel, které běžně najdete na jídelních lístcích.

Seznam.cz banner

Hamburger nebyl vždycky hamburger

Název jídla hamburger určitě pochází z města Hamburg, jen se přesně neví, zda už z toho německého, nebo až z amerického. Každopádně německý Hamburg byl známý pro své vysoce kvalitní hovězí a místní si ho většinou umleli, ochutili a opekli. Příběhů je spousta, ale hamburger prý v Německu zdaleka neslavil takový úspěch jako ve Spojených státech, kam si ho němečtí přistěhovalci dovezli a kde povýšil téměř na národní jídlo. Lidé si ho tam oblíbili právě ve verzi s pečivem a stala se z něj rychlá svačina do ruky. Není možné vynechat ani vliv McDonalds, který sice nebyl prvním fastfoodem s hamburgery, ale svým systémem se zasloužil o to, že se tento pokrm stal známým a vyhledávaným po celém světě.

Zajímavá obměna přišla za první světové války. Tehdy se burgeru se říkalo Liberty Sandwich, protože se Američané zdráhali používat název spojený s Německem, tehdy válečným nepřítelem. S tímto alternativním názvem se můžete občas setkat i dnes.

Vyzkoušejte recepty na nejlepší burgery

Vyzkoušejte recepty na nejlepší burgery

Víte, jak vznikl párek?

Párek pochází z Frankfurtu, a to už ze 13. století. V 19. století ho jistý vídeňský řezník přinesl do Vídně a začal vyrábět párky do tenkých střívek – v Česku se výrobku říkalo „uzenka“. Ta se prodávala v páru (v párku!), nebo po nožičce, takže když lidé kupovali vídeňskou uzenku, dostali zpravidla „párek“ uzenky. A tak vznikl název párek.

Frankfurtská polévka s párkem a bramborami
Recepty

Frankfurtská polévka s párkem a bramborami

166

Špekáček, nebo buřt?

První špekáček byl představen v roce 1891 na Jubilejní zemské výstavě. Tehdy se mu ještě říkalo uzenka. Takže nám chutná už více než 125 let! V Česku se pro špekáček vžil také výraz buřt. Ve skutečnosti jde ale o dvě různé uzeniny – špekáček je menší a tučnější než buřt. Když už jsme ho nakousli, dodejme, že slovo buřt bylo ještě donedávna považováno za nespisovné a Pravidla českého pravopisu povolovala jen vuřt (z německého Wurst).

Nejlepší buřtguláš připravíte z poctivých špekáčků :). Inspirujte se naším videoreceptem

Kompletní recept najdete ZDE

Carpaccio pro hraběnku

Carpaccio vzniklo v roce 1950 v Benátkách. Vymyslel ho italský hoteliér Giuseppe Cipriani ve svém proslulém Harry’s baru. Poprvé ho naservíroval v roce 1950 hraběnce Amalii Nani Mocenigo poté, co jí lékař nařídil přísnou dietu, která zakazovala mimo jiné vařené maso. Cipriani chtěl vyhovět jejím chutím, a tak vymyslel jídlo, jehož hlavní složkou není maso vařené, ale syrové.

Plátky svíčkové nemají samy o sobě zrovna výraznou chuť, a tak ho Cipriani doplnil zálivkou. Do majonézy přidal citronovou šťávu, trochu worchesterské omáčky a kapku mléka. Maso s dresinkem vytvořilo na talíři barevnou kombinaci, která Ciprianimu připomněla obrazy italského malíře z 15. století Vittora Carpaccia, a proto pokrm pojmenoval po něm.

Hovězí carpaccio – jemně syrový zážitek má poutavou historii
Novinky

Hovězí carpaccio – jemně syrový zážitek má poutavou historii

Amerika, Rusko, anebo Francie – odkud pochází tatarák?

Skoro všechny gastronomické cesty vedou do Francie. Tatarský biftek se na přelomu 19. a 20. století stal pařížskou delikatesou, podávanou s kapary, žloutkem a cibulí, později s dijonskou hořčicí. V restauracích si ji hosté objednávali pod názvem americký steak, ale jen do chvíle, kdy se místo vejce začala servírovat tatarská omáčka. Tartar sauce jako experiment francouzských kuchařů, kteří do majonézy přimíchali kyselé okurky, česnek, šalotku a různé druhy koření, sice v souboji s vejci nezvítězila, ale název „tatarák“ už zůstal. Takže žádní Tataři žijící v Rusku, kteří si syrové maso naklepávali pod sedly koní, ale francouzský jazýček a tatarka.

Vyzkoušejte skvělý tatarák podle Zdeňka Pohlreicha. S návodným videoreceptem to půjde snáz

Kompletní recept najdete ZDE

Talián z Rybné ulice

Vařená klobáska z mladého hovězího a vepřové krkovičky se na Starém Městě poprvé rozvoněla na konci 19. století, když se v Rybné ulici usídlil italský uzenář Uggé. Lidé dali onu přezdívku nejen jemu, ale i jeho bezejmenné lahůdce, která vynikala zvláštní kořeněnou chutí. „Taliánem“, někdy také nazývaným „uggovka“ (užovka), se plnila hovězí střívka a patřil do něj pepř, zázvor, kardamom a česnek nebo tymián a citronová kůra. Schválně si někdy zkuste v pražské hospodě objednat užovku a nechte se překvapit reakci obsluhy!

View this post on Instagram

Španělský ptáček měl luxusní předky

Španělský ptáček, jak ho známe dnes, skutečně má jižanského předka – el nino envuelto, telecí závitek plněný sardelkami, cibulí, petrželkou, žloutky a drceným pepřem, byl specialitou španělských kuchařů, kteří se v 16. století přestěhovali na český dvůr Rudolfa II. První recept „Kterak se španělský ptáčci dělati mají“ se objevil v 17. století ve Strahovské knize kuchařské od Košetického. Paní Rettigová si zase pod španělským ptáčkem představovala zelný list plněný vepřovou sekaninou.

Telecí maso a sardelkovou nádivku s cibulí nebo žemlí vystřídala v 50. letech hovězí roštěná, slanina, vejce a kyselá okurka. Do teplých krajů už nám tento recept neodletěl.

Rozlítaný španělský ptáček Recepty

Rozlítaný španělský ptáček

32
Španělský ptáček Recepty

Španělský ptáček

26
Španělský ptáček podle Romana Vaňka Recepty

Španělský ptáček podle Romana Vaňka

75
Proč je španělský ptáček španělský? Česká klasika má vznešený původ Novinky

Proč je španělský ptáček španělský? Česká klasika má vznešený původ

Holanďák

Holandský řízek je ryze českého původu. S Holandskem ho spojují jen města Edam a Gouda, odkud pocházejí sýry, které se (nejen v Lokálech) strouhají do mletého bůčku a míchají společně s vejci a petrželkou. Kdy přesně a jak se holandský řízek stal českou specialitou, se nám však vypátrat nepodařilo.

Připravte šťavnatý holandský řízek se sýrem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Hot dog jako jezevčík v rohlíku

“Horký pes” své označení získal údajně v New Yorku kolem roku 1900, kde se na baseballových zápasech podávaly horké dachshund saussages. Párky v pečivu pocházející od německých přistěhovalců totiž svým tvarem připomínaly jezevčíka (německy dachsund). Pochoutku pojmenoval karikaturista T. A. Dorgan , který kresbu štěkajícího jezevčíka v rohlíku popsal v novinách jako “Hot dogs!”.

Zdroj: Milujeme dobré maso

Americký hot dog s ciderovou cibulí a čedarovou omáčkou podle pipMastera Grilování

Americký hot dog s ciderovou cibulí a čedarovou omáčkou podle pipMastera

26
Zeleninové hot dogy z mrkve a kapustový salát s fazolemi Recepty

Zeleninové hot dogy z mrkve a kapustový salát s fazolemi

24
Poctivý hot dog z grilu Recepty

Poctivý hot dog z grilu

29
Domácí hot dog s chipotle salsou podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Domácí hot dog s chipotle salsou podle Zdeňka Pohlreicha

20
Domácí hot dog Recepty

Domácí hot dog

18

Milujeme dobré maso

V restauracích a prodejnách, které spadají pod gastronomickou skupinu Ambiente, pracují s masem rádi. A o své znalosti a recepty se nebojí podělit. Na webu www.milujemedobremaso.cz najdete zajímavé články o mase i návody, jak ho nejlíp připravit, od špičkových kuchařů z Lokálu, Naše maso, Kantýny, Kuchyně a dalších podniků Ambiente.

Milujeme dobré maso

Autor článku

Milujeme dobré maso

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo maso hamburger recept pokrm carpaccio tatarský biftek párek španělský ptáček Giuseppe Cipriani

Návrhy pro vás

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera


Přečtěte si také

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Předkrmy a chuťovky
Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi

Prostřeno: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi

Prostřeno!
Prostřeno: Nadýchané lívance s tvarohovým krémem a ovocným rozvarem

Prostřeno: Nadýchané lívance s tvarohovým krémem a ovocným rozvarem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka se švestkovou omáčkou z portského vína a bramborový fondán

Prostřeno: Vepřová panenka se švestkovou omáčkou z portského vína a bramborový fondán

Prostřeno!
Prostřeno: Salát na asijský způsob

Prostřeno: Salát na asijský způsob

Sladké
Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Předkrmy a chuťovky
Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Vegetariánské
Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Vegetariánské

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Minář se vrací do vedení Milionu chvilek, očekává palbu hnojometů. Nebojím se, vzkázal Klaus: Jednání Pavla s Babišem mě šokovalo. Prezident se snaží o radikální změnu systému ON-LINE: Boj o křesla ve vedení Sněmovny vrcholí. Zuby si brousí Skopeček či Richterová

prima-zeny

Scénář Nočního operatéra se Vaculíkovi líbil hned. Herec si na Vánoce dopřeje kapra i řízek Každá komplikace je vlastně fajn, směje se Vojta Kotek problémům s chráněnými druhy Dřív jsem riskoval, dnes chci klid, říká Lukáš Vaculík. V práci sází na lidi

prima-zoom

Město s nejdelším názvem na světě Taneční mistr sexuálně zneužíval děti ve školkách. Velké množství obětí si pečlivě dokumentoval Hrála šílenou, aby odhalila týrání pacientek v blázinci. Novinářská ikona inspirovala slavný hororový seriál

prima-fresh

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

prima-cool

Jak dlouhý bude Avatar 3? Potlesk nebere konce. Tom Felton se vrátil do role Draca Malfoye a je z toho dojemné video Ďábel nosí Pradu 2: První trailer ukazuje návrat obou hlavních hrdinek

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

30 nejkrásnějších adventních přání. Co se píše k adventu? Tipy na prodloužený listopadový víkend: Objevte Kladensko a Slánsko Obložené chlebíčky za socialismu: Jaké byly nejoblíbenější?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.