Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Milujeme dobré maso

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Buřt není špekáček a carpaccio vzniklo jako dietní jídlo. Znáte poutavou historii slavných masových pokrmů?

Tatarák není dílo Tatarů

Tatarák není dílo Tatarů Zdroj: Milujeme dobré maso

  • Zavřít
Tatarák není dílo Tatarů

Tatarák není dílo Tatarů Zdroj: Milujeme dobré maso

Původ mnoha světově proslulých jídel skrývá bizarní situace a nečekané zvraty. Nahlédněte pod pokličku a nechte se unést zajímavou historií oblíbených jídel, které běžně najdete na jídelních lístcích.

Seznam.cz banner

Hamburger nebyl vždycky hamburger

Název jídla hamburger určitě pochází z města Hamburg, jen se přesně neví, zda už z toho německého, nebo až z amerického. Každopádně německý Hamburg byl známý pro své vysoce kvalitní hovězí a místní si ho většinou umleli, ochutili a opekli. Příběhů je spousta, ale hamburger prý v Německu zdaleka neslavil takový úspěch jako ve Spojených státech, kam si ho němečtí přistěhovalci dovezli a kde povýšil téměř na národní jídlo. Lidé si ho tam oblíbili právě ve verzi s pečivem a stala se z něj rychlá svačina do ruky. Není možné vynechat ani vliv McDonalds, který sice nebyl prvním fastfoodem s hamburgery, ale svým systémem se zasloužil o to, že se tento pokrm stal známým a vyhledávaným po celém světě.

Zajímavá obměna přišla za první světové války. Tehdy se burgeru se říkalo Liberty Sandwich, protože se Američané zdráhali používat název spojený s Německem, tehdy válečným nepřítelem. S tímto alternativním názvem se můžete občas setkat i dnes.

Vyzkoušejte recepty na nejlepší burgery

Vyzkoušejte recepty na nejlepší burgery

Víte, jak vznikl párek?

Párek pochází z Frankfurtu, a to už ze 13. století. V 19. století ho jistý vídeňský řezník přinesl do Vídně a začal vyrábět párky do tenkých střívek – v Česku se výrobku říkalo „uzenka“. Ta se prodávala v páru (v párku!), nebo po nožičce, takže když lidé kupovali vídeňskou uzenku, dostali zpravidla „párek“ uzenky. A tak vznikl název párek.

Frankfurtská polévka s párkem a bramborami
Recepty

Frankfurtská polévka s párkem a bramborami

163

Špekáček, nebo buřt?

První špekáček byl představen v roce 1891 na Jubilejní zemské výstavě. Tehdy se mu ještě říkalo uzenka. Takže nám chutná už více než 125 let! V Česku se pro špekáček vžil také výraz buřt. Ve skutečnosti jde ale o dvě různé uzeniny – špekáček je menší a tučnější než buřt. Když už jsme ho nakousli, dodejme, že slovo buřt bylo ještě donedávna považováno za nespisovné a Pravidla českého pravopisu povolovala jen vuřt (z německého Wurst).

Nejlepší buřtguláš připravíte z poctivých špekáčků :). Inspirujte se naším videoreceptem

Kompletní recept najdete ZDE

Carpaccio pro hraběnku

Carpaccio vzniklo v roce 1950 v Benátkách. Vymyslel ho italský hoteliér Giuseppe Cipriani ve svém proslulém Harry’s baru. Poprvé ho naservíroval v roce 1950 hraběnce Amalii Nani Mocenigo poté, co jí lékař nařídil přísnou dietu, která zakazovala mimo jiné vařené maso. Cipriani chtěl vyhovět jejím chutím, a tak vymyslel jídlo, jehož hlavní složkou není maso vařené, ale syrové.

Plátky svíčkové nemají samy o sobě zrovna výraznou chuť, a tak ho Cipriani doplnil zálivkou. Do majonézy přidal citronovou šťávu, trochu worchesterské omáčky a kapku mléka. Maso s dresinkem vytvořilo na talíři barevnou kombinaci, která Ciprianimu připomněla obrazy italského malíře z 15. století Vittora Carpaccia, a proto pokrm pojmenoval po něm.

Hovězí carpaccio – jemně syrový zážitek má poutavou historii
Novinky

Hovězí carpaccio – jemně syrový zážitek má poutavou historii

Amerika, Rusko, anebo Francie – odkud pochází tatarák?

Skoro všechny gastronomické cesty vedou do Francie. Tatarský biftek se na přelomu 19. a 20. století stal pařížskou delikatesou, podávanou s kapary, žloutkem a cibulí, později s dijonskou hořčicí. V restauracích si ji hosté objednávali pod názvem americký steak, ale jen do chvíle, kdy se místo vejce začala servírovat tatarská omáčka. Tartar sauce jako experiment francouzských kuchařů, kteří do majonézy přimíchali kyselé okurky, česnek, šalotku a různé druhy koření, sice v souboji s vejci nezvítězila, ale název „tatarák“ už zůstal. Takže žádní Tataři žijící v Rusku, kteří si syrové maso naklepávali pod sedly koní, ale francouzský jazýček a tatarka.

Vyzkoušejte skvělý tatarák podle Zdeňka Pohlreicha. S návodným videoreceptem to půjde snáz

Kompletní recept najdete ZDE

Talián z Rybné ulice

Vařená klobáska z mladého hovězího a vepřové krkovičky se na Starém Městě poprvé rozvoněla na konci 19. století, když se v Rybné ulici usídlil italský uzenář Uggé. Lidé dali onu přezdívku nejen jemu, ale i jeho bezejmenné lahůdce, která vynikala zvláštní kořeněnou chutí. „Taliánem“, někdy také nazývaným „uggovka“ (užovka), se plnila hovězí střívka a patřil do něj pepř, zázvor, kardamom a česnek nebo tymián a citronová kůra. Schválně si někdy zkuste v pražské hospodě objednat užovku a nechte se překvapit reakci obsluhy!

View this post on Instagram

A post shared by Restaurace Lokál (@lokalcz)

Španělský ptáček měl luxusní předky

Španělský ptáček, jak ho známe dnes, skutečně má jižanského předka – el nino envuelto, telecí závitek plněný sardelkami, cibulí, petrželkou, žloutky a drceným pepřem, byl specialitou španělských kuchařů, kteří se v 16. století přestěhovali na český dvůr Rudolfa II. První recept „Kterak se španělský ptáčci dělati mají“ se objevil v 17. století ve Strahovské knize kuchařské od Košetického. Paní Rettigová si zase pod španělským ptáčkem představovala zelný list plněný vepřovou sekaninou.

Telecí maso a sardelkovou nádivku s cibulí nebo žemlí vystřídala v 50. letech hovězí roštěná, slanina, vejce a kyselá okurka. Do teplých krajů už nám tento recept neodletěl.

Rozlítaný španělský ptáček Recepty

Rozlítaný španělský ptáček

26
Španělský ptáček Recepty

Španělský ptáček

21
Španělský ptáček podle Romana Vaňka Recepty

Španělský ptáček podle Romana Vaňka

69
Proč je španělský ptáček španělský? Česká klasika má vznešený původ Novinky

Proč je španělský ptáček španělský? Česká klasika má vznešený původ

Holanďák

Holandský řízek je ryze českého původu. S Holandskem ho spojují jen města Edam a Gouda, odkud pocházejí sýry, které se (nejen v Lokálech) strouhají do mletého bůčku a míchají společně s vejci a petrželkou. Kdy přesně a jak se holandský řízek stal českou specialitou, se nám však vypátrat nepodařilo.

Připravte šťavnatý holandský řízek se sýrem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Hot dog jako jezevčík v rohlíku

“Horký pes” své označení získal údajně v New Yorku kolem roku 1900, kde se na baseballových zápasech podávaly horké dachshund saussages. Párky v pečivu pocházející od německých přistěhovalců totiž svým tvarem připomínaly jezevčíka (německy dachsund). Pochoutku pojmenoval karikaturista T. A. Dorgan , který kresbu štěkajícího jezevčíka v rohlíku popsal v novinách jako “Hot dogs!”.

Zdroj: Milujeme dobré maso

Americký hot dog s ciderovou cibulí a čedarovou omáčkou podle pipMastera Grilování

Americký hot dog s ciderovou cibulí a čedarovou omáčkou podle pipMastera

19
Zeleninové hot dogy z mrkve a kapustový salát s fazolemi Recepty

Zeleninové hot dogy z mrkve a kapustový salát s fazolemi

18
Poctivý hot dog z grilu Recepty

Poctivý hot dog z grilu

22
Domácí hot dog s chipotle salsou podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Domácí hot dog s chipotle salsou podle Zdeňka Pohlreicha

12
Domácí hot dog Recepty

Domácí hot dog

14

Milujeme dobré maso

V restauracích a prodejnách, které spadají pod gastronomickou skupinu Ambiente, pracují s masem rádi. A o své znalosti a recepty se nebojí podělit. Na webu www.milujemedobremaso.cz najdete zajímavé články o mase i návody, jak ho nejlíp připravit, od špičkových kuchařů z Lokálu, Naše maso, Kantýny, Kuchyně a dalších podniků Ambiente.

Milujeme dobré maso

Autor článku

Milujeme dobré maso

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo maso hamburger recept pokrm carpaccio tatarský biftek párek španělský ptáček Giuseppe Cipriani

Návrhy pro vás

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu Sladké

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí Maso

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby Maso

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby Maso

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby


Přečtěte si také

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Předkrmy a chuťovky
Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Sladké
Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Maso
Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Ovoce
Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Novinky
Kam na kávu, oběd nebo drink během KVIFF? Tipy na podniky, které si ve Varech zamilujete

Kam na kávu, oběd nebo drink během KVIFF? Tipy na podniky, které si ve Varech zamilujete

Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Maso
Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Sladké
Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Maso
Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Dušená hovězí líčka po asijsku s mrkvovým pyré – jemné maso v omáčce plné chutí

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby Maso

Kuřecí paličky s limetkou a ostrým chilli dipem – ideální na gril i do trouby

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby Maso

Šťavnatá sekaná plněná cuketou, paprikou a slaninou – tip na výtečný oběd z trouby

Vegetariánské
Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Předkrmy a chuťovky
Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos Zelenina

Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky Předkrmy a chuťovky

Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky

Vegetariánské
Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny Vegetariánské

Zapečené papriky plněné rýží, zeleninou a bylinkami – perfektní oběd pro letní dny

Ovoce
Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem Sladké

Malinový sen – křehký koláč s tvarohovou náplní s malinovým džemem

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny Sladké

Malinové řezy s pudinkem a sněhovou čepicí – recept na letní dezert jako z cukrárny

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

ON-LINE: Douglas prozradil, co poradil jeho otec Formanovi. Padla i ostrá slova o Trumpovi Dopravní kolaps na dálnicích do Chorvatska. Obří kolony způsobil koncert pro půl milionu lidí Na Velehradě jsem před 40 lety pomohla vypískat komunisty. Od dětství mě šikanovali za víru

prima-zeny

Sledujte živě Michaela Douglase ve Varech. Stihl už kachnu, pivo i pochlubit se češtinou Červený koberec ve Varech ovládl Peroutka s vlečkou, Švandová s vnučkou a statečná Bartošková Letní novinky na prima+: Skutečný příběh Nataschy Kampusch i pokračování Elišky a Damiána

prima-zoom

Co kdyby nečekaně zmizel Měsíc? Máte pravidelné noční můry? Obrovský výzkum srovnal jejich škodlivost s kouřením a přejídáním Nález, který v Česku nemá obdoby. Obrovské keltské osídlení ukrývalo zlaté mince a šperky

prima-fresh

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Smetanová panna cotta s marinovanou rebarborou a svěžím sorbetem podle receptu z Vinografu

prima-cool

Všimli jste si Dartha Maula v Andorovi? Michael Douglas dorazil do Karlových Varů. Cítím se fantasticky, řekl herec Opustil nás Julian McMahon z Plastické chirurgie s. r. o. a Čarodějek

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Jessica Alba prodala své luxusní sídlo v Beverly Hills. Nový majitel zaplatil astronomickou částku Režisér Jan Hřebejk má dva domovy. S rodinou žije na hausbótu a v luxusní vile Vila Šafránkové a Abrháma zeje prázdnotou. Potomci se o dům ani zahradu nestarají

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.