Suroviny
Připravte frankfurtskou polévku s párkem a bramborem podle návodného videoreceptu
Postup přípravy
Na sádle nebo oleji nechte zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, přihoďte kolečka párků a orestujte.
Odstavte ze zdroje tepla, posypte paprikou, moukou a promíchejte.
Vraťte zpět na zdroj tepla, zalijte vývarem, důkladně rozmíchejte a cca 10 minut provařte. Pak přidejte na kostičky nakrájené brambory, osolte a opepřete a vařte do změknutí brambor.
Ke konci přilijte mléko a smetanu; nechte ještě chvilku probublat. Podle potřeby dochuťte a zasypejte voňavým libečkem.
MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Vyzkoušejte nové i tradiční recepty na nejlepší bramborovou polévku
Vyzkoušejte i recept na tradiční český buřtguláš podle návodného videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE: Buřtguláš – recept na klasiku, jak ji máme nejraději