Klasikou je hovězí burger se sýrem a zeleninou. Možností je ale mnohem, mnohem víc... Můžete zvolit různé druhy masa, například drůbeží není vůbec špatné a zajímavou volbou jsou také burgery z ryby, například z lososa jsou skvělé, protože maso z lososa je tučnější a má výraznou chuť.
Hitem je také tzv. pulled pork, nebo-li trhané vepřové maso. Trochu delší příprava se vám odmění neskutečnou chutí a především šťavnatostí.
Na své si přijdou i vegetariáni, do burgerů se dají dát místo masa třeba placky z červené řepy nebo luštěnin nebo na grilu připravený Portobello žampion.
Různé placičky, karbanátky nebo burgery lze samozřejmě jíst i bez housky, s jakoukoli jinou přílohou, ale co si budeme povídat. Popadnout do rukou "dvouručák" a zakousnout se do křupavé bulky, šťavnatého masa a čerstvé zeleniny doplněné dokonalou omáčkou... Je to zkrátka ideální letní jídlo! A proč "dvouručák"? Protože je tak velký, že ho jednou rukou neudržíte :)