návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Poctivý hot dog z grilu

Hodnoceno: 0x
8 porcí
do 1 hodiny
Poctivý hot dog
Autor: S vášní pro jídlo Poctivý hot dog
Grilovací sezona je v plném proudu – někteří se pouštějí do domácích burgerů, ale ani hot dogy nejsou k zahození. Zvlášť ty, které si uděláte hezky poctivě doma! :)

Článek

Špekáčky na černém pivu Foto:

22 neodolatelných jídel s uzeninami. Je libo klobásku, špekáček nebo párek?

Možná mají ne příliš dobrou pověst, ale ruku na srdce, dobrá uzenina je prostě skvělá. A pokud sáhnete po kvalitním výrobku, který je připraven z dobrého masa a prošel...

Postup

  1. Kečup: Na oleji nechte zesklovatět cibuli, pak na ni nalijte jablečný ocet a nechte odpařit.
  2. K cibuli přidejte nové koření, zalijte passatou a pod pokličkou nechte probublávat 10 minut.
  3. Na závěr přidejte trochu cukru, soli a kečup rozmixujte ponorným mixérem najemno.
  4. Sriracha majonéza: V misce promíchejte majonézu se srirachou a na závěr vmíchejte limetkovou šťávu.
  5. Sladkokyselá cibulka: Na oleji za stálého míchání nechte opékat cibuli do světle zlaté barvy, což trvá asi 10 minut.
  6. K cibuli přidejte vinný ocet, nechte odpařit, vmíchejte třinový cukr a špetku soli a společně nechte dopéct do tmavě zlatavé barvy. Nechte vychladnout.
  7. Salsa z kukuřice: Kukuřici promíchejte s nakrájenými rajčaty, najemno nasekanou červenou cibulí a koriandrem. Zeleninu zalijte olivovým olejem a dosolte. Nechte odležet.
  8. Kompletace: Housky je dobré před podáváním trochu opéct na grilu. Do rozkrojených housek položte opečenou klobásku a podle chuti a přání strávníků přidejte již hotové oblohy nebo nechte na každém, ať si obloží sám.

S vášní pro jídlo Foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světa připravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!