Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Předkrmy a chuťovky
Předkrmy a chuťovky
Veronika KOKO Šmehlíková
Pin it

Hit týdne

Další hity
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

KOKO ve varu: Slaný palačinkový dort s dvojí náplní

Koko ve varu (22) - upoutávka

Moje hodnocení
16x

Palačinkový dort býval hvězdou předrevoluční gastronomie. Veronika KOKO Šmehlíková se tento týden věnuje retro pokrmům, ke kterým má nostalgický vztah. Ovšem přetváří je v moderní kousky, které chuťově obstojí i dnes! Třeba tento slaný dort, který trochu připomíná lasagne, se bude skvěle vyjímat například na dětské párty.

4 porce
90 minut
Seznam.cz banner

Palačinky

  • plnotučné mléko 500 ml
  • vejce 2 ks
  • hladká mouka cca 220 g
  • sůl 1/2 lžičky
  • rostlinný olej (na smažení)

Zelená náplň

  • česnek 5 stroužků
  • smetana na vaření (12%) 150 ml
  • listový špenát (sekaný, mražený) 250 g
  • smetanový sýr (nebo žervé) 100 g
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Červená náplň

  • drcená rajčata 250 g
  • oregano 1 lžíce
  • cukr 1 lžíce
  • sůl 1 lžička

Kompletace

  • šunka 200 g
  • mozzarella (na zapékání) 500 g
  • bazalka (k servírování)

Postup přípravy

  1. Do misky dejte mléko, vejce, sůl a prošlehejte. Postupně do směsi přidávejte mouku a opět pořádně prošlehejte, ať v těstu nejsou hrudky. Na rozehřáté palačinkové pánvi rozetřete mašlovačkou pár kapek oleje. Plotýnku nechte na středním výkonu. Nalijte naběračkou asi 70 ml směsi na pánev (průměr dna 22 cm) a rychle ho po pánvi rozlévejte do krajů. Po minutě palačinku obraťte a další půl minutu dopečte. Mezi každou palačinkou stačí přidat jen pár kapek oleje.
  2. Zelenou náplň připravte v hlubší pánvi – nejdříve smíchejte smetanu a mražený špenát, pak začněte zahřívat. Když se špenát rozpustí, zahustěte směs krémovým sýrem a dochuťte prolisovaným česnekem, solí a pepřem.
  3. Na červenou náplň stačí v misce smíchat drcená rajčata s bazalkou, oreganem, trochou cukru a soli. Nastrouhejte také mozzarellu k zapékání (ta je mnohem vhodnější pro toto použití než ta v nálevu, protože neobsahuje tolik vody). Šunku můžete překrájet na proužky, ale není to podmínkou.
  4. Konečně začněte vrstvit a skládat dort dohromady. Je potřeba minimálně 8–10 palačinek, aby byl dort dostatečně vysoký. A aby se konstrukce nezhroutila, chce to buď dortovou otevírací formu, s tou je to nejjednodušší, anebo prostě jinou nádobu kulatého tvaru, která odpovídá velikosti palačinek.
  5. Přiklapněte pečicí papír na dno dortové formy, zvenku ho odstřihněte, aby překukoval jen kousek. Úplně dospod vložte první palačinku, na ni zelenou náplň a trochu strouhaného sýra. Poté další palačinku a na ni červenou náplň, trochu sýra a šunky. Zase další palačinku a zase zelenou – a takhle to střídejte, dokud máte náplně, palačinky a prostor ve formě. Na vrchu to zakončete trochou červené náplně, a naopak větším množstvím sýra, aby se horní palačinka pěkně zapekla. Měla by vlastně vypadat trochu jako pizza.
  6. Vložte do předehřáté trouby na 170 °C a hlídejte vršek dortu. Kdyby sýr tmavnul moc rychle, přikryjte dort alobalem. Vše se bude zapékat cca 30-40 minut. Než do hotového dortu zakrojíte, je potřeba ho nechat minimálně 15 minut chladnout, aby zpevnil. Můžete ho připravit i půl dne nebo den předem, a pak ho ztuhlý a vychlazený krájejte a až jednotlivé porce ohřívejte – tak je pak každá porce nejestetičtější.
  7. Palačinky můžete nahradit kupovanými tortillami. Tím, že jsou pevnější, jde celkem jednoduše dortu vytvořit i stěny. Stačí jednu rozkrájet na čtyři pruhy a vyložit okraje. Další tortillu dáte úplně dolů a vyložíte dno. A pak už postupujete obdobně. Tortilly jsou o něco hutnější než palačinky, takže počítejte s tím, že nasají ještě o něco víc omáček než palačinky, ale výsledek je vláčný a prakticky bez práce.
PRIMA TIP: Místo palačinek můžete také použít kupované pšeničné tortilly.

KOKO ve varu: Slaný palačinkový dort s dvojí náplní

KOKO ve varu: Slaný palačinkový dort s dvojí náplní Zdroj: FTV Prima

  • Zavřít
KOKO ve varu: Slaný palačinkový dort s dvojí náplní

KOKO ve varu: Slaný palačinkový dort s dvojí náplní Zdroj: FTV Prima

Všechny kompletní epizody pořadu KOKO ve varu najdete ZDE

KOKO ve varu: Každodenní inspirace, recepty, rady i osvědčené pokusy v jediném pořadu
Novinky

KOKO ve varu: Každodenní inspirace, recepty, rady i osvědčené pokusy v jediném pořadu

Vyzkoušejte i další recepty od Veroniky KOKO Šmehíkové

KOKO ve varu: Fermentovaný tvaroh s pečenou karotkou a miso dresinkem Vegetariánské

KOKO ve varu: Fermentovaný tvaroh s pečenou karotkou a miso dresinkem

20
KOKO ve varu: Hovězí steak se zeleným chřestem, pečenými bramborami a chimichurri z medvědího česneku Maso

KOKO ve varu: Hovězí steak se zeleným chřestem, pečenými bramborami a chimichurri z medvědího česneku

26
KOKO ve varu: Delikátní krém z bílého chřestu s medvědím česnekem a krutony Polévky

KOKO ve varu: Delikátní krém z bílého chřestu s medvědím česnekem a krutony

15
KOKO ve varu: Vepřová panenka Wellington v listovém těstě Maso

KOKO ve varu: Vepřová panenka Wellington v listovém těstě

23
KOKO ve varu: Čokoládový fondán s malinovou omáčkou Sladké

KOKO ve varu: Čokoládový fondán s malinovou omáčkou

21
KOKO ve varu: Napařované dim sum knedlíčky Shu-Mai s vepřovým masem a krevetami Recepty

KOKO ve varu: Napařované dim sum knedlíčky Shu-Mai s vepřovým masem a krevetami

19
KOKO ve varu: Kuřecí čína s houbami a univerzální čínskou omáčkou Maso

KOKO ve varu: Kuřecí čína s houbami a univerzální čínskou omáčkou

26
KOKO ve varu: Belgický tatarák s domácími hranolky Maso

KOKO ve varu: Belgický tatarák s domácími hranolky

19
KOKO ve varu: Francouzská cibulačka z červené cibule se sýrovými tousty Polévky

KOKO ve varu: Francouzská cibulačka z červené cibule se sýrovými tousty

15
KOKO ve varu: Sváteční pečené kuře s bramborami hasselback a zelenými fazolkami Kuře

KOKO ve varu: Sváteční pečené kuře s bramborami hasselback a zelenými fazolkami

23
KOKO ve varu: Jarní zelené rizoto s hráškem, špenátem a sýrovým chipsem Recepty

KOKO ve varu: Jarní zelené rizoto s hráškem, špenátem a sýrovým chipsem

14
KOKO ve varu: Velikonoční skotské vejce s jarními bylinkami Maso

KOKO ve varu: Velikonoční skotské vejce s jarními bylinkami

25

Vyzkoušejte báječné recepty na sladké i slané palačinky

Vyzkoušejte báječné recepty na sladké i slané palačinky

Připravte si výtečné palačinky podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Zdroj receptu

Veronika KOKO Šmehlíková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky dort retro lasagne palačinka KOKO ve varu

Návrhy pro vás

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Ovládněte tajemství kouřového aroma a uďte jako profík. Poradíme, jak udit maso, uzeniny, ryby i sýry

Ovládněte tajemství kouřového aroma a uďte jako profík. Poradíme, jak udit maso, uzeniny, ryby i sýry

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Prostřeno!
Prostřeno: Těstoviny s rajčatovou omáčkou a masové kuličky na červeném víně

Prostřeno: Těstoviny s rajčatovou omáčkou a masové kuličky na červeném víně

Prostřeno!
Prostřeno: Salát s gratinovanými hruškami s gorgonzolou a pistáciemi, variace sýrů

Prostřeno: Salát s gratinovanými hruškami s gorgonzolou a pistáciemi, variace sýrů

Prostřeno!
Prostřeno: Květákový krém se slaninou, rukolou a volským okem

Prostřeno: Květákový krém se slaninou, rukolou a volským okem

Prostřeno!
Prostřeno: Dort s malinami a lesním ovocem

Prostřeno: Dort s malinami a lesním ovocem

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Odporné ruské vítězství a zničení Ukrajiny. Výsledek války prověří podle Šándora jednotu Západu RADAR: Do Česka vtrhla zima, sněžit má i v nížinách. Podívejte se, kdy napadne u vás Bílý dům v utajení jedná s Ruskem, odhalil server. Vzniká nový mírový plán pro Ukrajinu?

prima-zeny

Zklamání Ondřeje nesou zrádkyně těžce. Mia s Danielou se dočkaly pohledu plného pohrdání Vojta Kotek poprvé přiznal strach. Jeho ovce trápí průjem a farmu smetla bouře Marcell stále důvěřuje Mie. Věrní jsou po odchodu MJ zoufalí. Nevědí, kdo jsou zrádci

prima-zoom

Největší požár v Praze zaměstnal 1000 hasičů Hitlerův trumf selhal. Spojenci pokročilou technologii zastavili chirurgickým bombardováním Fotka roku? Dokonalý snímek parašutisty před žhavým povrchem Slunce se plánoval dlouhé týdny

prima-fresh

Ovládněte tajemství kouřového aroma a uďte jako profík. Poradíme, jak udit maso, uzeniny, ryby i sýry Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

prima-cool

VIDEO: První trailer Odvážné Vaiany Tom Cruise si konečně převzal Oscara. Podívejte se na jeho dojemnou děkovnou řeč První fotky z nejočekávanější filmové fantasy. Adaptace herního fenoménu vypadá nádherně

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Nápis Home, košíky či obří hodiny. Těchto kuchyňských dekorací se zbavte Adventní kalendář potěší každého. 10 DIY nápadů pro děti i dospělé Vánoce podle zvěrokruhu: Shodnete se doma na vánočních dekoracích?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.