Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Veronika KOKO Šmehlíková
Pin it

Hit týdne

Další hity
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

KOKO ve varu: Vepřová panenka Wellington v listovém těstě

Koko ve varu (7) - upoutávka

Moje hodnocení
23x

Úprava vepřové panenky Wellington je už kousek z vyšší gastronomie. Ale s podrobným postupem, který ve svém pořadu prozradila Veronika Šmehlíková, tuhle efektní lahůdku hravě zvládnete.

4 porce
120 minut
Seznam.cz banner

Špenátová palačinka

  • baby špenát 60 g
  • hladká mouka 100 g
  • vejce 1 ks
  • mléko 250 ml
  • sůl 1 špetka
  • olej (na smažení)

Houby a maso

  • žampiony (hnědé) 300 g
  • tymián 2 snítky
  • olivový olej (nebo přepuštěné máslo)
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)
  • vepřová panenka 1 ks
  • dijonská hořčice 2 lžičky

Těsto

  • listové těsto (máslové)
  • sušená šunka (nebo prosciutto crudo) 3–4 plátky
  • vejce (rozšleháné) 1 ks
  • sůl (vločková)

Omáčka

  • demi-glace 100 g
  • máslo 50 g
  • pepř (čerstvě namletý)

Postup přípravy

  1. Špenátová palačinka: Všechny suroviny na palačinku a špetku soli dejte do mixéru a promixujte dohladka na zelenou tekutou hmotu.
  2. Rozehřejte velkou nepřilnavou pánev, kápněte trošku olivového oleje a vlijte naběračku zeleného těsta. Rozlijte po dně pánve. Po minutě až minutě a půl obraťte a dopékejte půl minuty.
  3. Postupujte tak s každou další palačinkou (i když na Wellington budete potřebovat jen jednu, ostatní se hodí třeba k naplnění a zapečení příští den, anebo palačinky nakrájejte na tenké proužky a vytvořte jarní zelené celestýnské nudle do vývaru).
  4. Houbová směs: Velké žampiony překrájejte na půlky nebo čtvrtky, malinké můžete nechat v celku. Vložte je do kutru a rozsekejte na malinké kousíčky – bude to potřeba rozdělit na 2 nebo 3 dávky.
  5. Rozpalte velkou pánev, přidejte lžíci oleje nebo přepuštěného másla a začněte je restovat. Jde o to, aby ztratily co nejvíce vody. Ke konci osolte, opepřete a přidejte tymián. Když už je směs suchá a hodně ztratila na objemu, přesypejte žampiony na velký talíř a nechte chladnout.
  6. Panenka: Během toho odblaňte a očistěte panenku. Odřízněte palec i špičku, aby vznikl co nejpravidelnější válec. Odřezky nechte do mrazáku třeba na nudličky na čínu nebo do těstovin.
  7. Panenku osušte papírovou utěrkou, pořádně osolte a promasírujte olivovým olejem.
  8. Na velmi horké pánvi panenku nechte ze všech stran zatáhnout, vždy asi minutu. Nezapomeňte ji opéct z obou stran i nastojato. Ke konci opepřete a nechte chladnout. Vydatně ji potřete dijonskou hořčicí. Maso i houbová směs musí zchladnout.
  9. Kompletace: Nejdříve jedné palačince ořízněte okraje, aby vznikl čtverec. Položte ji na kus potravinové fólie, na ni rozložte plátky sušené šunky. Na ně rozprostřete žampionovou směs, přikryjte další fólií a vyválejte válečkem. Je potřeba, aby poslední centimetr okrajů šunky zůstal už nepokrytý žampiony. Horní fólii odstraňte.
  10. Nyní k jedné straně posaďte panenku a zaviňte tak, aby vznikl balíček se šunkou všude na povrchu. Spodní fólií vše utáhněte a dejte odpočívat do lednice.
  11. Během toho vyválejte listové těsto. Prošlehejte vajíčko. Z těsta vykrojte obdélník o něco větší, než budete na zabalení balíčku s panenkou potřebovat. Těsto po celém povrchu potřete rozšlehaným vajíčkem. Vybalte balíček z fólie a zaviňte do těsta pěkně napevno. Případný zbytek podélně odkrojte. Na stranách je těsto také potřeba pořádně utáhnout, můžete ho spojit pomocí vidličky. Takto připraveného Wellingtona můžete dát buď péct, anebo ho nechat v lednici, aby čekal na svou chvíli.
  12. Než budete chtít Wellingtona upéct, roztopte troubu na 180 °C. Místo mřížky do ní vložte plochý plech, aby se nahříval rovnou od začátku spolu s troubou – to je důležité proto, aby se těsto rychle opeklo na spodní části a nebylo následně rozmočené.
  13. Když je trouba předehřátá, dejte balíček na kus pečicího papíru. Důkladně potřete zbytkem rozšlehaného vajíčka. Můžete vytvořit mozaiku neostrou stranou nože, můžete také zdobit vločkovou solí nebo vykrájenými ornamenty ze zbylého listového těsta. Opatrně vložte na rozpálený plech a dejte péct.
  14. Když je těsto už mírně zapečené, vpíchněte doprostřed válečku teploměr a hlídejte vnitřní teplotu. Vyndejte panenku z trouby ve chvíli, kdy má 46 °C. V průběhu dalšího asi čtvrthodinového odpočinku mimo troubu teplota ještě o cca 12 stupňů vzroste. A na 58 °C je panenka pěkně růžová.
  15. Omáčka: Nakonec připravte omáčku, vhodná je k tomu demi-glace, která už se dá koupit. Takže pokud zvolíte tuhle možnost, rozpusťte ji v malém rendlíku, stáhněte z ohně, přidejte máslo, počkejte, než se rozpustí. Ochutnejte, případně šťávu dosolte nebo dopepřete a je hotovo. Nakrájejte maso a servírujte s ohřátou omáčkou.
  • Celou 10. epizodu KOKO ve varu s receptem na panenku Wellington si můžete přehrát ZDE
Vepřová panenka Wellington v listovém těstě

Vepřová panenka Wellington v listovém těstě Zdroj: FTV Prima

  • Zavřít
Vepřová panenka Wellington v listovém těstě

Vepřová panenka Wellington v listovém těstě Zdroj: FTV Prima

Všechny kompletní epizody pořadu KOKO ve varu najdete ZDE

KOKO ve varu: Každodenní inspirace, recepty, rady i osvědčené pokusy v jediném pořadu
Novinky

KOKO ve varu: Každodenní inspirace, recepty, rady i osvědčené pokusy v jediném pořadu

Vyzkoušejte i další recepty z pořadu KOKO ve varu

KOKO ve varu: Čokoládový fondán s malinovou omáčkou Sladké

KOKO ve varu: Čokoládový fondán s malinovou omáčkou

21
KOKO ve varu: Francouzská cibulačka z červené cibule se sýrovými tousty Polévky

KOKO ve varu: Francouzská cibulačka z červené cibule se sýrovými tousty

15
KOKO ve varu: Sváteční pečené kuře s bramborami hasselback a zelenými fazolkami Kuře

KOKO ve varu: Sváteční pečené kuře s bramborami hasselback a zelenými fazolkami

23
KOKO ve varu: Jarní zelené rizoto s hráškem, špenátem a sýrovým chipsem Recepty

KOKO ve varu: Jarní zelené rizoto s hráškem, špenátem a sýrovým chipsem

14
KOKO ve varu: Velikonoční skotské vejce s jarními bylinkami Maso

KOKO ve varu: Velikonoční skotské vejce s jarními bylinkami

25

Zdroj receptu

Veronika KOKO Šmehlíková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky panenka Wellington listové těsto palačinka šunka KOKO ve varu

Návrhy pro vás

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku Recepty

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku Maso

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý Sladké

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem Maso

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak Maso

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie Sladké

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni Maso

Domácí vepřový prejt se zelným salátem – tradiční zabijačková pochoutka z českého venkova, kterou můžete připravit i doma v kuchyni


Přečtěte si také

Recepty
Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku

Maso
Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Medové cukroví, které se rozplývá na jazyku! 5 jednoduchých tipů, jak ho připravit

Medové cukroví, které se rozplývá na jazyku! 5 jednoduchých tipů, jak ho připravit

Sladké
Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Sladké
Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot

Maso
Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Nápoje
Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Maso
Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Čokoládový dort jako obří sušenka – vláčný, intenzivní a překvapivě jednoduchý

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot Sladké

Švestková galetka z máslového těsta a tvarohu – originální způsob, jak zužitkovat kompot

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie Sladké

Půvabné španělské polvorones – lahodné mandlové vánoční sušenky z Andalusie

Maso
Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem Maso

Pivní vepřová krkovička – poctivá pečeně s karamelovým nádechem

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak Maso

Otevřené taco placky s mletým hovězím masem – mexická klasika trochu jinak

Zelenina
Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Nápoje
Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Neprojevili jste žádnou vděčnost, spílá Trump ukrajinskému vedení. Kritizuje i Evropu Žádné tepláky, zakázala žákům škola v Brně „neslušné“ oblečení. Podle inspekce na to nemá právo Vláda může brzy vzniknout, mám dohodu s Pavlem, prohlásil Babiš. Nastínil i termín

prima-zeny

Nejkrásnější adventní trhy? Vyrazte do Vídně. Máme tipy, kam zajít, a kde si užijí i děti Milan Horn byl poradcem při natáčení Nočního operatéra. Medvídky jsem kuchal už od dětství, říká Okurkový sen Vojty Kotka se rozplynul. Kyselé nerostou, poučila ho s úsměvem jeho Radana

prima-zoom

TEST: Vidíte zelenou nebo modrou? Nově objevené ložisko zlata je gigantické. Má hodnotu 4,5 bilionu korun Mráz a sníh v Česku: Meteorologové prozradili nejlepší místa na stavbu sněhuláků

prima-fresh

Zapečené halušky se dvěma sýry a slaninou – slovenská klasika přímo z pekáčku Jitrnice pečené s jablky a sušenými švestkami – tradiční zabijačková pochoutka v lahodném podzimním kabátku Medové cukroví, které se rozplývá na jazyku! 5 jednoduchých tipů, jak ho připravit

prima-cool

O čem bude 3. série Wednesday? Recenze: Výborný čínský mobil? Odhalujeme silné a slabé stránky OnePlus 15 Jak vznikala nádherná hudba z Kingdom Come? Skladatel Valta u ní strávil celou dekádu svého života

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoční dárky pro děti: Jak najít ten pravý pro batole i teenagera? Vanilka, skořice, zázvor: Jak vánoční koření prospívá zdraví? Adventní věnec ze šišek vydrží v dobré kondici i v paneláku

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.