Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Maso
Maso
Vaříme lehce
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami Zdroj: Vaříme lehce

  • Zavřít
Dušené hovězí
s rajčaty a olivami

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami Zdroj: Vaříme lehce

Moje hodnocení
3x

S příchodem jara se nemusíte loučit s dlouho dušeným masem se zeleninou z jednoho pekáče. Naopak, trouba odvede práci za vás, zatímco vy vyrazíte na procházku. A až se vrátíte hladoví a prochladlí, přivítá vás libá vůně pečínky.

4 porce
240 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • hovězí zadní (kýta, květová špička) 800 g
  • cibule 1 ks
  • řapíkatý celer 1 řapík
  • mrkev 1 ks
  • olivový olej 2 lžíce
  • česnek 2 stroužky
  • rajský protlak 1/2 lžíce
  • krájená rajčata 400 g (1 plechovka)
  • hovězí vývar (horký, nebo voda) 600 ml
  • bobkový list 1–2 ks
  • rozmarýn 2 snítky
  • tymián 4 snítky
  • brambory (malé) 500 g
  • zelené olivy 1 hrst
  • černé olivy 1 hrst
  • hladkolistá petržel 1 hrst
  • sůl
  • pepř (čerstvě namletý)

Poklady belgické kuchyně: Vlámská karbonáda – dušené hovězí maso na černém pivu Maso

Poklady belgické kuchyně: Vlámská karbonáda – dušené hovězí maso na černém pivu

3
Tradiční francouzský kotlík pot-au-feu – tak trochu jiný hovězí vývar Maso

Tradiční francouzský kotlík pot-au-feu – tak trochu jiný hovězí vývar

8
Francouzská klasika: Hovězí maso na červeném víně z pomalého hrnce Maso

Francouzská klasika: Hovězí maso na červeném víně z pomalého hrnce

14
Hovězí žebra s bramborami a omáčkou poutine připravená v pomalém hrnci nebo v troubě Maso

Hovězí žebra s bramborami a omáčkou poutine připravená v pomalém hrnci nebo v troubě

8
Voňavý kotlíkový guláš z hovězího masa s klobásou, bramborem a jablečným moštem Maso

Voňavý kotlíkový guláš z hovězího masa s klobásou, bramborem a jablečným moštem

15
Hovězí loupaná plec po cikánsku s rýží podle Jana Punčocháře Maso

Hovězí loupaná plec po cikánsku s rýží podle Jana Punčocháře

7
Bò kho – Vietnamské pomalu vařené hovězí s citronovou trávou, badyánem a kořenovou zeleninou Maso

Bò kho – Vietnamské pomalu vařené hovězí s citronovou trávou, badyánem a kořenovou zeleninou

6
Čínské dušené hovězí s brambory a mrkví – tak trochu jiný guláš, který se vyplatí vařit ve velkém Maso

Čínské dušené hovězí s brambory a mrkví – tak trochu jiný guláš, který se vyplatí vařit ve velkém

10
Hovězí líčka dušená s rajčaty s bramborovo-celerovou kaší Maso

Hovězí líčka dušená s rajčaty s bramborovo-celerovou kaší

11
Asijské dušené hovězí s pak čoi z jednoho hrnce Maso

Asijské dušené hovězí s pak čoi z jednoho hrnce

10
Pomalu pečená hovězí žebra ve francouzském stylu s červeným vínem a zeleninou Recepty

Pomalu pečená hovězí žebra ve francouzském stylu s červeným vínem a zeleninou

6
Šumavský guláš z hovězího srdce Maso

Šumavský guláš z hovězího srdce

8

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na 3cm kostky. Osolte je, opepřete a promíchejte v míse. Cibuli, celer a mrkev oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  2. Ve velkém litinovém hrnci rozehřejte 1,5 lžíce oleje. Vsypte maso a zprudka ho opékejte ze všech stran, až ztmavne. Pak ho přesuňte zpátky do mísy. Pokud by maso pustilo šťávu, opékejte ho, až se šťáva téměř všechna vypeče, a pak ji slijte k masu do mísy. Troubu předehřejte na 160 °C.
  3. Do volného hrnce vlijte zbylý olej a restujte cibuli, celer a mrkev 4 až 5 minut, až zezlátnou. Česnek oloupejte a nasekejte najemno. Přidejte ho do hrnce s rajským protlakem a půl minuty míchejte. Přilijte rajčata a vývar nebo vodu, osolte a promíchejte. Přidejte bobkový list, rozmarýn a tymián a přiklopte poklicí. Vložte do předehřáté trouby a duste 2,5 hodiny.
  4. Brambory dobře omyjte a rozpulte je, velké kousky rozkrájejte na menší. Z hrnce s masem vyjměte snítky rozmarýnu a tymiánu, na maso rozložte brambory a oboje olivy a promíchejte. Přiklopte a vraťte do trouby na 30 minut.
  5. Petrželku nasekejte nadrobno. Maso s brambory rozdělte na talíře, posypejte petrželkou a podávejte.

Připravte klasický francouzský pokrm hovězí bourguignon podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Hovězí bourguignon podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vaříme lehce

Zdroj receptu

Vaříme lehce

Martina Baťhová Vaříme lehce

Blogerka Zdravě živená, Martina Baťhová, vydala kuchařku se svými oblíbenými slanými a sladkými recepty. Spojuje je vyvážené složení, spousta zeleniny, semínek a zdravých surovin, důraz na celozrnné mouky a absenci rafinovaných cukrů a hlavně na lahodnou chuť a krásný vzhled. Svým blogem i knihou Martina ukazuje, že jíst zdravě a dobře je velmi snadné, když přijmete za své pár pravidel, vyzkoušíte nové suroviny a hlavně nevšední kombinace. Více než 90 receptů představuje jídla pro celou rodinu od rána do večera. Doplňují je praktické tipy na obměny surovin, uchování jídla v krabičce nebo podrobnější vysvětlení postupu.

Vydalo nakladatelství CPress.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky maso rajče hovězí maso mrkev guláš hrnec celer olivy

Návrhy pro vás

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak Sladké

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí Maso

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Sladké

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd Maso

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku Hlavní jídla

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Gratinované brambory s gothajem – jednoduchá večeře pro celou rodinu Hlavní jídla

Gratinované brambory s gothajem – jednoduchá večeře pro celou rodinu

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou Omáčky

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou


Přečtěte si také

Sladké
Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Maso
Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Novinky
„V Tritonu nečekejte jídlo, ale smyslový zážitek – někdy inspirovaný i Pánem prstenů,“ říká šéfkuchař Tomáš Kohút

„V Tritonu nečekejte jídlo, ale smyslový zážitek – někdy inspirovaný i Pánem prstenů,“ říká šéfkuchař Tomáš Kohút

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak připravit dokonalý steak na grilu – krok za krokem k nejlepšímu výsledku

Jak připravit dokonalý steak na grilu – krok za krokem k nejlepšímu výsledku

Novinky
Křupavá a svěží kedlubna – jarní poklad, který si zaslouží místo na vašem talíři

Křupavá a svěží kedlubna – jarní poklad, který si zaslouží místo na vašem talíři

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Maso
Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Hlavní jídla
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Hlavní jídla

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Vanilkové pudinkové řezy s jahodami – oblíbený a lehký dezert na plech Sladké

Vanilkové pudinkové řezy s jahodami – oblíbený a lehký dezert na plech

Maso
Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd Maso

Kuřecí roláda s nádivkou a masovou šťávou podle receptu z Lokálu – dokonalý sváteční oběd

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie Maso

Těhotnej kuchař: Philly cheesesteak – grilovaný hovězí steak v žemli původem z Filadelfie

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Hlavní jídla
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček Ryby a mořské plody

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Polévky
Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami Polévky

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku Předkrmy a chuťovky

Sloní žrádlo – retro chuťovka z měkkého salámu, na chlebíčky nebo na vidličku

Předkrmy a chuťovky
Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Recepty
Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Omáčky
Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí Přílohy

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

prima-cnn-news

Hádka v Partii: Politici se překřikovali, proč je kdo hrozbou. Zasáhnout musela Tománková Izrael spustil masivní operaci Gedeónovy vozy. Vojenská akce cílí na jih i sever Pásma Gazy České klasiky očima cizinců: Žebříček odhaluje nejchutnější i nejhorší jídla. Hlasujte v ANKETĚ

prima-zeny

Radko Gudas o dětech: Dcerám v randění s hokejisty bránit nebudu. Leontýnka září v divadle Režiséři, zpozorněte! Anetu Vignerovou čeká velká herecká kariéra, říká přesvědčivě Kolečko Na co si dát pozor při výběru dovolené? Pět hvězd není zárukou kvality hotelu, říká odbornice

prima-zoom

Kdy a jak skončí veškerý život na Zemi? Muž se nechal 200krát uštknout hadem, aby zachránil tisíce lidí. Jeho bláznivý plán začíná fungovat O tajemném asijském jednorožci jste možná nikdy neslyšeli. Bájné zvíře ale skutečně existuje

prima-fresh

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí „V Tritonu nečekejte jídlo, ale smyslový zážitek – někdy inspirovaný i Pánem prstenů,“ říká šéfkuchař Tomáš Kohút Jak připravit dokonalý steak na grilu – krok za krokem k nejlepšímu výsledku

prima-cool

Sydney Sweeney trefila jackpot Bruce Willis už nás svým způsobem opustil, přiznala v novém rozhovoru Demi Moore Kingdom Come 2 nadchlo vtipným novým trailerem s českou písničkou. Přišla i kritika

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Snídaně, která vám může ubrat 15 let. Tajemství dlouhověkosti podle odborníka Není to lenost, je to terapie: Proč si znovu pouštíme staré dobré seriály?

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Tereza Kerndlová o bydlení ve Španělsku. Popsala rozdíly mezi tamějšími obyvateli a Čechy Nejteplejší léto všech dob? Meteorologové varují před velkými vedry Hana Třeštíková před porodem řeší bydlení. V osmém měsíci předělávala kuchyň

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.