Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty Vegetariánské
Vegetariánské
Nový BioAbecedář
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Bez masa: Uzený tempeh s bramborami a houbami podle Hanky Zemanové

Bez masa: Uzený tempeh s bramborami a houbami podle Hanky Zemanové

Bez masa: Uzený tempeh s bramborami a houbami podle Hanky Zemanové Zdroj: Nový BioAbecedář

  • Zavřít
Bez masa: Uzený tempeh s bramborami a houbami podle Hanky Zemanové

Bez masa: Uzený tempeh s bramborami a houbami podle Hanky Zemanové Zdroj: Nový BioAbecedář

Moje hodnocení
10x

Zimní zelenina je ideální tepelně zpracovaná, díky opečení v ní obsažené cukry krásně zkaramelizují a dodají jídlu příjemnou chuť navíc. Jako zdroj bílkovin vyzkoušejte uzený tempeh, který má příjemnou konzistenci a oříškovou chuť.

4 porce
30 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • olivový olej (nebo přepuštěné máslo) 5 lžic
  • cibule 2–3 ks
  • mrkev 2–3 ks
  • česnek 2–3 ks
  • brambory 4–5 ks
  • sušený tymián 1 lžička
  • drcený kmín 2 lžičky
  • sůl (nerafinovaná) 2,5 lžičky
  • tempeh (uzený) 200 g
  • lesní houby (nebo žampiony, případně hlíva ústřičná nebo 1 hrnek sušených hub) 300 g
  • zelenina (zelená, např. 2 ks pórku nebo 250 g kapustiček)

Teplý salát z pečených brambor s kysaným zelím a tempehem podle Inspired Kitchen Vegetariánské

Teplý salát z pečených brambor s kysaným zelím a tempehem podle Inspired Kitchen

12
Onigirazu – japonské rýžové sendviče s tempehem a zeleninou Předkrmy a chuťovky

Onigirazu – japonské rýžové sendviče s tempehem a zeleninou

19
Horská čočka s kořenovou zeleninou a tempehem  Vegetariánské

Horská čočka s kořenovou zeleninou a tempehem

21
Dýňové noky s tempehovými škvarky, sušenými rajčaty a šalvějí Recepty

Dýňové noky s tempehovými škvarky, sušenými rajčaty a šalvějí

18
Pečené papriky plněné rýží a uzeným tempehem Recepty

Pečené papriky plněné rýží a uzeným tempehem

20
Cuketové rizoto s křupavým tempehem a sušenými rajčaty Recepty

Cuketové rizoto s křupavým tempehem a sušenými rajčaty

23
Restovaný tempeh s pestem z pečeného česneku a mandlí Recepty

Restovaný tempeh s pestem z pečeného česneku a mandlí

26
Stew s houbami šitake a tempehem s bramborovo-celerovou kaší Recepty

Stew s houbami šitake a tempehem s bramborovo-celerovou kaší

21
Zelňačka s uzeným tempehem Recepty

Zelňačka s uzeným tempehem

26

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahněte cibuli na širší půlměsíčky, mrkev na šikmé plátky, nahrubo nasekaný česnek, brambory nakrájené na kostky a přidejte kmín, tymián a sůl a vše společně orestujte. Pokud máte sušené houby, předem je namočte. Čerstvé lesní houby také přidejte na začátku, při restování zeleniny. Žampiony je lepší přidat později, stačí jim kratší tepelná úprava.
  2. Přilijte cca 250 ml horké vody nebo vývaru, v případě sušených hub přidejte nyní namočené houby i s tekutinou a pod pokličkou duste cca 10 minut.
  3. Potom přidejte na větší kusy nakrájený uzený tempeh, na plátky nakrájené žampiony a zelenou zeleninu – tedy pórek nakrájený na šikmé plátky nebo třeba kapustičky nakrájené na půlky.
  4. Podle potřeby podlijte ještě troškou vody a vše společně vařte pod pokličkou za občasného promíchání ještě asi 5–10 minut do změknutí brambor. Celkově by mělo být jídlo uvařené do 20 minut, ale záleží na velikosti brambor.
  5. Nepřehánějte to s vodou, nedávejte jí celkem více než 500 ml. Pokud máte v jídle moc šťávy, můžete ji nechat bez pokličky trošku odvařit nebo zahustit trošičkou mouky. Já raději přidávám vodu postupně, abych měla šťávy tak akorát a nemusela ji zahušťovat. Navíc škrob z brambor přirozeně jídlo trošku zahustí.
  6. Dochuťte dle potřeby solí, čerstvým tymiánem, popřípadě čerstvě umletým pepřem a nakrájenou zelenou cibulkou nebo jinou zelenou natí.
PRIMA TIP: Přidáte-li při restování zeleniny sladkou papriku, jídlo získá lehce gulášovou chuť a bude trošku připomínat vegetariánskou variantu tzv. buřtgulášů.

SEZÓNNÍ ZELENINOVÉ OBMĚNY:

  • Zimní varianty: cibule, mrkev, pastinák, kapustičky, kadeřávek, mangold, kapusta, zimní houby – penízovka sametonohá, hlíva ústřičná
  • Letní varianty: cibule, pórek, paprika, cuketa, listy z červené řepy nebo jiné zelené natě a divoké byliny

Vyzkoušejte také zapečený květák se sýrovou omáčkou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Neodolatelně dobrý zapečený květák se sýrovou omáčkou

Domácí hrachový tempeh s fazolemi podle KRO Kitchen
Recepty

Domácí hrachový tempeh s fazolemi podle KRO Kitchen

18

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Nový BioAbecedář

Zdroj receptu

Nový BioAbecedář

Hanka Zemanová Nový BioAbecedář

  • Kniha pro celý rok a pro celý život.
  • Vše podstatné o zdravém jídle v jedné knize.
  • Srozumitelné informace, ověřené odborníky a celostními lékaři.
  • 25 let Hančiných praktických zkušeností.
  • Po 13 letech úspěšného prodeje 3.vydání kompletně přepracované.

„Když jsem psala BioAbecedář poprvé, bylo mi kolem 33 let. Od té doby uběhlo 15 let, kdy jsem sbírala životní, studijní i kuchařské zkušenosti a sledovala, jak se mění souvislosti potravinářského průmyslu a lidského zdraví. Proto jsem se rozhodla napsat všechny kapitoly úplně nově a s čistým svědomím z poctivě odvedené práce doporučuji Nový BioAbecedář i těm z vás, kteří doma máte ten původní. Dejte ho třeba do knihovny či knihobudky nebo si ho nechte v kuchyni jako pracovní kuchařku, protože recepty se nezměnily. Vítejte v Novém BioAbecedáři, který vás naučí rozlišovat mezi potravinami a vybírat ty pravé, nejen pro vaše zdraví, ale i pro ekosystém Země.“ Hanka Zemanová

  • Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, k dostání na www.smartpress.cz
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo cibule houby zelenina bez masa hanka zemanová brambor Vegetariánské tempeh

Návrhy pro vás

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra Těstoviny

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Sněhový dort s malinovým krémem – lehký jako obláček, osvěžující jako letní vánek Sladké

Sněhový dort s malinovým krémem – lehký jako obláček, osvěžující jako letní vánek

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem Nápoje

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové Recepty

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem Sladké

Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem

Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky Maso

Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky

Pikantní zeleninové ratatouille s klobásou – slavná francouzská klasika na ostro Recepty

Pikantní zeleninové ratatouille s klobásou – slavná francouzská klasika na ostro

Malinový džem s čokoládou – sladká elegance ve sklenici Sladké

Malinový džem s čokoládou – sladká elegance ve sklenici


Přečtěte si také

Těstoviny
Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Sladké
Sněhový dort s malinovým krémem – lehký jako obláček, osvěžující jako letní vánek

Sněhový dort s malinovým krémem – lehký jako obláček, osvěžující jako letní vánek

Nápoje
Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Recepty
Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Sladké
Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem

Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem

Maso
Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky

Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Novinky
Novinky na trhu: osvěžující nápoje i merch, tlakový hrnec, dobroty na BBQ nebo snídaňové pečivo

Novinky na trhu: osvěžující nápoje i merch, tlakový hrnec, dobroty na BBQ nebo snídaňové pečivo

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra

Těstovinový orzo salát s fetou a pistáciemi – rychlý, lehký a neodolatelný Saláty

Těstovinový orzo salát s fetou a pistáciemi – rychlý, lehký a neodolatelný

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sladké
Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem

Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem

Malinový džem s čokoládou – sladká elegance ve sklenici Sladké

Malinový džem s čokoládou – sladká elegance ve sklenici

Dort Stracciatella – jednoduchý dort, který zvládne i cukrář začátečník Sladké

Dort Stracciatella – jednoduchý dort, který zvládne i cukrář začátečník

Maso
Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky

Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto Maso

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

Sekaná z Lokálu: tradiční rodinný oběd i oblíbená svačina na výlet Maso

Sekaná z Lokálu: tradiční rodinný oběd i oblíbená svačina na výlet

Maso
Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky

Vepřové kostky na másle s mrkví a hráškem – poctivé domácí jídlo jako od babičky

Nakládaný sýr feta s pečenými paprikami a kapary – esence léta uschovaná ve skleničce Předkrmy a chuťovky

Nakládaný sýr feta s pečenými paprikami a kapary – esence léta uschovaná ve skleničce

Bez masa: Jednoduché květákové kari s cizrnou, hráškem a omáčkou vonící po citronové trávě Vegetariánské

Bez masa: Jednoduché květákové kari s cizrnou, hráškem a omáčkou vonící po citronové trávě

Nápoje
Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem Nápoje

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Saláty
Svěží salát s celerem, jablkem a makrelou – nevšední kombinace, která překvapí

Svěží salát s celerem, jablkem a makrelou – nevšední kombinace, která překvapí

Grilovaný steak z tuňáka s karamelizovanou cibulí na sladkokyselo a pistáciovým pestem podle restaurace Rossopomodoro Ryby a mořské plody

Grilovaný steak z tuňáka s karamelizovanou cibulí na sladkokyselo a pistáciovým pestem podle restaurace Rossopomodoro

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve Ryby a mořské plody
7

Pečený losos s kokosovou rýží a mangovo-avokádovou salsou podle Garden and Kitchen: Luxusní chuť plná zdraví z jedné pánve

Polévky
Jihočeská kyselka aneb friko podle Pepy Nemravy – jednoduchá smetanová polévka s vejci a šťouchanými bramborami

Jihočeská kyselka aneb friko podle Pepy Nemravy – jednoduchá smetanová polévka s vejci a šťouchanými bramborami

Cuketová polévka ovoněná koriandrem – tip na snadný letní oběd Polévky

Cuketová polévka ovoněná koriandrem – tip na snadný letní oběd

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity Polévky

Játrová zavářka do polévky – tradiční doplněk silných vývarů dodá chuť i výživové benefity

Recepty
Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Šťavnatý meloun v šunkovém kabátku – svěží a super snadná jednohubka Recepty

Šťavnatý meloun v šunkovém kabátku – svěží a super snadná jednohubka

Nakládaný sýr feta s pečenými paprikami a kapary – esence léta uschovaná ve skleničce Předkrmy a chuťovky

Nakládaný sýr feta s pečenými paprikami a kapary – esence léta uschovaná ve skleničce

Recepty
Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Nakládaný sýr feta s pečenými paprikami a kapary – esence léta uschovaná ve skleničce Předkrmy a chuťovky

Nakládaný sýr feta s pečenými paprikami a kapary – esence léta uschovaná ve skleničce

Salát s pečenými meruňkami, gorgonzolou a fenyklem Saláty

Salát s pečenými meruňkami, gorgonzolou a fenyklem

Sladké
Sněhový dort s malinovým krémem – lehký jako obláček, osvěžující jako letní vánek

Sněhový dort s malinovým krémem – lehký jako obláček, osvěžující jako letní vánek

Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem Sladké

Mramorovaný koláč s červeným rybízem – sladká buchta s letním ovocem

Malinový džem s čokoládou – sladká elegance ve sklenici Sladké

Malinový džem s čokoládou – sladká elegance ve sklenici

Recepty
Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Slaná salátová granola s ořechy, semínky a ovesnými vločkami podle Karolíny Fourové

Svěží salát s celerem, jablkem a makrelou – nevšední kombinace, která překvapí Saláty

Svěží salát s celerem, jablkem a makrelou – nevšední kombinace, která překvapí

Rýžový salát s tuňákem a avokádem – zdravý a chutný oběd do krabičky Saláty

Rýžový salát s tuňákem a avokádem – zdravý a chutný oběd do krabičky

Maso
Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

prima-cnn-news

Juchelka: Decroix se zamotává jako v mučicím kole. Ať Uhlíř dokončí zprávu, zní ze STAN Bobošíková: ANO se chová jako člen Fialovy koalice. S kým si dokáže představit spolupráci? Kdy se tropická vedra vrátí do Česka? Meteorologické modely uvádějí přesné datum

prima-zeny

Marka Lamboru a Dariju Pavlovičovou spojila láska ke koním i mimo natáčení Poslední foto Jiřího Krampola. I na invalidním vozíku skvěle bavil ostatní Jaká jste princezna podle horoskopu? Objevte své královské já!

prima-zoom

Zemětřesení odnesly i velryby a běluhy Nejvzácnější slon na světě byl křížencem slona afrického a indického. Bohužel ho potkal tragický osud Další tragédie v pákistánských horách: Biatlonistka Dahlmeierová nepřežila pád kamenné laviny

prima-fresh

Penne zapečené se salsicciou a bílými fazolemi – snadný oběd plný zeleniny, masa a sýra Sněhový dort s malinovým krémem – lehký jako obláček, osvěžující jako letní vánek Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

prima-cool

Nový Vetřelec má obrovský rozpočet Potvrzeno: Nového komisaře Clouseaua hraje legendární komik. Spousta fanoušků je naštvaná, protože není bílý Anakin Skywalker se vrací. Hayden Christensen bude mít překvapivě velkou roli v dalších Star Wars

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně

prima-living

Bydlení Jiřího Krampola: Od luxusu na Vinohradech až po dům sociálních služeb Kate a William se chtějí stěhovat! Ze skromného domu míří do luxusní rezidence Vladimír Polívka zvelebuje dům po rodičích na Moravě: Nová kuchyň s vinotékou

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.