Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Špíz z kuřecích jater se slaninou

4 porce
do 30 minut
Kuřecí játra, slanina, zelenina, olej, vše napíchat na špejli a šup s tím na gril. Šéf Zdeněk Pohlreich prostě ví, jak na to. V jednoduchosti je krása!
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Kuřecí játra osolte a opepřete. Každý kousek jater zabalte do slaniny a napíchněte na špejli, kterou jste nechali přes noc namočit.
  2. Cibuli rozkrojte na čtvrtky, oloupejte a napíchněte na špejli spolu s játry.
  3. Špízy vložte na gril a opečte z obou stran.
  4. Mezitím na dno mísy nasypejte nasekanou petrželku, nakrájená rajčátka a pokapejte olivovým olejem. Osolte a opepřete. Hotové špízy přendejte do mísy a lehce obalte ve směsi s petrželkou. Můžete podávat.
Reklama

Špíz z kuřecích jater se slaninou Foto:

Špíz z kuřecích jater se slaninou Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama