Suroviny
- kuřecí játra 200 g
- šalotka 1 ks
- olivový olej 1 lžíce
- sušená rajčata 4 ks (asi 25 g)
- česnek 1 menší stroužek
- bazalka 1/2 lžíce
- sůl
- bageta
- čerstvě namletý pepř
Postup přípravy
- Játra očistěte od bílých vláken a nakrájejte je na drobné kousky. Šalotku nakrájejte na tenká půlkolečka. Rajčata nakrájejte na tenké proužky. Česnek nakrájejte najemno.
- Na pánvi rozehřejte olej, přidejte šalotku a nechte zesklovatět. Přidejte játra a promíchávejte, dokud se nezatáhnou. Přidejte rajčata, česnek, osolte a opepřete a asi minutu promíchávejte. Odstavte z plotny a vmíchejte bazalku.
- Podávejte na nakrájené bagetě.