Kuřecí kousky s pikantním čatní z kaki
Zdroj: se souhlasem Nej kaki
Kuřecí kousky s pikantním čatní z kaki
Zdroj:
se souhlasem Nej kaki
Postup přípravy:
-
Kaki oloupejte a nakrájejte na kousky. Šalotku nasekejte nadrobno.
-
V rendlíku zahřejte olej a nechte na něm zesklovatět šalotku. Přidejte nakrájené kaki a přilijte víno.
-
Směs vařte asi 20 minut. Když je tekutina zredukovaná, přidejte chilli, špetku soli, pepře a směs promíchejte.
-
Maso nakrájejte na filety a naklepejte. Osolte, opepřete a posypte kořením.
-
Plátky masa opečte na oleji dozlatova. Podávejte s čatní a přílohou podle chuti.
Kuřecí kousky spikantním čatní z kaki
Zdroj: se souhlasem Nejkaki
Kuřecí kousky spikantním čatní z kaki
Zdroj:
se souhlasem Nejkaki
Nebo vyzkoušejte švestkové čatní podle videoreceptu Karolíny Kamberské:
Nebo pokud jste si zamilovali kaki, máme pro vás hned několik dalších receptů: