Nadýchaná dutch baby palačinka s kaki

Moje hodnocení
4x

Tohle není klasická francouzská palačinka. Tahle dobrota se peče v troubě a výsledek je něco úplně jiného, než na co jste zvyklí. Na jednu palačinku (nebo také na 2 až 3 porce) potřebujete:

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience kromě kaki dejte do mixéru a rozmixujte.
  2. Vznikne hladké a řídké těsto. Troubu rozehřejte na 180 °C a nechte v ní pánev 15 minut rozpálit.
  3. Potom do ní nalijte těsto, do kterého dejte na kostky nakrájeného kaki a rychle vraťte do trouby.
  4. Těsto nechte v troubě tak dlouho, dokud se nezačne nafukovat a okraje nebudou krásně zlaté.
  5. Palačinku před podáváním posypte moučkovým cukrem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty