Skořicové šneky s kaki
Zdroj: se souhlasem Nej kaki
Skořicové šneky s kaki
Zdroj:
se souhlasem Nej kaki
Dobrota, kterou si oblíbí hlavně milovníci sladkého. Jemná chuť kaki se zde snoubí s výraznou skořicí, a vytváří tak dokonalou chuťovou symbiózu.
Postup přípravy
-
Troubu rozehřejte na 200 °C.
-
Listové těsto rozválejte na tenký plát, posypejte skořicí a poté třtinovým cukrem.
-
Kaki nakrájejte na co nejtenčí plátky a postupně naskládejte na těsto. Zatočte do závinu.
-
Pekáček vyložte pečicím papírem. Závin nakrájejte na zhruba 5cm pruhy, které naskládejte vedle sebe do pekáčku.
-
Potřete rozšlehaným vejcem a vložte do předem vyhřáté trouby.
-
Nechte péct zhruba 30 minut, dokud okraje šneků nezezlátnou.
-
Po vychladnutí šneky přelijte trochou rozpuštěného másla.
Skořicové šneky s kaki 2
Zdroj: se souhlasem Nej kaki
Skořicové šneky s kaki 2
Zdroj:
se souhlasem Nej kaki