Suroviny
- ovesné vločky 100 g
- tmavá čokoláda 50 g
- kaki (Persimon Bouquet) 3 ks
- bílý jogurt 100 g
- med
- ořechy
Postup přípravy:
- Ovesné vločky nasypte do rendlíku. Přilejte tolik vody, aby byly ponořené.
- Přiveďte k varu a občas promíchejte. Během chvilky vznikne hustá kaše.
- Podle potřeby můžete ještě dolít vodu. Do kaše přidejte na kousky nalámanou čokoládu a míchejte, dokud se nerozpustí.
- Jedno kaki rozmačkejte vidličkou a vmíchejte do kaše. Poté ji rozdělte do misek.
- Přidejte bílý jogurt, nakrájené kaki, nasekané ořechy a nakonec vše pokapejte medem.
Další sladké recepty s kaki:
Máte rádi kaše všeho druhu? Pak můžete zkusit českou klasiku s čokoládou podle našeho videoreceptu:
Kompletní recept najdete ZDE