Ovesná snídaňová kaše s čokoládou a kaki

Moje hodnocení
5x

Prohřejte si chladné zimní ráno rychle připravenou kaší, v níž se chuť ovoce hravě doplňuje s ořechy a medem. Takovou lahůdku ocení milovníci sladkých snídaní, kterým udělá opravdovou radost!

2 porce
20 minut

Suroviny

Postup přípravy:

  1. Ovesné vločky nasypte do rendlíku. Přilejte tolik vody, aby byly ponořené.
  2. Přiveďte k varu a občas promíchejte. Během chvilky vznikne hustá kaše.
  3. Podle potřeby můžete ještě dolít vodu. Do kaše přidejte na kousky nalámanou čokoládu a míchejte, dokud se nerozpustí.
  4. Jedno kaki rozmačkejte vidličkou a vmíchejte do kaše. Poté ji rozdělte do misek.
  5. Přidejte bílý jogurt, nakrájené kaki, nasekané ořechy a nakonec vše pokapejte medem.

Další sladké recepty s kaki:

Máte rádi kaše všeho druhu? Pak můžete zkusit českou klasiku s čokoládou podle našeho videoreceptu:

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

nejkaki.cz


Přečtěte si také

Recepty