Suroviny
- kaki (Persimon Bouquet) 1 ks
- kapusta (několik listů )
- červené zelí (čerstvé ) 200 g
- granátové jablko 1/2 ks
- piniové oříšky
- vejce
Zálivka
- olej 2 lžíce
- hořčice 1 lžíce
- javorový sirup 1 lžíce
- sůl špetka
- pepř špetka
Postup přípravy
- Kapustu nakrájejte na tenké plátky a velmi krátce povařte ve vodě, jen aby se spařila.
- Červené zelí nakrájejte také na malé nudličky.
- Přidejte kaki na půlměsíce, zrníčka granátového jablka a pinie.
- Než se uvaří vajíčko naměkko připravte si zálivku.
- Do oleje přimíchejte lžíci hořčice a javorového sirupu.
- Přidejte špetku soli a pepře.
- Zeleninu smíchejte dohromady a přidejte kaki, pinie a granátové jablko.
- Nakonec vše zalijte připravenou zálivkou. Podávejte s vejcem naměkko.
Podzimní salát s kapustou, kaki a granátovým jablkem 2 Zdroj: se souhlasem Nejkaki