Whiskey sour – nakyslý koktejl s napěněnou čepicí z bílků
Zdroj: Vejce na 100 způsobů
Whiskey sour – nakyslý koktejl s napěněnou čepicí z bílků
Zdroj:
Vejce na 100 způsobů
Vyšlehané vejce nebo sníh z vaječných bílků zjemní chuť kyselých drinků, v jejichž názvech právem najdete slovo „sour“, tedy „kyselý“. Každý koktejl je jiný, liší se v kyselosti i trpkosti, vyzkoušejte ten nejznámější, lehce nakyslý Whiskey sour.
Postup přípravy
-
Pokud máte metličku s pružinkou, sejměte pružinku a dejte ji do šejkru společně s bílky. Bílky se tak při třepání šejkrem lépe našlehají.
-
Přidejte do šejkru zbývající ingredience a opět ostře třepejte.
-
Nalijte do sklenic s ledovými kostkami a ozdobte citronovou kůrou.
Whiskey sour – nakyslý koktejl s napěněnou čepicí z bílků
Zdroj: Vejce na 100 způsobů
Whiskey sour – nakyslý koktejl s napěněnou čepicí z bílků
Zdroj:
Vejce na 100 způsobů