Suroviny
- bílý rum 4 cl
- tmavý rum 2 cl
- limetková šťáva 1,5 cl
- pomerančový likér 1,5 cl
- mandlový likér amaretto 1,5 cl
- máta 1 lístek
- kafrová limeta 1 plátek
Postup přípravy
- Do shakeru přidejte bílý rum, limetkovou šťávu, pomerančový likér, mandlový a cukrový sirup.
- Naplňte shaker ledem a pořádně protřepejte.
- Přefiltrujte směs do sklenice naplněné ledem.
- Pomalu nalijte tmavý rum na vrch koktejlu, aby vznikl efektní „float“.
- Ozdobte mátovými listy a plátkem limetky.
ČTĚTE DÁLE: Týden plný koktejlů v srdci Prahy. Prague Cocktail Week láká na neotřelé drinky i barmanská esa
Nedaleko pulzujícího centra hlavního města se skrývá Alibi bar Praha, který není jen místem, kde si můžete dát koktejl – je to skutečný zážitek, který v sobě spojuje tradici, příznivé ceny, ale i příjemnou neformálnost. Tento bar, jehož atmosféra vás okamžitě pohltí, je dokonalým útočištěm pro ty, kteří hledají něco více než jen standardní večerní pití.