Pampero Selección rum s tonikem a pomerančem – zábavný twist na klasický koktejl

Moje hodnocení
1x

Pampero™ představuje osvěžující variaci na jeden z nejznámějších koktejlů na světě: gin s tonikem. Na něm samozřejmě není nic špatného, ale rum s tonikem v sobě překvapivě snoubí sladkost a hořkost, což vytváří příjemnou harmonii chutí, kterou ještě podtrhne svěží vůně pomerančové kůry.

1 porce
10 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Vysokou sklenici naplňte ledem.
  2. Přilijte rum Pampero™ Selección.
  3. Sklenici dolijte tonikem.
  4. Koktejl ozdobte proužkem pomerančové kůry.
PRIMA TIP: Vyměňte pomerančovou kůru za různé druhy ovoce nebo koření. Zajímavé je například bobulové ovoce, hruška, tymián, případně špetka chilli.

PAMPERO Selección si vychutnejte samotný i v koktejlech

Ron Añejo Pampero™ Selección 1938 je prémiový tmavý rum, který byl vytvořen s jediným cílem – dosáhnout co nejvyváženější chuti.

Inspirován řemeslníky, kteří tu byli před ním, vytvořil Luis Figueroa, rumový mistr Pampero s více než 30 lety zkušeností, rum Pampero Selección jako svou vizi toho, jaký by rum měl být. Spojuje v sobě univerzálnost mladších rumů a komplexnost nejvybranějších rumů, které zrály v sudech po sherry a bourbonu.

Pampero™ Selección 1938 má kulatou, vyváženou chuť, jemné aroma a jantarovou barvu, která se rodí z jeho dlouhého pobytu v dubovém sudu. Je vynikající jako čistý nápoj, ale také dokáže dodat charakter a vylepšit jakýkoli koktejl, kde je zapotřebí výrazný rum.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Klára Michalová

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH Klára Michalová

Přečtěte si také

Recepty