reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Hovězí kebab s česnekem a mátou
Autor: P&G Foodies Hovězí kebab s česnekem a mátou

Hovězí kebab s česnekem a mátou

Hodnoceno: 2x
Chystáte se grilovat? Tak to rozhodně musíte vyzkoušet tento hovězí kebab, bude hlavním hřebem večera! K němu pak už stačí jen grilovaná zelenina a nějaký svěží salát.
do 1 hodiny
2–3 porce

reklama

reklama

Suroviny (2–3 porce)

Postup

  1. Do misky s mletým hovězím masem přidejte všechny ostatní ingredience (pozn. posekejte i stonek máty).
  2. Směs nechte minimálně půl hodiny odležet v lednici. Mezitím si rozpalte gril a mřížku grilu potřete olivovým olejem.
  3. Směs rozdělte na 7 stejně velkých dílů. Z nich si uválejte podlouhlé šišky a napíchněte je na vidlice.
  4. Grilujte ze tří stran. Každou 4 minuty.

Hovězí kebab s česnekem a mátou 2 Foto: Hovězí kebab s česnekem a mátou; foto: P&G Foodies

Seznamte se s P&G Foodies 

P&G Foodies Foto:

Blog www.PGfoodies.com jsme začali psát po návratu z Anglie, kde jsme žili téměř celý rok. Díky strávenému času po boku kamarádky a šéfkuchařky Saimy Khan jsme začali vnímat jídlo úplně v jiných rozměrech. Začali jsme si ho užívat a naučili jsme se zpracovat zeleninu tak, že bez ní už nemůžeme být. Zároveň myslíme na to, aby jídlo i krásně vypadalo. Pomáhá to totiž k tomu, aby se naše rodina nebála něco "zdravějšího" ochutnat. Vyřadili jsme z jídelníčku lepek, rafinovaný cukr a snížili jsme příjem mléčných produktů, moc nám to vyhovuje a o tento způsob vaření se na blogu chceme podělit.

Vytvořili jsme si i vlastní e-shop www.honestmarket.cz s produkty, které nesmějí u nás v kuchyni chybět.

reklama

Související témata: grilování , Hlavní jídla